עבור לתוכן

מפרט למחשב ביתי לאינטרנט ומשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני יורד לאילת בעוד שבוע וצריך להחליף מחשב. הישן כבר בן 6-7 שנים והגיע הזמן להשתדרג.

חיפשתי מחשב שהוא חזק עם רכיבים יחסית חדשים - מהשנה שנתיים האחרונות - שיחזיק לכמה שנים טובות פלוס שאוכל להשתמש בו לסרטים, משחקים חדשים, מוזיקה ואינטרנט. כל זה כמובן במולטי טסקין. המחשב הישן היה מקרטע אם הייתי שומע מוזיקה וגולש באינטנרט.

בכל מקרה, למחשב הנוכחי אני מצרף עוד 2 הארד דיסקים קיימים - 3 טרה - כאשר אחד מהארד דיסקים כבר בא עם מערכת ההפעלה הישנה (על WD BLACK).

מחפש לשמוע אם יש משהו ששווה להוריד או להוסיף.

התקציב היה עד 4200.

פורסם

באיזה רזולוציה אתה משתמש? הנה מפרט בהנחה שאתה משחק על 1920X1080:

ובקשר לכונן קשיח אתה זקוק ל 2TB? או שתשקול להתקין את המערכת הפעלה על כונן SSD? (*שים לב לא כללתי כונן קשיח עדיין)

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪937

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪43

לוח אם:

Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪442

מארז:

באנדל - NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W HCN - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪435

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪146

כרטיס מסך:

Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1299

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪108

סה"כ: ₪3556

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3485 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/rqc57y1p

פורסם
  • מחבר

השאיפה לעבוד כל הזמן ב-1920X1080.

מה זה כונן SSD?

כרגע כמעט כל ה-3 טרה שיש לי תפוסים אז בכל מקרה אני אצטרך הארד דיסק נוסף. בגלל שמערכת ההפעלה יושבת על ה-BLACK אני מעדיף כונן גדול וחסכוני כמו ה-GREEN.

- - - תגובה אוחדה: - - -

גם בגלל שהרכבתי את המחשב עם עזרה של אנשים חשוב לדעת שאכן כל הרכיבים תואמים ויעבדו טוב אחד עם השני - לדוגמא שלא יהיה לוח אם שלא מתאים לזיכרון או לכרטיס מסך וכו'.

נערך על-ידי e0z0

פורסם

קרא פה והייתי שוקל לחרוג מהתקציב בעוד כ-300 ולרכוש את שני הכוננים האלו 1 2 ולהתקין את המערכת הפעלה על ה- SSD.

במידה וזה לא אפשרי אז תלך רק על הכונן קשיח (מס 1)

והחלקים תואמים אל תדאג

פורסם
  • מחבר

אוקיי. דבר ראשון תודה.

אני פחות התחברתי ל-SSD בגלל שאני רגיל כבר להארד דיסקים "ישנים" וגם אני לא רוצה להתחיל להסבך עם משהו שאני טרם מבין.

לגבי הכונן הקשיח הנוסף - עדיף יותר SEAGATE או WESTERN DIGITAL? שניהם במחיר דומה באתר של KSP - וכפי שציינתי אני יורד לאילת אז אני מעדיף לקנות את הרכיבים והמחשב שם וככה לחסוך 18 אחוז.

כמו כן, המפרט עצמו טוב? לוח האם הוא סבבה למעבד ומציא ממנו את המקסימום (המקסימום היחסי לא מחפש לוח אם ב-3000 ש"ח)? יחזיק טוב במידה וארצה להוסיף זכרונות? הוא יכול להוסיף עוד זיכרונות חוץ מ-2 כרטיסי 4G שאני שם וכו'.

נערך על-ידי e0z0

פורסם

אני הייתי רוכש כונן SSD אם החריגה אפשרית, ובמידה ולא הייתי הולך רק על הכונן של SEAGATE.

המפרט טוב ובלוח האם יש 4 חריצי זיכרון (2 בשימוש ועוד 2 פנויים לשדרוג עתידי במידה ותצטרך).

פורסם
  • מחבר

המחיר עצמו טוב או ששווה לנסות וריאציות של הרכבות דרך האתר שצירפת? זה עשוי לצאת לי במחיר טוב יותר או שווה ערך?

פורסם

לפי המפרט הראשון שבנית הבנתי שאתה לא יודע איך להרכיב אז אין טעם (לקחת לוח אם תומך OC ומעבד שלא)

ואם אתה דואג לזיכרון ניתן להחליף לסטיק בודד של 8GB במקום שניים של 4

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לחלק את הזיכרון ל-2 בשביל חלוקת עומס. ככה לפחות נראה לי.

להוריד את הלוח אם למשהו אחר?

פורסם

הלכתי על שני זכרונות דואל צאנל שנותן תוספת ביצועים קטנה, ובמידה ואתה רוצה להוריד את הלוח האם למשהו זול יותר יהיה ניתן להוריד את הלוח אם לזה ולהחליף את הזיכרון לאחד של 8GB ואז בעתיד אם תרצה תוכל להכניס עוד זיכרון אחד (יש שני חריצי זיכרון סה"כ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים