פורסם 2013 באוגוסט 3012 שנים * מטרות המחשב: תכנות,אופיס,סרטים. * גודל המסך: 14 או 13.3 אינץ * רזולוציית המסך: FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת שעושה אור בחושך * משקל רצוי: 1.3 - 1.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 7 שעות.. אם אפשר יותר אז כמובן שכן! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD 256GB * כונן אופטי: לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית:לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: נדרשת אחריות. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אני מעדיף צבע כחול כהה אבל.. זה לא כזה משנה יש לי חבר שנמצא בארצות הברית עכשיו וחוזר עוד שבועיים - פרט חשוב ! נערך 2013 באוקטובר 412 שנים על-ידי witherwings
פורסם 2013 באוגוסט 3112 שנים תחכה עם הקנייה וקח מחשב עם מעבד haswell.כרגע אין משהו ספציפי בארץ שיקלע בול לדרישות שלך.אולי ה-Lenovo T440S יתאים, 14" FHD עם מקלדת מוארת וגם שילוב של SSD ודיסק קשיח. אבל הוא עוד לא למכירה.
פורסם 2013 באוגוסט 3112 שנים מחבר אם אתה מדבר על סדרה חדשה של מעבדים, כמה זמן צריך לחכות?עשיתי חיפוש ברשת וראיתי את המחשב הזה : http://www.razerzone.com/gaming-systems/razer-blade(לא הזכרתי את זה, אבל יש לי חבר שנוסע לחו"ל, אז יש אפשרות מסויימת לקנות גם שם.)
פורסם 2013 באוגוסט 3112 שנים חסרונות:יקר משמעותיתכרטיס מסך חזק - אתה לא צריך בשביל לגלוש באינטרנטמסך מבריק ופחות איכותי (זויות צפייה גרועות), בלנובו הוא IPS FHDללא אחריות בארץ, בלנובו תוכל לקנות אותו עם 3 שנות אחריות בינ"למקום לדיסק קשיח יחיד - SSD בגודל כלשהו, בלנובו תוכל לשלב HDD גדול וגם SSD במקביל (בחיבור mSATA)ללא חיבור LAN רשת קוויללא כניסת SD לזיכרון של מצלמה דיגיטלית/טלפוןמתחמם ומרעיש יחסיתבגלל המפרט הזה אז כנראה גם זמן סוללה פחות מרשיםהרבה חסרונות.כאמור, תחכה (חודש?). נערך 2013 באוגוסט 3112 שנים על-ידי Chevy
פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים זה לא עדיף מבחינת מחיר http://www.dell.com/us/p/alienware-14/pd.aspx#overrides=dkcwg24h:8~25675N
פורסם 2013 באוקטובר 412 שנים אחריות לא תקבל עליו בארץ...בלנובו נניח יש אחריות בינ"ל שניתן להרחיב ל-3 שנים באיזה 99$.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.