עבור לתוכן

צריך עזרה דחוף, בעיית אחריות חלקים עם KSP

Featured Replies

פורסם

אם ההודעה נכתבה בפורום הלא נכון נא להעביר

שלום - מתנצל מראש על החפירה אבל זה עניין חשוב [=,

לפני כשבוע הזמנתי חבילה מחשב + מסך מksp בסך 5025 ש"ח, אתמול(יום שני) אספתי אותה מהסניף בנהריה.

רגוע ושמח לבב הגעתי לביתי וחיברתי את המסך והמחשב וכשבאתי להדליק אותו נחרדתי למשמע אוזני - אחד המאווררים פשוט עושה רעש נוראי ולא תקין.

למחורת(יום שלישי - היום) הגעתי לסניף וכשפתחו את המארז גילו שהמאוורר של הספק כח הוא שעושה את הרעש והחליטו שהספק לא תקין( Crosair VS550 550w Series). כמובן מייד ציפיתי שיחליפו לי את החלק אבל פה העניינים מתחילים להסתבך.

לדבריהם הספק הזה שהזמנתי(שמחירו 250 ש"ח) היה האחרון בחברה ואין אפשרות להחליפו בחדש. האופציות שהביאו לי הם:

1)לשלוח את החלק לתיקון ושיחזור אחרי החגים(כמובן שלא יקרה אני לא רוצה חלק שהתקלקל תוך פחות מ-24 שעות).

2)להוסיף 60 שקל(ברוב חוצפתם!!!) כדי להחליף לספק 500w של SeaSonic או של Antec שלידבריהם יותר יקר.

כמובן שהם העלו לי את הסעיף וגם אחרי שצעקתי עליהם עליהם שזה מוצר שקניתי לפני יום ב5000 שקל ואין שום סיבה שאני ישלם שקל יותר ושזה רשלנות שלהם שהם מכרו לי מוצר פגום ושזה לא בעיה שלי שאין להם עוד חלק כזה במלאי הוא אמר לי שמצידו שאני יחזיר את המחשב ויקבל החזר על כל העיסקה מאשר לוותר לי על ה-60 שקל העלובים האלה!!

אמרתי לו שזה מה שאני מעדיף באמת לעשות אם זה השירות שהם נותנים ללקוחות ולכן גם השארתי את המחשב אצלו כדי שאני יוכל להחזיר אותו אחרי החגים אם אני יחליט.

מרוגז וחם מזג חזרתי לביתי ודיברתי עם המוקד שירות לקוחות הדבילי שלהם והם הציעו לי אותה הצעה של הספקים של SeaSonic ב-30 ש"ח. הסברתי להם שהם גרמו לי עוגמת נפש ושאני לא מוכן לשלם להם עוד אגורה אחת ומצידי שיחזירו את המחשב אבל פה הם הביאו לי עוד מלכוד - אני יכל להחזיר את המחשב אבל לא את המסך כי כבר פתחתי אותו...

רציתי לשאול מה דעתכם בנושא הזה בעיקר אם יש פה אנשים שמכירים את ksp החארות האלו מקרוב(או בכללית את כל עולם חנויות המחשבים), ואם יש איזה משהו שאתם ממליצים לי לעשות שלא חשבתי עליו או אם יש משהו שמגיע לי ואני לא יודע עליו.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

הפאשלה היחידה שאני רואה כאן של KSP היא שאף אחד לא בדק את המחשב כמו שצריך לפני שסיפקו לך אותו. מעבר לזה חלקים לעיתים מגיעים תקולים ולא צריך להתעצבן בגלל זה. הציעו לך 280 ש"ח לספק סיסוניק ואם מדובר בs12ii 520 המחיר הוא מצויין. אני הייתי סוגר את הסיפור עם הסיסוניק והולך להנות עם המחשב החדש.

פורסם
הפאשלה היחידה שאני רואה כאן של KSP היא שאף אחד לא בדק את המחשב כמו שצריך לפני שסיפקו לך אותו. מעבר לזה חלקים לעיתים מגיעים תקולים ולא צריך להתעצבן בגלל זה. הציעו לך 280 ש"ח לספק סיסוניק ואם מדובר בs12ii 520 המחיר הוא מצויין. אני הייתי סוגר את הסיפור עם הסיסוניק והולך להנות עם המחשב החדש.

:yelclap::yelclap: מסכים עם כל מילה. אין מה לעשות, זה קורה. המחשב יכול לצאת תקין מהמעבדה, ואולי (אל תתעצבן), אולי בדרך קיבל זעזוע כלשהוא, והמאוורר (שהוא כמעט תמיד בעייתי בספקים), זז קצת והתחיל לעשות רעש. הציעו לך אחלה מחיר על סיסוניק. קח אותו. ותהנה.

פורסם

לא חדש, ככל הנראה הם "מריצים" הרבה מחשבים ביום ואין להם זמן לבדוק כל אחד...

שלא נדבר על האחריות שלהם (מניסיון של לא מעט כאן בפורום וגם שלי, אני חלקי מחשב לא קונה שם), מצד שני הם לא עברו על החוק, אבל בהחלט אין סיבה שתשלם יותר על מה שקנית יום לפני.

בקשר למסך, אם את המחשב (ש"פתחת") הם מוכנים לקבל חזרה, אז אין סיבה שגם את המסך לא.

פורסם

ממש אבל ממש חבל לי עוד פעם לפגוש את "הלקוח הישראלי". גם אחרי התגובות פה מפרסם הפוסט לא הגיב לאנשים...

שאפילו לא אוהבים את KSP אבל אומרים - יכול לקרות לא קרה אסון...

ומעבר לזה בתור אחד שיודע בדיוק איך הסיפור הזה נסגר חבל לי שאין מה שנקרא סגירת מעגל.

עם מפרסם הפוסט יחליט לשתף זה יהיה מעולה אבל הבחירה היא שלו...

ובואו נגיד שכולם נשארו חברים... וואלה בלי צעקות... אז חבל על ההשמצה.

פורסם

אל תהיה קשה.

תוסיף 60 ש"ח וקח ספק אחר.

פורסם

באמת חבל שלא בדקו את המחשב קודם לכן וזה נשמע לי גם קצת מוזר כי כשאני רכשתי מחשב גיימינג מסניף אשקלון, ביצעו הרכבה כ"כ יפה, התקינו מע' הפעלה, הריצו MEMTEST, אפילו הדפיסו לי Screenshot של הציון ש Windows Experience השיג עם המחשב (בלי דרייברים האמנם.. יש גבול בכל זאת).

מה שאני כן זוכר זה שהמאוורר של גוף הקירור של Scythe Mugen Rev B הסתובב בחצי מכמות ה RPM שאמור, בהתחלה חשבתי שזה פשוט עובד בצורה חכמה ומתאמץ רק כשיש צורך אבל אחרי 3 שנים הפסיק להסתובב כלל וכשרכשתי מאוורר חדש מהם (אין צורך להחלפת גוף הקירור כולו), ראיתי שבאמת מסתובב כפי שאמור.

בקיצור, קורה שמשהו תקול.. ההצעה שלהם היתה משהו שגם אני אישית הייתי הולך עליו. מבין את התסכול שלך אבל בכל זאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים