עבור לתוכן

אופן העברת תשלומים מאפל לבעל האפליקציה ולגורם נוסף במקביל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ושנה טובה!

אני נמצא בשלבי אפיון התחלתיים של אפליקצית אייפון ואייפד.

באופן כללי, האפליקציה תהיה מקום מפגש/ זירה , בה יפגשו משתמשי קצה בנותן יעוץ ,בעל מקצוע היודע לתת יעוץ (צד שלישי) (המפתח הוא צב ב ומקבל השירות הוא צד א)

משתמשי הקצה מורידים את האפליקציה בחינם ובמידה והפעילו אותה ובחרו נותן שירות ליעוץ און ליין הם מאשרים חיוב דרך האפסטור.

הייחוד האפליקציה שלי הוא שיש נותן שירות אותו אני מעוניין לרתום תמורת תשלום פר יעוץ.

שאלתי היא :

עם העברת סכום החיוב ממשתמש קצה, 30 % הולך לאפל ו70 למפתח.

במקרה שלנו, חלק מהסכום המתקבל מאפל (70 %)צריך לעבור לצד ג הנרתם/ מגוייס לתת יעוץ.

מה המודל הנכון לבצע העברה לצד ג?

חשוב לנו שהתשלום לצד ג נותן השירות בפועל , יהיה ישירות מאפל ולא יעבור דדרכי ואחרת אנחנו מסתבכים עם כסף לא שלנו שיעבור דרכינו( מה שמעמיד את ההיתכנות לאפליקציה בסימן שאלה היות ואני מעוניין לפשט את נושא העברת הכסף לנותן השירות.

לצורך העניין, אילו השירות היה ניתן על פלטפורמת דפדפן אינטרנט רגיל , התשלום היה נגבה על ידי פייפל(למשל) ו׳ פייפל היו מפלחים את הסכום הנגבה כדלקמן:

1. עמלה לפייפל

2. העברת שאר הסכום ישירות לשני מוטבים ולא למוטב אחד שאחר כך צריך להתחלק עם נותן השירות בפועל

( אחוז המוגדר מראש למפתחים ואחוז המוגדר מראש לצד ג הנרתם לתת את השירות)

הרעיון לאפליקציה מבוסס על העובדה שה אפליקציה מעניקה פלטפורמה בלבד ( חיבור בין נותן למקבל השירות ע״י מצלמה/ שיחת צ׳אט) לקבלת שירות און ליין ולא נותנת את השירות בעצמה( לא מחזיקה אנשי מקצוע in house ) אלא מחברת בין דורש שירות/ יעוץ לסמכות מקצועית כלשהי

בפלטפורמת העבודה עם האפסטור לא ברור לנו האם מרגע החיוב , אפל יכולה בעצמה ( בדומה לפייפל) לפלח את הסכום שנגבה ,בקיזוז העמלה שלה , לשני מוטבים ולשלוח להם אותו בנפרד המפתחים וצד נוסף שנותן את השהשירות מקווה שהייתי מספיק בברור תודה מראש על התשובות ושוב שנה טובה

פורסם

אין אפשרות כזו באפסטור הכל מתנקז לחשבון בנק אחד של חברה.

אתה גם במצב בעייתי מבחינת זה שהמוצר שלך לא נופל בקטגוריות שאפשר להשתמש בהן במערכת תשלום חיצונית (מוצר פיזי, שירות על כמה פלטפורמות שהיית יכול לבקש תשלום באחרת ועוד כמה).

מה שאתה צריך באמת זה יעוץ מרואה חשבון ולקחת בחשבון שאי אפשר לפצל תשלומים ככה כמו שפייפאל עושים בין כמה גופים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים