עבור לתוכן

מה דעתכם על הנייד הבא של אסוס לגיימינג?

Featured Replies

פורסם

Asus G750JW-DB71 i7 2GB NVIDIA GTX 765M 17.3"

4th Generation Intel Core i7-4700HQ Processor, 2.4 GHz (Max Turbo Frequency 3.4GHz), 6MB Smart Cache

כשרשום אינטל דור 4 זה אומר שהמעבד הוא האסוול?

יש נייד אחר בטווח המחיר הזה שהייתם ממליצים? 1400 דולר

אני מתכוון לקנות אותו בחו"ל כמובן המחירים בארץ בזיון.

אני מתכוון להוסיף לו SSD זה שווה את הכסף? איזה חברה מומלץ?

תודה

פורסם

זה מחשב נייד? כי מחשב במשקל 4.5 ק"ג + מטען במשקל 670 גרם = לא ממש מוגדר כ"נייד".

למחשב יש 2 מקומות לדיסקים קשיחים סטנדרטיים לניידים, כך שתיקח SSD נניח של Samsung 840 בהתאם לנפח שאתה רוצה.

המחיר בארץ לא ממש ביזיון כי הוא מגיע עם אחריות ל-3 שנים, אתה יכול לקנות אותו באילת ב-1000 ש"ח בפחות ממה שהוא נמכר בשאר הארץ ב-KSP. (עלות טיסה/נסיעה הלוך+שוב זה פחות מ-1000 ש"ח). בין השאר בגלל שהמקלדת היא מוארת ואם אתה קונה בחו"ל זה לא יהיה עם עברית על המקלדת ותצטרך לבזבז עוד 150 ש"ח על חריטה מוארת מיוחדת.

הנה ביקורת בשבילך, לטובה ולרעה (מסך לא IPS):

http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-G750JW-Notebook.96316.0.html

פורסם
זה מחשב נייד? כי מחשב במשקל 4.5 ק"ג + מטען במשקל 670 גרם = לא ממש מוגדר כ"נייד".

למחשב יש 2 מקומות לדיסקים קשיחים סטנדרטיים לניידים, כך שתיקח SSD נניח של Samsung 840 בהתאם לנפח שאתה רוצה.

המחיר בארץ לא ממש ביזיון כי הוא מגיע עם אחריות ל-3 שנים, אתה יכול לקנות אותו באילת ב-1000 ש"ח בפחות ממה שהוא נמכר בשאר הארץ ב-KSP. (עלות טיסה/נסיעה הלוך+שוב זה פחות מ-1000 ש"ח). בין השאר בגלל שהמקלדת היא מוארת ואם אתה קונה בחו"ל זה לא יהיה עם עברית על המקלדת ותצטרך לבזבז עוד 150 ש"ח על חריטה מוארת מיוחדת.

הנה ביקורת בשבילך, לטובה ולרעה (מסך לא IPS):

http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-G750JW-Notebook.96316.0.html

chevy תוכל להציץ בפוסט שלי (פוסט אחד למטה) ״חוות דעת על לפטופ למטרת גיימינג ועיצוב גרפי״, תודה ;)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה

בקשר לניידות שלו, מה לעשות שעדיין אין נייד ששוקל 2 קילו ומספיק חזק בשביל להריץ משחקים כבדים.. אין הרבה מה לעשות בנידון, ובלי קשר לי זה לא ממש מפריע האמת. המעבד הזה הוא האסוול?

פורסם

אם זה לא מפריע לך, קנה נייח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים