עבור לתוכן

מחשב למשחקים חזק ב4.5K

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה, פתחתי פה דיון בעבר ועדיין לא קניתי מחשב אך שבוע הבא אני הולך סוף סוף לקפוץ ולרכוש מחשב חדש. אחרי המון דיבורים עם חברים אני רוצה לראות מה דעתכם לגבי המסקנות שקיבלתי.

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3/4, ARMA 3, Planetside 2, Watch Dogs, Rome: Total War 2 etc

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 120hz

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כוננים קשיחים\SSD וצורב דיסקים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, רק לכרטיס מסך בין בינוני לכבד

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני מצפה לשדרג בצורה מאסיבית את המחשב עוד 3-4 שנים אבל מקווה שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן

לפי מה שהבנתי מעבדי haswell לא שווים את המחיר וגם OC למעבד לא כל כך עוזר במשחקים אז יותר משתלם פשוט לקנות ivy רגיל.

בניתי מפרט ואני אעריך מאוד אם תוכלו להביא חוות דעת, מה שאני הכי מתלבט זה הלוח אם האם הוא מספיק טוב או אם זה משנה בכלל?

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪896

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪43

לוח אם:

Gigabyte GA-H77M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪432

מארז:

באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪825

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪146

כרטיס מסך:

Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1949

סה"כ: ₪4437

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4349 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/dwrn1fay

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

אין צורך בלוח כזה , אתה יכול לקחת אחד מסדרת הB.

האסוול אולי מאכזבים אבל בתקציבים גדולים אפשר לשקול כי יש להם יכולת עדיפה בכמה אחוזים .

בכל מקרה מה שהצעת זה מפרט טוב , רק לשנות את הלוח אם ואולי לשקול מעבד חזק יותר, ציינת שאתה הולך לשחק בARMA 3 וזה משחק שדורש כח רציני מהמעבד.

רמת השקט שציינת היא 6 , ולקחת את המארז R4 שלדעתי , העיקר שלו הוא השקט שהוא מציע , כך שאולי כדאי לשקול אחד אחר ?

פורסם
  • מחבר

השאלה האם שווה להוציא 400 שקל יותר על haswell אם זה יביא לי ביצועים רק בכמה אחוזים בודדים? והמעבד שהבאתי לא יריץ את ARMA 3 טוב?

פורסם

תגדיר טוב ?

לדעתי אפשר לשקול 3570 או אפילו 4670 אם נחסוך בבאנדל של המארז [ ציינת 6 מתוך 10 ] אפשר לשקול אולי את הבאנדל של TMS S1

כדי לחסוך טיפה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים