עבור לתוכן

Nokia Lumia 820 - למישהו יש נסיון ?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, האם יש למישהו נסיון עם המכשיר הנ"ל ?

מעניין אותי גם אם מישהו התנסה בביטא של Waze ל-WP8, האם האפליקציה תקינה וניתן לסמוך עליה לניווט ?

צריך לקבל החלטה על רכישה בהקדם, תודה למגיבים

פורסם

היי

יש לי את ה Samsung Ativ S. הוא נמכר ב KSP ב 1150 שקלים - כך שאני כמעט ולא רואה מצב שבו הלומיה רלוונטי בכלל. ה Ativ S מכשיר שחומרתית הוא טוב יותר מה 920 (פרט למצלמה). על ה 820 הוא עולה בכל אספקט.

היתרון היחיד שיש ללומיה הוא שמקבלים את ה Here Drive בחינם. מנסיוני, ה Here Drive כן טובה מספיק בשביל "לסמוך עליה". אבל היא באנגלית.

הבטא של Waze לא פתוחה לציבור הרחב, אלא רק למספר משתמשים שהצליחו להכנס ולהרשם. אין לך מה להסתמך עליה בחודשים הקרובים, עד שתצא (וזה יקרה).

יש תוכנה שעולה 30 שקלים בשם GPS Nevigator Plus. היא מסתמכת על מיפוי צד שלישי (נוקיה או גוגל). היא נחותה מאחרות, אבל בסך הכל עושה את העבודה (השתמשתי פעם אחת).

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/gps-voice-navigation/9667d798-768b-e011-986b-78e7d1fa76f8

אם יש עוד שאלות, תשאל.

פורסם
  • מחבר

תודה

ה-Ativ S נראה מכשיר נחמד, אבל יש לי חיבה לנוקיה, :cheesy:, אם אחליט על המסלול של WP8, אצטרך לבחור בין שניהם כנראה.

את ה-Waze אני צריך בעיקר לדיווחי תנועה, לנווט אני עוד יודע לבד...

האם החלופות שהצעת יכולות לתת דיווחי תנועה בזמן אמת בישראל ?

פורסם

גם לי יש חיבה לנוקיה (היו לי E72 ו N8) - אבל יש לי חיבה עזה בהרבה ללשלם פחות ולקבל יותר.

ל ATIV S מסך גדול יותר, ברז' גבוהה יותר. לטעמי זו חוזקה משמעותית. הוא גם זול בהרבה - ועם אחריות יבואן רשמי. במחיר של 1150 שקלים, אני לא רואה מכשיר משתלם יותר ממנו (בלי קשר ל WP8).

לקנות מכשיר בסוף שנת 2013 עם מסך 4.3 ורז' עלובה של 800 על 480 זה לא חכם במיוחד, לטעמי. רזולוציה מאוד נמוכה, זה אפילו לא QHD.

בכמה אתה מתכנן לקנות את ה 820? המחירים של יורוקום מופקעים. מעניין אותי אם נוקיה העולמית מודעת לשחיטה שהם דופקים לה פה. מה שכן, יש להם שירות לא רע.

אני חושב שאין דיווחי תנועה. אם אתה לא יכול לוותר על וויז, אולי עדיף שתדחה את הקניה.

נ"ב

אני רואה שגם ה HTC 8X (יש לו רז' HD) זול יותר מאשר ה 820. עצוב ביותר.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם
  • מחבר

דינמיקה סלולאר מפרסמים את ה-820 ב-1500, אבל בלי דיווחי תנועה,אין טעם לרכוש מכשיר, נראה לי שאצטרך לקחת אנדרואיד

פורסם

המכשיר הזה לא שווה 1500 שקלים. סתם מחיר מפוקע. זה בלי קשר לדיווחי תנועה.

אם אתה רוצה WP8, תחכה שוויז יצא. זה אמור לקחת חודשים ספורים. ה Ativ S מציע לטעמי Value for money נהדר. עם זאת, אני לא משתמש בדיווחי תנועה. אני מעריך שאם זה ממש חשוב לך, זה שיקול רציני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים