עבור לתוכן

אנדרואיד 4.4: KitKat

Featured Replies

פורסם

בתקווה שלא יהיייה מדובר בשדרוג מגוחךף כמו השם

פורסם

אני יכול להבין את הצד העיסקי כאן עם קמפיין הפרסום ההדדי לקיטקט ואנדרואיד.

לנו, לאלה שיותר מתחברים לטכנולוגיה השם קצת מפריע אני מודה, אבל לאנשים הפשוטים כנראה זה בסך הכל ישמע מגניב ומוכר, אולי פסיכולוגית הם פחות יפחדו מאנדרואיד כמערכת הפעלה שהיא באה בקונטוציה כזאת.

פורסם

מגוחך לחלוטין. השאלה אם נראה שיפור משמעותי או עוד הבדלים מינימליים כמו בין 4.1.1 (ובעצם 4.0.4) ל4.3.

פורסם

גוגל רואים שהפיתוח לV5 מתעכב יותר מדי אז הם משחררים גרסאות ביניים כדי שהקהילה לא תשתעמם

פורסם

הכינוי חסר משמעות.

age43, גרסת 4.3 כללה שיפור לשמירת ביצועים לאורך זמן לכל סוגי המכשירים - trim. לדעתי זהו לא שיפור מינורי

פורסם

יש אפשרות לבאנדל של שובר לקיטקט ביחד עם הסמארטפונים החדשים שבאים עם הגרסה הזו?:smiley1:

אנדרואיד מדרדרת... היום קיט קט, מחר זה יהיה שיק שק שוק..

פורסם

כל הכינויים של גרסאות האנדרואיד לדורותיה היו שמות של קינוחים, לפי סדר ה A B C. אך לראשונה זה על שם מותג.

אבל הם הצליחו. כל האינטרנט מדבר על שם חסר משמעות למרות שהתוכן כלל לא הוכרז. כך יוצרים באזז.

פורסם

מהלך יוצא דופן.

מדהים איך הצליחו להעלות לכותרות רק את שם המערכת הבאה, בצל הדיווחים על האייפון החדש שיושק בשבוע הבא.

פורסם

אני לא מבין מה הביג דיל ומה כל חנוני-העולם יוצאים נגד זה וקוראים לזה" מגוחך" - מה פאקינג אכפת לכם מה ה"כינוי" של הגירסה של מערכת ההפעלה שבטלפון שלכם??

אין לכם חיים??

גוגל עשו מהלך מבריק וניצלו את הקטע הנחמד של ה"כינויים" כדי להרוויח עוד קצת כסף ו/או שיווק לאנדרואיד ו/או שניהם - מה בדיוק הבעיה שלכם עם זה? מה כואב לכם?

פורסם

יש אייפון חדש שבוע הבא?

פורסם

'' חדש''

פורסם

אהה התכוונת בציניות?

הם לא מחדשים הרבה, אבל עדיין תהיה התפתחות טכנולוגית לעומת אייפון 5.

פורסם

מה זה לעזאזל התפתחות טכנולוגית? האייפון החדש קורא מחשבות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים