עבור לתוכן

מבקש המלצה למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני נמצא כרגע בארה"ב למשך מספר ימים, אני מבקש המלצה ללפטופ בתקציב של בסביבות עד 1500$.

הדרישות שלי:

-מסך 13.3"

-קל משקל (אזור 1.4 ק"ג ומטה)

-מהיר ביותר (חשוב. הלפטופ ישמש בעיקר לעבודה עם מספר יישומים במקביל ועשרות דפי דפדפנים פתוחים, אך לא למשחקי מחשב)

-מקלדת נוחה, ושתתאים מבחינת מקשים לאלו שיש בארץ (ZXCV, QWERTY)

-שלא יתחמם בשום אזור, גם בעבודה ממושכת

-איכות סאונד טובה

-דיסק קשיח של 500GB, רצוי SSD גם אם אצטרך לקנות בנפרד.

-זמן סוללה סביר

-מסך מט, שיהיה ניתן לעבודה בשמש אם יש צורך

-זכרון של לפחות 8GB

-הבנתי שעדיף רזולוציה גבוהה של 1920

- רצוי 3 פורטים של USB, הרי ברגע שאני מחבר עכבר אלחוטי, אם יש רק שניים יישארו רק אחד וזה לא מספיק לדעתי.

-רצוי שתהיה אחריות תקפה גם בארץ

-קחו בחשבון שאני מתכוון לחבר אותו כנראה למסך גדול יותר ועכבר ומקלדת אלחוטיים.

אני אציין שלפני כחודשיים קניתי בארץ מחשב מדגם Samsung NP530UC עם מעבד I3 ו 4GB זכרון והתאכזבתי ביותר:

המחשב לא זז במהירות משביעת רצון ביחס למחשב חדש, וזאת גם אם מריצים רק כ- 20 חלונות דפדפן.

בנוסף המחשב מתחמם מאוד, מגיע לטמפרטורה של כ 60 מעלות, במיוחד כאשר הוא בתכנית של אנרגיה מלאה שבה הוא רץ ב 1797MHZ, תכנית שהינה הכרחית כיוון שבתכניות החסכוניות יותר הוא בכלל בקושי זז (האם ככה מחשב חדש בשנת 2013 אמור לעבוד, או שיש איתו בעיה מסוימת שניתן לפתור?).

תודה

פורסם
  • מחבר

גם עם 8 טאבים בלבד בשימוש של אקספלורר המחשב איטי כרגע, ומופיע שמנוצל 85% מהזכרון (4 ראם). זה מוזר כי אפילו הלפטופ שקניתי לפני 5 שנים עם 2 ג'יגה זכרון ומעבד ישן יותר עובד יותר מהר אם כל מה שרוצים להריץ זה 8 טאבים. מה לגבי המלצות לקנייה חדשה?

פורסם
  • מחבר
יש לך מחשב טוב. אין לי מחשב חדש להמליץ לך שיעבוד יותר טוב.

1) לא ענית על השאלה שלי לגבי הזכרון. אני לא יודע איך הוא בדיוק סופר את האחוזים, אז הנצונים על הPHYSICAL יותר מובנים לי.

2) ניסית את CHROME? FIREFOX?

IE10 איטי גם על המחשב הנייח שלי

רק לפתוח את הטסק מנג'ר לוקח כ 10 שניות של טעינה,

עם משהו כמו 30 טאבים תפוחים של אקספלורר היה לי רק 300 מגה פנוי של זכרון פיסיקלי.

סגרתי את כל החלונות של האקספלוררר, וכעת עם 8 טאבים פתוחים של פיירפוקס יש לי 1.4 ג'יגה פנוי, אבל גם במצב כזה המחשב לא מספיק מהיר לטעמי כפי שהייתי מצפה, ולפעמים יש אתרים שעובדים רק עם אקספלורר ככה שזה לא פתרון.

אגב, אם אני רוצה לשדרג ל 8 ראם, עדיף לי לקנות בארה"ב? איזה דגם זכרון צריך לקנות? עוד אחד של 4? או שניים של 4, או אחד של 8? זה יותר זול בבסט ביי מאשר בארץ?

לגבי ההצעה של הלנובו, זה מחשב 14", אני מעדיף 13", נראה לי יותר נוח, גם לא השתכנעתי שהמחיר שלו נותן תמורה ששווה אותו (בגרסת ה 128 SSD הוא כבר עולה יותר מ 1700 דולר).

חשבתי אולי על ה ה ACER S7 החדש, אבל אין אותו זמין במלאי פיזי בחנויות באזור, ואני לא בטוח אם יש לו אחריות...

מה לגבי מחשב של אפל? ראיתי למשל מקבוק איר בבסט ביי ב - 1234 דולר, עם 256 SSD, מעבד I5, ו 4 גיגה ראם,

אולי אפשר באפל סטור לקנות עם יותר זכרון... השאלה היא איך מתקינים עליו ווינדוס, האם הביצועים יהיו טובים, האם יש אחריות, ובאופן כללי איך הוא? עם IOS אני לא רוצה לעבוד...

לדעתכם אני אוכל למכור אותו בארץ באותו מחיר אם אני לא אהיה מרוצה? הבנתי שהם הרבה יותר יקרים בארץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים