עבור לתוכן

למה בעצם רק סמסונג?

Featured Replies

פורסם

אם הוא יוריד את הטמפרטורה יהיה לו עוד יותר קר

• תגובות 43
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טרמוסטט דפוק

פורסם

דווקא מזגן מדהים 7 מהירויות עם חלוקה משתנה ימין שמאל.

הבעיה שגם במהירות הנמוכה הוא זורק מלא אויר וכיוונו אותו להוציא אויר קר. בנסיעות רגילות הוא מעולה אבל בארוכות הוא קטלני.

פורסם

לא יודע על איזה פלואנס נפלת אני מכיר מישהו עם מגאן מ2004 שעברה כבר 270000+ ונוסעת טוב מאוד ומקררת טוב מאוד.

ואם נחזור לדיון..אז כן לפני 3-4 שנים סמסונג הייתה החלוצה פחות או יותר עם הגלאקסי אס הראשון ואז עם השני שהיווה קפיצת מדרגה משמעותית..מאז הרבה ביטים זרמו וכמו שציינת בעצמך הSONY Z1 וה- LG G2 מציגים מפרטים הרבה יותר מרשימים וגם כנראה הרבה יותר עמידים מה S4 במיוחד בגרסה עם המעבד של סמסונג והבאג שלו.

פורסם

אתה מצחיק אותי אתה יודע?

270000 זה כלום לרכב טוב, יש רכבים שעושים 500000 כמו כלום, בצרפתיות זה לא מובן מאליו.

פורסם

אני לא בא להתערב יותר מידי, אבל בנתיים כמעט כל המכונית שנתקעו בצד עם מכסה מנוע מורם ואורות מצוקה שראיתי הם מתוצרת יפנית - מזדה/טויוטה.

בשנת 95 הצרפתיות היו לא אמינות, בשנת 2013 אין הבדלי אמינות משמעותיים בין יצרניות הרכב ויש יתרונות וחסרונות לפה ולשם.

יש אנשים כמו עידן שחיים בשנת האבן מבחינה מנטאלית ויש כאלה שיותר פתוחים לעולם האמיתי.

ואם נחזור לנושא, תוצרת קוראנית בשנים האחרונות היא יותר ויותר נפוצה וטובה. סמסונג היא חברה ענקית עם הרבה שלוחות והרבה מחלקות וסוגי מוצרים אלקטרוניים כך שגם מבחינה שיווקית לא קשה לה יותר מידי.

וזה נכון כמו כל עדר שמה שיש לכולם ימשיך להיות מוביל(עד הדבר הבא) ;)

נערך על-ידי ORrrr

פורסם

חיים בתקופת האבן? יש לך עוד הרבה אבק דרכים לנשום כדי להבין מה ומי מחזיק לאוך זמן.

במקרה אני מכיר מכונות C.N.C מתוצרת גרמנית ויפנית, רואה וחי את התקלות שלהן.

איך אפשר להשוות מכוניות גרמניות למכוניות צרפתיות בכלל ובקשר להשוואה בין יפניות לצרפתיות, כנראה בגלל שכל מכונית שניה יפנית וסביר להניח שאחת או שניים יתקלקלו פעם בה, זה מה שגרם לך לחשוב כך בגלל שבקושי ראית צרפתיות מסריחות עם פלסטיקה גרועה ואיכות של שקל מתקלקלות.

פורסם

כידוע עולם מכונות הC.N.C והמכוניות הוא זהה

פורסם

עכשיו חזרתי מטיול, גוש דן - מצפה רמון - גוש דן.

תתפלאו איזה מכונית ראיתי בשפע על הדרך

יונדאי I10

פורסם
כידוע עולם מכונות הC.N.C והמכוניות הוא זהה

לא אמרתי שזהה, רק נתתי דוגמא למוצרים איכותיים שעולים לא מעט.

דרך אגב יונדאי אחלה חברה, עשתה קפיצת מדרגה ענקית בשנים האחרונות, הרבה יותר עדיפה מאשר רנו, סיטרואן וכו׳..

מעניין למה חברות הליסינג מחזיקות המון אבל המון טויוטה או מאזדה, יונדאי(קוראני) ולא צרפתיות?

נערך על-ידי idanmal

פורסם

חברות הליסינג הולכות לפי ערך הגרוטאה

בתקופת הליסינג כל המכוניות מכוסות באחריות יצרן לכן אין משמעות לסוג היצרן ממילא הכל מכוסה באחריות.

אבל בסוף התקופה צריך למכור את המכוניות ואז המכוניות שיש להן את שמירת הערך הגבוהה ביותר הם המועדפות.

פורסם

ענית לעצמך על השאלה, בסוף התקופה הערך הכי גבוה.

חוץ מזה הן בוחרות מכוניות כמה שפחות ללא בלאי וקילקולים, מה לעשות שהצרפתיות לא מתאימות לקיץ הארץ ישראלי וידועות כמתחממות יתר על המידה.

כמו שתגיד לי עכשיו שפיאט זה רכב אמין, מעניין למה לא רואים יותר מדי כאלו בארץ(חוץ מהתקופה של האונו, 127 וכאלו) וגם הם לא היו חפות מבעיות קרבורטור ופלסטיקה מתפרקת.

פורסם

היי, יש לי פונטו 95 שכבר עברה 250K ק"מ בינתיים בלי בעיות מיוחדות... אפילו המזגן עובד :)

פורסם

אני מדבר על דור הקרבורטור, כנראה שנפלת טוב עם הפונטו הזו, 250 אלף זה לא מעט למכוניות האלו.

פורסם
חיים בתקופת האבן? יש לך עוד הרבה אבק דרכים לנשום כדי להבין מה ומי מחזיק לאוך זמן.

במקרה אני מכיר מכונות C.N.C מתוצרת גרמנית ויפנית, רואה וחי את התקלות שלהן.

איך אפשר להשוות מכוניות גרמניות למכוניות צרפתיות בכלל ובקשר להשוואה בין יפניות לצרפתיות, כנראה בגלל שכל מכונית שניה יפנית וסביר להניח שאחת או שניים יתקלקלו פעם בה, זה מה שגרם לך לחשוב כך בגלל שבקושי ראית צרפתיות מסריחות עם פלסטיקה גרועה ואיכות של שקל מתקלקלות.

הרבה דברים אפשר להגיד על מכוניות תוצרת צרפת, אבל מסריחות? :roflmao2:

איזה רכב צרפתי היה ברשות כבודו ומתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים