עבור לתוכן

התלבטות בין מעבר מאייפון 4 ל-גלקסי S3 או גלקסי S4 מה כדאי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים...

אחרי שנמאס לי מאייפונים(פאנבוי לשעבר), אני כבר מקיא אותם מכיר כל חור בהם, כל רכיב ואפליקציה (מיותר לציין שהיתה לי מעבדה פרטית בעבר לתיקון אייפון).

אני שוקל למכור את העגלה שלי(אייפון 4) ולקנות גלקסי S3 או גלקסי S4. אם אני קונה S3 זה יהיה מיד 2.

מעבר לכך אני עובד בחברת אלביט מערכות ויש לנו מבצעים שווים במיוחד, עם תוכנית שיחות הכי משתלמת שקיימת בארץ.

השאלה אם לקנות S3 משומש או שללכת כבר על S4 I9505 שעולה לי 2895 (אחריות 14 חודש)ואני מקבל עליו החזר כספי מלא?

בכמה S3 מפגר מאחורי הS4 I9505 ואילו יתרונות יש לו(S4), לא מבין כלום באנדרואיד.

רק אציין שאם המכשיר שלי היה יכול הוא היה בוכה, 3 פעמים ביום אני מטעין את הסוללה לפחות, לא הסוללה לא דפוקה, הבהירות לא גבוהה ממוצעת, אני קורע את המכשיר, כל היום TAPATALK, מיילים, שיחות, הודעות, סרטונים אינטרנט, מתחבר אליו כראוטר מהנייד, מצלם ובקיצור המכשיר סובל.

מה יהיה עדיף לשימושים שלי, האם כדאי להתחייב? ההבדל הוא פי שניים בין S3 משומש ל-S4 חדש.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

לגלקסי s4 יש מסך fhd טוב יותר , חומרה טובה יותר , סוללה גדולה יותר ומצלמה טובה יותר (וכל מיני גימיקים , אבל הם באמת חסרי משמעות אמיתית...) , אבל האם זה באמת משנה לך?

הs3 הוא מכשיר מצוין , ואם אני משווה אותו לs4 , אז הדבר שהכי משנה לי זה המסך - הרזולוציה בהחלט נותנת שיפור בקריאת הטקסט מדיי פעם , במיוחד מכיוון שאני אוהב לקרוא ספרים מאמזון , אבל אפשר להסתדר גם עם 720p...

מבחינת מהירות כללית של המכשיר , אני לא חושב שיש הבדל מורגש.

בקשר למחיר זה תלוי בך.

פורסם

לי יש s4 ולאבא שלי s3, אני אישית חושב שההבדלים הם יחסית מהותיים, גם מבחינת איכות המסך, ביצועים, מצלמה והכי חשוב בטריה.

בנוגע למחיר תעשה את החשבון שלך אם זה מתאים לך או לא.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות חברה.

הנרי כתבת משהו בקשר לקריאת טקסטים שמאוד חשוב לי, אני קורא המון דרך המכשיר.

חוץ מזה גודל המסך חשוב לי, סוללה והיכולת להעביר קבצים שירים מהמחשב ולהיפך.

פורסם

היום גוגל הורידו את מחירו של הנקסוס 4 ב $100 ל 2 הגרסאות.

ברגע שהמחיר החדש יקלט בישראל, זה אומר ירידה של 500 שח במחיר מכשיר לאחר חישוב 35.7% מיסים. לצורך העניין נקסוס 4 כבר עולה 1750 שח בישראל לגרסת 16GB, וזה לפני ירידת מחירים זו.

הופך את הגלקסי 3 על גרסאותיו השונות ללחלוטין לא רלוונטי.

פורסם
  • מחבר

כמה ההבדלים מהותיים בין הi9500 לבין הi9505?

פורסם

יש לי

I9505 ואני מבסוט ממנו עד הגג - היה לי IPHONE לפניו.

לגבי I9500, העדפתי לא לקנות בגלל שהמעבד פחות חזק ואין תמיכה בדור 4.

איך שאני רואה את זה, אם כבר קונים, אז לפחות שתהיה תמיכה גם לעתיד...

מה שכן, הבטרייה ממשיכה להיגמר מהר, תתכונן להמשיך לטעון אותה כמה פעמים ביום לפי השימושים שלך...

פורסם
כמה ההבדלים מהותיים בין הi9500 לבין הi9505?

נראה לי שכבר עניתי על זה

לI9505 יש גם 2GB RAM , ותמיכה בLTE(רשת הדור הרביעי) בכל מקרה אתה יכול לראות את כל ההבדלים בהשוואה בינהם

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5371&idPhone2=4238

*לגבי הS3 רק ל9305 יש 2GB RAM ותמיכה בLTE .

לגבי הדור הרביעי אם לא נכנסת לקישור

את התדרים ירכשו חברות הסלולר בתקווה כי כבר בתחילת 2014 ישיקו שירותי דור 4 סלולרים

פה אתה יכול לראות עוד הבדלים ביניהם

Samsung I9505 Galaxy S4 - Samsung I9500 Galaxy S4 - GSMArena

ונראה שהפרש המחירים בינהם כרגע בסביבות ה13xש"ח ומעלה.

טלפון סלולרי Samsung Galaxy S4 I9500 16GB סמסונג

טלפון סלולרי Samsung Galaxy S4 I9505 16GB סמסונג

פורסם
  • מחבר

האמת שקצת עזבתי את זה והיום עלתה בי המחשבה בדרך לעבודה.

סורי אך לא נכנסתי לקישורים, אכנס מאוחר יותר דרך הנייח.

חבל שאורנג׳ מביאים רק את ה-i9500, אין סיכוי שיהיה להם מתי שהוא את ה-i9505?

פורסם

לא, אין מצב כזה.

בדיוק כמו שלא הייתה זמינה הגרסה I9305, כך לא תהיה זמינה באורנג' הגרסה I9505.

באורנג' תמיד יש את הגרסאות הרשמיות של היבואן הרשמי.

לדעתי, וזה אולי יעצבן כאן כמה אנשים, האופצייה של נקסוס ממש לא רלוונטית והמחיר לא ממש משחק תפקיד.

מכשיר שלא ניתן להוסיף לו כרטיס הרחבה או לקנות אותו מראש בנפח גדול (לפחות 32GB) במחיר סביר - הוא לא רלוונטי היום.

גם אם אתה מוריד את האיכות של המצלמה, כל שנייה שוקלת הרבה. תוסיף לזה אפליקציות, תמונות, שירים ואולי קצת משחקים - והמקום נגמר מהר מאוד.

בקשר לI9500 - הוא אמנם פחות מומלץ מI9505, אבל אני יכול להעיד שיש אותו לאחותי והמוניטין הרע שלו לא לגמרי מוצדק.

נכון, יש תקיעות קטנות לפעמים כשסוגרים אפליקציות, אבל אם אתה לא מחפש אותן, אתה בקושי מבחין בכך.

גם עם הגרסה הזו אתה תרגיש שיפור עצום לעומת העגלה שנקראת אייפון 4, שגם אני מחזיק ברשותי.

אני מוצא את עצמי לעיתים בוהה במסך של האייפון 4 ומחכה שניות ארוכות עד שהוא יגיב.

זה מה שאני שונא ב-Apple. הם נותנים לך חומרה שמפגרת מאחור והכי פחות Future Proof בטענה של "חוויה טובה יותר", בגלל התאמה טובה של תוכנה לחומרה, אך ברגע שמגיעה העת להדביק את הפער בפיצ'רים מול אנדרואיד, פתאום האייפון לא סוחב.

בקשר לגלקסי 3 או 4, זו לא החלטה פשוטה.

השורה התחתונה היא כזו - גלקסי 3 אמור להיות good enough לרוב השימושים.

יש אצלי בבית גם Note II שיש לו צפיפות פיקסלים נמוכה מזו של ה-3, אך הטקסטים עדיין מאוד חדים.

אבל גלקסי 4 מציע מסך גדול ברזולוציית FHD וזיכרון 2GB הוא קצת יותר Future Proof, בהתחשב בעובדה שבדור הבא הסטנדרט כנראה יהיה 3GB.

בנוסף, הפיצ'רים האלה של התנועות באוויר ממש מרהיבים לדעתי... אני עושה תנועות כאלה כמו של מכשפה*** שבוחשת בקדרה או מעלה באוב וזה גם מצחיק וגם כיף. זה עובד גם בגלריה וגם בדפדפן (אבל רק של סמסונג), אז אם לדוגמה אתה רוצה לדפדף באוויר בפייסבוק למשל, אתה יכול לעשות קיצור דרך לדפדפן.

בנוסף, אם בעבודה אתה עובד עם כפפות אז יש פיצ'ר של רגישות גבוהה למגע.

התעלמתי בכוונה מהMegaPixels של המצלמה כי זה סתם בולשיט של מרקטינג. גם ככה האחסון במכשירים כל כך קטן שעדיף להסתפק באיכות DVD.

*** הסיבה לתנועות המעגליות היא שאם אתה מחזיר את היד בקו ישר לאחור, במקום לגלגל באופן עקבי קדימה, התצוגה פשוט תקפץ למעלה-למטה (או ימינה/שמאלה) באותו מקום.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שבסוף אשבר ואקח את ה-i9500 למרות שאני נעול על ה-i9505.

כבר מזמן רציתי להחליף את העגלה שלימים היה מכשיר מצויין פעם, אל תשכח שכל עדכון תוכנה נהיה

כבד יותר וכל אפליקציה שיוצאת מותאמת למכשירים מהירים יותר.

האמת שפעם ראשונה מזה כמה שנים אני עם גרסה לא פרוצה 6.1.3 ובלי להעמיס על המכשיר הוא איך שהוא זז בסדר, יחסית

לאיך שהיה לפני כמה ימים כשהיה עמוס עד אפס מקום.

מבחינתי אין מצב למכשיר של 32GB, כמה שיותר יותר טוב ובגלל זה אני רוצה גלאקסי, אני ישר רץ לקנות מיקרו סים של 64GB.

פורסם

יש את הנוט ,2 והחודש במהלך הימים הקרובים אמור לצאת הנוט 3.

אמרת שאתה מקבל החזר כספי מלא ולכן אני לא יודע מה יש לך כל כך להתלבט בין מכשיר ועדכני יותר למשומש ? (לא קראתי את כל השרשור).

פורסם

קראתי שבעתיד הקרוב כנראה יהיו MICRO SD בנפח של 128GB:

http://www.trustedreviews.com/news/128gb-phone-tech-is-coming-says-sandisk

אז גם אחרי ה64GB, עדיין אפשרויות האחסון לא נעצרות כאן.

נותר רק לחכות שלא יעלו כמו SSD :smiley1:

בקשר ל"בסוף אשבר ואקח את ה-i9500" -למה?

יש המון חנויות פרטיות שמוכרות את גרסת הI9505 (חלקן גם מציעות אחריות שנתיים - של יבואן אחר, לא הרשמי).

עריכה: טוב, עכשיו ראיתי שאתה מקבל החזר מלא.. אילו מכשירים יש שם כרגע? רק I9500 וI9300?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים