עבור לתוכן

מבקש המלצה למערכת הפעלה חלופית ל Dell Inspiron 1018

Featured Replies

פורסם

שלום.

לפני כשנתיים פלוס מינוס קניתי מיני-לפטופ של דל, דגם אינספירון מיני 1018.

מיום קניה המחשב היה איטי. איטי לא בקטע של לוקח לו עוד כמה שניות לפתוח תוכנה מסוימת או שהמחשב עולה לאט - פשוט איטי. תגובה איטית לפתיחת הדברים הכי "קלים" - 15-30 שניות להעלות קובץ וידאו ב Media Player Classic, כשאני רוצה לשנות שם לקובץ ואני לוחץ עליו כפתור ימני בשביל להגיע ל Rename, לוקח לזה בערך 10 שניות. העכבר לעיתים מגיב בצורה מעצבנת, הדפדפן לא זז גם לא באתרים שכוללים טקסט בפשוט בלבד.

חשבתי שככה זה כל המיני-לפטופים - פשוט מחשב שנועד לקבצי וורד, צפיה בסרטים וזהו, אבל אחרי שראיתי במחשבים של אחרים שזה לא כמו אצלי, עלה בדעתי שאולי פשוט יש לי מערכת הפעלה לא מתאימה, "כבדה מדי", אבל זה פשוט נראה לי מוזר שככה יוציאו את זה מפס הייצור של החברה מבלי לבדוק אם זה תואם או לא.

המערכת שיש לי היא ה"לייטית" ביותר של ווינדואס 7 - Starter.

האם יש מערכת הפעלה אחרת שתתאים יותר ואיתה המחשב יעבוד בצורה חלקה יותר?

בנוסף, איך בכלל מתקינים פה מ"ה חדשה? אין לי כונן לדיסקים - האם אפשרי לעשות את זה עם פלאש דרייב? דיסק און קי שאני אעשה ממנו בוט איכשהוא להתקנה?

פורסם

כדאי לשדרג את הזיכרון הפנימי ל-2GB (המחשב אמור להגיע במקור עם 1GB בלבד), זה אפשרי לבד אבל דיי מסובך לגשת לזיכרון במחשב הזה, ראה וידאו:

http://ksp.co.il/?uin=15175

הוידאו הוא הנחיה וכל נזק/שבר על אחריותך בלבד!

תגיע עד לשלב בו הוא מחליף את הסטיק זיכרון ותרכיב בחזרה.

אתה יכול להחזיר את המחשב למצב הראשוני שלו, ע"י אתחול המחשב ולעשות System Recovery מלא:

שים לב שאם יש לך מידע חשוב במחשב - הוא ימחק, כך שתגבה לפני!

לגבי גירסאות אחרות - תצטרך לארגן DOK עם התקנה של מע' ההפעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים