עבור לתוכן

יש לי התלבטות בין נקסוס 4 לבין גלאקסי 3

Featured Replies

פורסם

הוא עולה בת"א 1750 שח, או מהיבואן הרשמי ב 2000 שח

פורסם

יש עוד יתרונות לגלקסי: ספיקר, מצלמה, מסך. הוא מכשיר פשוט יותר "עשיר" ומושקע, אין מה לעשות. נכון, הוא קצת פחות "חלק" ומקבל עדכוני בהשהיה. עד כמה זה משנה? לא יודע.

יש לך את ה Ativ S במחירים מאוד אטרקטיבים, אם אתה מוכן ללכת על WP8. מכשיר מוצלח למדי (בתור בעלים של כזה), אך WP8 בהחלט עדיין לא בשלה ב 100% עדיין. המכשיר מקביל לגלקסי S3.

http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=17895&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

פורסם

מערכת הפעלה שגם לעולם לא תהיה בשלה, כי היא פשוט לא מצליחה לתפוס נתח שוק משמעותי.

אם היה עולה מאוד זול, אז אולי. כמו ה lumina 520 שנמכר בארה"ב ב 100$

ולגבי ה"עושר" של הגלקסי. ממתי bloatware זה עושר ?

מושקע? הפוך.

פורסם
  • מחבר

איזה מגן אתם מציעים לשים לו באמפר או משהו אחר?

פורסם

את ה bloatware אפשר להסיר אם רוצים. לנקסוס יש יתרונות (שאתם מהללים ומדגישים יתר על המידה) וחסרונות (שאתם מתעלמים מהם לחלוטין מסיבה מטומטמת כלשהי).

לגלקסי מצלמה טובה יותר, ספיקר חזק יותר ומסך טוב יותר. המסך של הנקסוס 4 דוהה בזוויות צפיה שאינן קיצוניות במיוחד - זה עלוב למכשיר שמתיימר להיות high end. אם אתה תוהה על מה אני מבסס את זה, לחבר טוב שלי, שגם יושב איתי כל היום בחדר בעבודה, יש אותו.

"בשלות" מערכת ההפעלה עצמה איננה תלויה בבסיס המשתמשים אלא במייקרוסופט. ומייקרוסופט כבר עובדת על 8.1 שתהפוך את המערכת לבשלה לחלוטין ותתקן את הדברים שחסרים כרגע (ניהול משימות טוב יותר, מערכת התראות טובה יותר וניהול מסך בית טוב יותר). האם ה ATIV S יקבל את 8.1 (שגם כנראה תצא עוד לפחות חצי שנה), זו כבר שאלה אחרת.

נכון שהיא לא בשלה לחלוטין, אבל היא עובדת ועובדת דיי טוב. אני משתמש בה באופן יום יומי. המכשיר זורם וחלק. הממשק מוצלח בהרבה מאנדרואיד.

לגבי בסיס המשתמשים, הוא גדל באופן משמעותי, מה שגורם לכמות האפליקציות לגדול באופן מעריכי. WAZE כבר יש בבטא וחוץ מזה אין שום דבר שחסר שם (שוב, בתור משתמש במערכת ולא סתם מישהו שמנפיץ כמוך).

הלומיה 520 מכשיר מאוד משתלם ללא כל ספק, בטח ובטח שהוא בא עם התמיכה המעולה של נוקיה + האפליקציות שלה. אבל אין מה להשוות בינו לבין החומרה של האטיב S. ה ATIV S הוא מכשיר HIGH END לשעבר (חומרתית הוא מקביל ל S3), ה 520 הוא מכשיר שנועד מלכתחילה בעיקר לשווקים מתפתחים/נמוכים.

לא מומלץ באמפר, זה לא מגן על המכשיר מספיק (ולדעתי גם מכוער).

פורסם
  • מחבר

להתקין עליו רומים כלשהם או שלא צריך והוא מספיק טוב ככה והרומים יאטו אותו

- - - תגובה אוחדה: - - -

כשאני יקנה אותו אני יקבל אותו עם גליבין 4.3 ואם כן אז הוא תומך תמיכה מלאה בעברית???

פורסם

כן יהיה עברית מלאה, ואני משתמש בבאמפר עם הנקסוס ולדעתי זה יפה

פורסם

לא קנית THL? :-D

פורסם
  • מחבר

הא סבבה תודה אני יקנה מגן רגיל נראה לי.

אני קונה שבוע הבא...

פורסם

עידו קניתי אבל לא בשבילי :)

פורסם

הגלקסי עם רום מקוסטם טס...

אני עם revolution hd 32 שמבוסס על הרום של סמסונג.

אם אתה מבטל את כל החיישנים , אז המכשיר עובד אפילו יותר מהר.

אם אין לך בעיה עם רומים חיצוניים , אז אנדרואיד 5 יגיע מהר מאד לגלקסי.

החומרה שלו בהחלט חלשה יותר , אבל זה לא כזה משנה , חוץ מהראם , וגם זה תלוי בסוג השימוש ולא ממש מפריע.

אני אישית נהנה גם מהפונקציות סמסונג הוסיפו למערכת הפעלה , וזה חשוב לי לא פחות מעוד חצי שנייה.

מכשיר סלולרי זה לא מחשב , שאתה קונה "רק" חומרה , אז תסתכל גם על התוכנה ובאיזה מכשיר יותר כיף לך להשתמש - כל אחד והטעם שלו , ואני הרבה יותר נהנה מהצבעוניות של סמסונג.

פורסם

בהחלט נראה מעולה. האם גם האיטיות של יישומון אנשי הקשר (STOCK) נפתרה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים