עבור לתוכן

בעיה עם גיפורס 4 מה עושים???

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך גיפורס gefors 440 mx ולוח אם via p4x333 וברגע שאני מתקין את הדרייברים של ניבידה יש לי בעיות מוזרות בתצוגה מה אפשר לעשות. הבעיה ידועה??

פורסם

עשית OC? כי זה נשמע כמו ארטיפקטים, באיזה משחקים זה קורה? אחרי פרק זמן מסויים? של איזה חברה הכרטיס?

פורסם

היה לך כרטיס מסך של חברה אחרת לפני לפני הMX?

פורסם

גם לי הדבר קרה ב440MX של פרולינק 64MB ולא הצלחתי להריץ בנצמארקים ומאוחר יותר הדבר החמיר ולא עשיתי אוברקלוק לכרטיס בסוף אחרי יומיים לא ראו כלום מלבד פסים ירוקים כחולים צהובים ..ואז הבנתי שהבעיה מהתחלה הייתה קשורה לזיכרונות שמשום מה החליטו לקרוס ללא סיבה מוצדקת אז ניראה לי שיש לך בעיה דומה לשלי אז תתחיל לחפש כרטיס חדש ויכול להיות שאני טועה לגבי הכרטיס שלך וכמובן שקודם כל תפרמט תמחשב כי כמו שכבר אמרו לך יכול להיות שיש לך התנגשויות ותגיד זה קורה לך ישר כשהמחשב מתחיל לעבוד או אחרי זמן רב וכשאתה משחק ותיבדוק כללי אם אידה 32 אם מהירויות השעון של הכרטיס שלך נכונות לפי מה שזכור לי בגיפה 4 מהירויות הסטוק הם:

לליבה 250 ולפעמים גם 275 ולזיכרון צריך להיות 333 כי יכול להיות שהמהירויות גבוהות יותר כי זה קרה לחבר של עם רדאון 9600XT של ספיר שנתנו לו כרטיס עם מהיריות זיכרון של 678 במקום 600 וזה עשה לפעמים ארטיפקטים והמנכנו אותו בחזרה ל600

פורסם

תבדוק עים הגדרות של הOPEN GL בסדר.זה משפיע רבות על משחקי מחשב.!

אתה יכול להוריד דרבירים יותר חדשים של הכרטיס מסך שלך,עים תיתן את שם החברה לדוגמא אולי זאת אחת מין הרשימות: ASUS-INNO3D-CHAINTECH-ABIT-GIGABYTE-MSI-LEADTEK-GAINWARD.

תסתכל ורק תכתוב ואני יתן לך קישור מהיר לדיבר הנכון.!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים