עבור לתוכן

חוות דעת על SAMSUNG 270E5E-K02IL

Featured Replies

פורסם

שלום,

אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד מדגם SAMSUNG 270E5E-K02IL

עברתי על המפרט שלו והוא נראה לי די אחלה לשימושים שלי, אבל לפי מה שהבנתי שמתי לב שאין לו USB 3 ?!

האם זה חיסרון משמעותי??

אלה הדרישות שלי....

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס)

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" . לא חשוב מבריק או מט.

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כ"כ מבין בנושאי הרזולוציות. אבל חשוב לציין שבמחשב ישתמשו ההורים שהם קצת מבוגרים :) לכן יש צורך שהטקסט והתצוגה לא תהיה קטנה.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם אני לא יודע מזה, כנראה שאני לא צריך את זה :)

* משקל רצוי? אין משהו ספציפי, שלא יהיה כבד ברמות.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זה מחשב ראשון שלי, לא יודע מהו זמן סוללה ארוך סטנדרטי. סומך עליכם.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI

* Bluetooth? נחמד אם יהיה, אבל לא חובה

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין צורך בSSD. גודל נדרש של HD מינימום 500GB.

* כונן אופטי? חיובי. צורב DVD

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כמו שאמרתי, מדובר בנייד ראשון שלי. אני לא מכיר חברות מומלצות לניידים.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) חשוב שהעכבר יהיה נוח, כנ"ל לגבי המקלדת. אין צורך בטאץ'. חשוב גם שהמחשב לא יתחמם מאוד, לכן אם יש לו גוף קירור זה יהיה טוב.

תודה

פורסם

הוא יתאים. לא כבד ביחס לגודל המסך ועם צורב. תוודא שיש אחריות ל-3 שנים בבית הלקוח.

המסך הוא מט שזה נוח יותר לקריאה ואין השתקפויות במסך ובכך אפשר לשבת בכל מקום בבית ואפילו במרפסת.

USB 3.0 זה Nice to have, לא קריטי לשימושים ביתיים, צריך מוצרים שעובדים ומנצלים את המהירות הזו כדי שיהיה לזה שימוש (לדוגמא DOK מהיר, כונן גיבוי חיצוני...).

לא ציינת תקציב.

יש נניח את המחשב הבא:

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11483

שהוא בא עם מקלדת מוארת, שזה יכול לעזור אם נניח ההורים צריכים להקליד בתנאי תאורה לא הכי נוחים. לפעמים מניסיון לפעמים נוח לשבת עם המחשב נייד בחדר שינה ובערב ההארה לא משהו וזה מאד עוזר.

פיצ'ר נחמד סה"כ.

דוגמא:

csm_Dell-Vostro-3555-Tastatur_01_a275c64a54.jpg

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שיש לי HD חיצוני עם USB 3..

מה לגבי נוחות המקלדת ואיכות הבנייה של הסמסונגים? האם ה LENOVO לדוגמא G580 מובילים על הסמסונג?

התקציב הוא 2500 ש"ח.

הפיצ'ר שהצעת למעלה קצת מיותר לי.

ד"א אחת ולתמיד, מה ההבדל בין מעבדים U לבין M ?

נערך על-ידי -Tal-

פורסם
  • מחבר

אשמח לקבל עזרה בהמשך לשאלות שלמעלה... אני מעוניין לרכוש את המחשב ביום ראשון ואני די מתלבט.

תודה!

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שההמלצה היא ה 270E5E-K02IL של סמסונג.

הבנתי שזה מהסדרה השניה של סמסונג... האם שווה להשקיע בסדרה שלישית? מה ההבדלים ביניהם בתכלס?

פורסם

סדרה 3:

חיבור USB 3.0 אחד + 2 של 2.0 לעומת 3 של 2.0 בסדרה 2

כרטיס רשת 1Gbit לעומת 100Mbit בסדרה 2

משקל נמוך בכ-200 גרם (2 ק"ג) לעומת 2.2 ק"ג בסדרה 2 - אבל:

ללא צורב / כונן אופטי (לכן ההבדל במשקל גם..) - בסדרה 2 יש צורב. (יש טעות בסעיף הזה באתר של "נייד נייד")

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים