עבור לתוכן

שאלה, קירור למעבד i7

Featured Replies

פורסם

האם חייב קירור למעבד i7 בלי מכפלת ה"k" ?

האם המחשב ייעשה רעש בזמן משחקים כבדים באם לא אשים לו קירוק / מאוורר ?

ואני מדבר על מארז מאוד טוב של קולר מאסטר עם מאוורר 12 ועוד 2 מאווררים של 8 וספק גם מעולה של סיסוניק.

ברור לי שתשאלו למה i7 זה מיותר למשחקים ?

התשובה:

לא מתכנן לשדרג ב6 שנים הקרובות לפחות ולא בא לי לקנות לדוגמא i5 ועוד 3 שנים כבר הוא יתחיל לתת רמת ביצועים של 70 אחוז במשחקים כבדים..

וגם לא נראה לי שיהיה לי כסף לכל מה שקשור למחשב..

כרגע יש לי ורוצה לשים כספי על זה אני בנדאם בן 22 נשוי ויודע מה אני רוצה ולמה.

אודה לתשובתכם.

דרך אגב כבר עכשיו יש משחקים שבדרישות מערכת רשמיות שלהם ה״מיטביות״ כותבות שצריך i7

לדוגמא מקס פיין 3 וכך גם מטרו לאסט לייט החדש.

ומה יהיה עוד שנתיים ?

יש שיגידו תשמור תכסף ועוד שנתיים תעשה oc לi5 או לחילופין עוד שנתיים תמכור אותו ותקנה i5 עדכני של אותו דור וכך תישאר תמיד משודרג..

חברה עוד שנתיים לא יהיה לי כח / כסף לזה וגם באלי שיהיה לי i7 לדעת שאני בשיא כיף לי גם עם ההרגשה הזו.

תודה לכל העוזרים.

נערך על-ידי shlomiokev

פורסם

כשמעבד I5 כבר יגביל אותך במשחקים, I7 לא יהיה טוב יותר. חבל.

תחליף בבקשה את הכותרת לאחת אינפורמטיבית יותר.

נערך על-ידי Gil28

פורסם
  • מחבר

החלפתי..

אבל ראיתי כאן עכשיו באחד הדיונים שi7 לדוגמא בבאטלפילד משתמש (והולך להשתמש יותר הרבה בבאטלפילד 4 החדש)

בטכנולוגייה של i5 אין.

דרך אגב אם תציצו במפרטים לדוגמא באייבורי שמכינים תראו לדוגמא ״מחשב גיימרים i7" וכל מיני כאלה שכנראה שזה לא סתם ועוד 3 או 4 שנים ארגיש כן הבדל שיש לי i7 ושוב אני ממש לא הולך להשקיע עוד שנתיים בשיפור למעבד אני מעדיף לקנות הכי טוב עכשיו וזהו אין לי כח כבר ..

אגב לתשובה העקרית לא ענית ..

תודה בכל מקרה..

אגב איך זה הולך כאן אתה אחד המנהלים ?

פורסם

בגרף ההוא ניתן להסיק גם שההבדל בביצועים נובע מהתדר הגבוה יותר של ה-3770.

פורסם
החלפתי..

אבל ראיתי כאן עכשיו באחד הדיונים שi7 לדוגמא בבאטלפילד משתמש (והולך להשתמש יותר הרבה בבאטלפילד 4 החדש)

בטכנולוגייה של i5 אין.

דרך אגב אם תציצו במפרטים לדוגמא באייבורי שמכינים תראו לדוגמא ״מחשב גיימרים i7" וכל מיני כאלה שכנראה שזה לא סתם ועוד 3 או 4 שנים ארגיש כן הבדל שיש לי i7 ושוב אני ממש לא הולך להשקיע עוד שנתיים בשיפור למעבד אני מעדיף לקנות הכי טוב עכשיו וזהו אין לי כח כבר ..

אגב לתשובה העקרית לא ענית ..

תודה בכל מקרה..

אגב איך זה הולך כאן אתה אחד המנהלים ?

״מחשב גיימרים i7" זה סך הכל שיווק .. i7 קיימים בשוק כבר 4 שנים .. ועד עכשיו לא באמת מנצלים HT במשחקים ויש גם מספיק באצ'ים שמוכיחים את זה .. ככה שאל תצפה שזה ישתנה .. אם מעבדים היו צוואר הבקבוק בגיימינג אינטל היתה עסוקה בלפתח מעבדים חזקים משמעותית ולא בליבות גראפיות מובנות טפשיות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים