פורסם 2013 באוגוסט 2612 שנים להוריי יש מחשב כבר בן כמה שנים טובות מבוסס על E8300 עם 2Gb זיכרון DDR2.המחשב חייב פירמוט דחוף והתקנה של windows 7. היום יש עליו XP. אין מצב שהם יגבו את המידע הקיים אז כדי לשדרג להם חשבתי לקניות דיסק קשיח ו 4Gb זיכרון בעלות של 610 שקלים. האופציה השניה זה לקנות מחשב חדש מבוסס i3 בעלות של 1360 שקל בערך.מה אתם ממליצים? שדרוג רכיבים או החלפה של המערכת?השימושים של המחשב הם רק אינטרנט ומייל.
פורסם 2013 באוגוסט 2612 שנים מה זה "אין מצב שהם יגבו"? תחבר DOK ותגבה.... לא כזה מסובך.תרחיב ל 4GB זכרון ותפרמט. זה יספיק.
פורסם 2013 באוגוסט 2612 שנים מחבר לא כזה מסובך? אתה יודע מה יש על הכונן ואיפה זה שמור? אתה יכול להבטיח לי שאני באמת אמצא את כל הדברים שהם שמרו שם אלוהים יודע איפה? אני מעדיף לשלם יותר ולא לאבד מידע. בגלל זה ציינתי שזה לא אופציה.אשמח אם תתייחס לשאלה, ברור לי שעדיף לגבות, לפרמט ולהתקין מחדש אבל זה לא יקרה.
פורסם 2013 באוגוסט 2612 שנים מה הם כבר שמרו שם בדיוק? נשמרו להם באופן אקראי חומרים בתיקיה c:\adkjsadkljsajd\asdhklsadhlsajdjbhsal?!אם יש חומרים במחשב, סביר מאוד להניח שהם בתיקית המשתמש c:\users\username...אם אתה חושב שעדיף לקנות כונן קשיח חדש, לבריאות. אם אף אחד לא יודע איפה החומרים נמצאים בכונן, אז מה זה יעזור בדיוק אחרי שתהיה התקנה נקיה של מערכת ההפעלה? למצוא אותם בכל מקרה לא יוכלו.אז מה השאלה בעצם? :-)
פורסם 2013 באוגוסט 2612 שנים מחבר אני אעזור לך להבין את השאלה עידו:האם כדאי להשקיע 610 שקלים במערכת ישנה או לשלם 1360 שקלים וכבר לקנות מערכת חדשה.
פורסם 2013 באוגוסט 2612 שנים בשביל לעשות את ההחלטה הזו צריך להבין מה המפרט המלא ומדויק של המחשב החדש ומהו של המחשב הישן.אני מעריך שהכל במחשב החדש גנרי. השאלה אם זהו המצב גם המחשב הישן.
פורסם 2013 באוגוסט 2612 שנים מחבר מפרט מאייבורי שנראה סביר:[TABLE=width: 100%][TR=bgcolor: #EDEDED][TD=width: 30%, align: right]מארז[/TD][TD=width: 70%, align: right]מארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות[/TD][/TR][TR][TD=width: 30%, align: right]ספק כח[/TD][TD=width: 70%, align: right]IN-WIN / FSP 350W Active PFC כולל מאוורר 12 ס"מ[/TD][/TR][TR=bgcolor: #EDEDED][TD=width: 30%, align: right]מעבד[/TD][TD=width: 70%, align: right]Intel® Core™ i3 3220 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2[/TD][/TR][TR][TD=width: 30%, align: right]לוח אם[/TD][TD=width: 70%, align: right]Asus P8H61-M LX3 Plus / Gigabyte GA-H61M-S1[/TD][/TR][TR=bgcolor: #EDEDED][TD=width: 30%, align: right]כרטיס קול[/TD][TD=width: 70%, align: right]5.1[/TD][/TR][TR][TD=width: 30%, align: right]כרטיס רשת[/TD][TD=width: 70%, align: right]10/100/1000[/TD][/TR][TR=bgcolor: #EDEDED][TD=width: 30%, align: right]דיסק קשיח[/TD][TD=width: 70%, align: right]Seagate / Western Digital 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MB[/TD][/TR][TR][TD=width: 30%, align: right]זכרון פנימי[/TD][TD=width: 70%, align: right]Kingston 4GB DDR3 1333MHz[/TD][/TR][TR=bgcolor: #EDEDED][TD=width: 30%, align: right]כונן אופטי[/TD][TD=width: 70%, align: right]לא כלול[/TD][/TR][TR][TD=width: 30%, align: right]מאיץ גרפי[/TD][TD=width: 70%, align: right]מאיץ גרפי מובנה במעבד Intel® HD Graphics 2500[/TD][/TR][TR=bgcolor: #EDEDED][TD=width: 30%, align: right]מסך[/TD][TD=width: 70%, align: right]לא כלול[/TD][/TR][TR][TD=width: 30%, align: right]מקלדת[/TD][TD=width: 70%, align: right]לא כלול[/TD][/TR][TR=bgcolor: #EDEDED][TD=width: 30%, align: right]עכבר[/TD][TD=width: 70%, align: right]לא כלול[/TD][/TR][TR][TD=width: 30%, align: right]רמקולים[/TD][TD=width: 70%, align: right]לא כלול[/TD][/TR][TR=bgcolor: #EDEDED][TD=width: 30%, align: right]מערכת הפעלה[/TD][TD=width: 70%, align: right]לא כלול[/TD][/TR][/TABLE]מחירו 1360 בערךשום דבר לא "גנרי" (בהנחה והספק אכן של FSP) למעט המארז. כנ"ל למחשב הישן.
פורסם 2013 באוגוסט 2612 שנים אני מעריך שבין להשקיע 600 לבין להשקיע 1200 עבור מחשב חדש, עם אחריות, עדיף את המחשב החדש.אולי כדאי לנסות להשיג חלקים יד-שניה ב 300 שקל? (HD בערך 150, 200, זכרון עוד 100)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.