עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בחירת משטח קירור למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב דל INSPIRON N5110. אני מאמצת מאוד (בהשוואה לשימוש של אנשים אחרים) את המחשב, ואחרי זמן קצר הוא מתחיל להתחמם בעיקר בצד שמאל למטה (משמאל לטאצ'פד). בצורת ההקלדה שלי, החימום ממש גורם ליד שמאל שלי לבעור מחום, ולעיתים אני נאלצץ להפסיק ללמוד עד שהוא ירגע קצת. לא מרעיש במיוחד.

חשבתי לקנות משטח קירור עבורו- אבל אני לא יודעת איך בוחרים משטח קירור (אני גרה באנגליה כך שכל הזמנה תעשה מעלי אקספרס/אמזון, עדיפות לעלי כי היום יש מבצעים :P), האם הם מתאימים רק לגדלים מסוימים או באופן גנרי? מהיכן מתקבל החשמל, מפורט USB של המחשב? כמה מאווררים מומלץ שיהיו? האם זה בכלל ישפיע על החימום שבצד המחשב?

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

ההתחממות העיקרית היא, כמו שאמרתי, בצד שמאל למטה- והיא מתרחשת בלי קשר למיקום המחשב. אני מניחה שזה האיזור ליד המעבד ולכן הוא מתחמם כל כך, אבל זה עדיין ממש פוגע לי בעבודה.

המחשב בן שנתיים. לנקות את צלעות הקירור? אני מניחה שאני צריכה מעבדה בשביל זה, הבעיה היא שבאנגליה חנויות התיקונים פשוט לא יודעות לעשות כלום. משטח קירור לא יפתור את הנושא?

פורסם

תיקני פחית של אוויר דחוס - Air Pressure Can או עם פן לשיער (על קירור!), תכווני לפתחי האיוורור למטה ובצד כי יתכן מאד והצטבר אבק לאורך השנים.

פורסם
  • מחבר

אני לא זוכרת לצערי אם זה היה ככה מההתחלה, בהתחלה רק הייתי עסוקה בלהתמרמר עליו ככה שפחות שמתי לב לפרטים.

המחשב לא באחריות, ובכל מקרה- המחשב נקנה בישראל ואני גרה באנגליה, ככה שאין לי לאן לשלוח אותו (החנויות כאן באמת שלא יודעות לטפל בתקלות טכנולוגיות הכי פשוטות שיש).

לגבי פתחי האיוורור- אולי זו שאלה טיפשית, אבל לפי איך שאני מבינה, גם ספריי וגם פן בעצם ידחפו את האבק פנימה, לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.