עבור לתוכן

צריך המלצמה לנייד חדש בסביבות 4000 ש"ח( פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

טוב אז החלטתי שאני קונה לפטופ סוף סוף חח

* מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?), אינטנרט , שמיעת מוזיקה

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 או 17.3 אם המפרט טוב והמחיר גם סביר והמשקל כמובן

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גבוה לא קריטי

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם אפשר שיהיה מקלדת מוארת

* משקל רצוי? עד 2.5 בערך

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סביבות 5 שעות לדעתי ויותר

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין לי משהו מיוחד, שיהיה אולי גם USB 3 לעתיד

* Bluetooth? אפשר אך לא קריטי

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אפשר SSD יהיה יתרון אממ וגודל של כונן סביבות 500 מספיק לדעתי

* כונן אופטי? לא חייב

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נראה לי

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שוב אם יש למה לא :]

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא..אם תיהיה מע' הפעלה סבבה אם לא אפשר להתקין לבד

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לפי מה שהבנתי DELL ו ASUS הכי טובים אבל מה שגם נותן יותר אחריות

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) רק שלא יהיה לבן חח אממ זהו אני יודע

תודה מראש :jump:

פורסם

http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=N56VB-S4022H

- זמן סוללה של 5+ לא יקרה

- SSD אתה יכול לקנות בנפרד, להחליף את הצורב בדיסק קשיח (יש מדריך בסטיקי בפורום פה).

- צבע כסוף-שחור אם זה לא מפריע לך.

מסך FHD, מקלדת מוארת ושאר דברים טובים.

אם אתה יכול לחכות לדגמים עם מעבדי Haswell אולי תרוויח זמן עבודה (סוללה) גבוה יותר, אבל נכון לעכשיו אין דגם מתאים.

פורסם
  • מחבר

אמ תודה רק כמה דברים...

קודם כל הוא שוקל 2.7 די כבד הייתי אומר, 4GB זכרון כשאפשר 8 לדעתי והכונן לא צריך אותו חח

גם אפשר קצת יותר מ4000 חריגה באזור כמה מאות שקלים אם זה קריטי לביצועים

ומה זה HASWELL ומתי זה יוצא וכמה יעלה ?

עוד אפשרויות אני אשמח :]

פורסם

זו אפשרות הכי טובה שלך לדעתי.

זיכרון - תשדרג, 180 ש"ח ויהיה לך עוד 4GB -> שזה 8GB סה"כ אם ממש בא לך ואתה חושב שזה ישפיע על משהו

כונן - כפי שאמרתי, תשקיע כסף ב-SSD ותחליף את הצורב.

Haswell - היא סדרת המעבדים החדשה של אינטל, כאשר בדגמים של מחשבים ניידים הם צפויים לתת שיפור בצריכת החשמל ובכך זמן עבודה ארוך יותר.

פורסם
  • מחבר

אממ אני אחד שלא יתעסק בלפתוח מחשב ולהחליף חלקים אחי..בגלל זה..אז עדיף ישר בלי ומתי יוצא הHASWELL הזה?

ואני רוצה לקנות בKSP או IVORY רק כי הם קרובים אלי..

תודה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שאלה: יש אולי מדריך מצולם להסופת RAM לנייד?

ועוד משהו אם אני מזמין מפה http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=22261 איך אני מקבל את הדף של האחריות..

פורסם

דקה וחצי ראשונות - רלוונטיות לגביך, אחרי הכנסת הזיכרון פשוט תסגור את הפאנל וזהו.

- האחריות היא לפי מספר סידורי של המחשב וגם בצירוף קבלת הרכישה של המחשב כאשר מתאריך זה יהיו 3 שנות אחריות. מומלץ לאחר הקניה להתקשר ל-IBM ולוודא את תאריך האחריות ולעדכן אותו בהתאם לחשבונית.

פורסם
  • מחבר

אוקי אממ יש אולי גם סרטון שמראה הוספת SSD במקום הצורב?

ומה המס' של IBM ישראל נכון ?

פורסם

זה מתאם - אתה שם בתוכו את ה-SSD במקום הצורב. זה מה שאתה רוצה לעשות, לא?

ככה יהיו לך במחשב 2 כוננים, אחד רגיל (מגיע עם המחשב) ועוד אחד SSD.

נא לא לצטט הודעות ישירות שאתה מגיע אליהן, זה מפריע.

פורסם
  • מחבר

אוקי.תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים