פורסם 2013 באוגוסט 3112 שנים שלום,לאחרונה רכשתי את הלפטופ שרשום בכותרת והתקנתי עליו וינדוס 7..אני מנסה לחבר אליו מסך חיצוני ביציאת VGA וביציאת HDMI ללא הצלחה..התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך מהאתר של לנובו אבל עדיין אין תגובה,אני לוחץ על הכפתור שמעביר בין מצבי המסך וגם פה אין תגובה..המחשב נקנה מפה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22447&cf=zap והוא בעל כרטיס מסך INTEL 4000,כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך דרך המחשב שלי,רשום שהדרייברים עובדים והכל בסדר..אין לי פיתרון שעולה לי בראש לבעיה אולי למישהו יש את הלפטופ והייתה לו את אותה הבעיה והוא פתר אותה?,או שלמשהו יש כיוון לפיתרון?בתודה מראש!
פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים מחבר תלחץ על השילוב windows key + P ותבחר באופציה כמו duplicate.עשית את מה שכתבת ומשום מה זה לא פותח לי את החלון שמאפשר לעשות את המעבר בין באפשרויות,במחשב השני שלי כן נפתח לי חלון עם 4 אפשרויות אבל בלפטופ המדובר לא,זה עושה את הסימן טעינה לשבריר שניה ולא עושה שום פעולה.
פורסם 2013 בספטמבר 112 שנים מחבר http://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/mobiles/gevu60ew.exeלצערי עדיין לא עובד לאחר ההתקנה.
פורסם 2013 בספטמבר 212 שנים מחבר אתה מפעיל בעזרת Fn + F6 ?ניסיתי עם FN ובלי FN וזה לא עבד,ההרגשה שלי זה שהמחשב בכלל לא מזהה את היציאות VGA וHDMI השאלה אם זה חומרתי או תוכנתי..הורדתי וניסיתי את כל מה שרשמו לי אבל אין פיתרון,אולי אני צריך ליצור קשר עם התמיכה של לנובו או שאני יכול לשכוח משירות לקוחות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.