פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים אני רוצה לקנות סמארטפון חדש אחרי הרבה זמן עם נוקיה 5800 אלו המועמדים העיקריים אם למישהו יש חוות דעת או משהו כזה אני ישמח.
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים היתרונות של כ"א:נקסוס 4 - מהיר יותר, בנוי איכותי יותר, מקבל עדכונים ראשון ישירות מגוגל, קהילת פיתוח עצומהגלקסי S3 - סוללה נשלפת, כרטיס הרחבה
פורסם 2013 באוגוסט 2012 שנים מחבר העניין של הסוללה לא כל כך מפריע לי כי אני יכול להשתמש בסוללה חיצונית שנטענת עם כבל USB השאלה אם ה16 GB בנקסוס יספיקו לי אני רואה קצת סרטים משחק ברמה סבירה וקצת מצלם
פורסם 2013 באוגוסט 2012 שנים אני אגיד לך מה... גם אני חשבתי על זה ובסוף קניתי את הנקסוס.. דבר ראשון הוא יותר זול ויותר אמין, כרגע רץ עליו ה-JB 4.3 ואם לא מפריע לך סוללה ואתה משחק ברמה סבירה אז זה יספיק לך. לפי דעתי לך על הנקסוס 16gb זה מספיק או שתחכה לנקסוס חמש שאמור לצאת בעוד כחודשיים שזה מה שאני הולך לקנותבכל מקרה בהצלחה..
פורסם 2013 באוגוסט 2012 שנים מחבר לא נראה לי שאני ילך על נקסוס 5 כי אין לי כוח לחכות וגם הוא יעלה בטח בטווח מחירים של 2500 שח לעומת 1800.האם יצא לנקסוס 4 אנדואיד 4.3 (רשמי)?מה אתה אומר על הנקסוס 4 האם הוא לוקח את הגלאקסי 3?
פורסם 2013 באוגוסט 2012 שנים אני לא יכול להגיד לך שהתנסיתי בשניהם אמנם יש לי חברים שמשתמשים בגלקסי אס 3 ויצא לי להיות איתו הנקסוס זז הרבה יטתר חלק הוא יותר מהיר וכן יצא כבר רשמי 4.3 לי יש אותו עכשיו בנקסוס שלי
פורסם 2013 באוגוסט 2212 שנים לי יש נקסוס 4 וגם לחבר שלי יש גלקסי 3, לדעתי שני המכשירים טובים אם יודעים להפיק מהם את המיטב
פורסם 2013 באוגוסט 2212 שנים אם אתה חייב סוללה נשלפת וכרטיס זיכרון חיצוני אז אין שאלה ולך על הגלקסי 3.במידה ואתה יכול להסתדר בלי ורוצה לקבל עדכונים ישירים מגוגל ומפרט טוב יותר לך על הנקסוס 4.אבל אם אין לך בעיה לצרוב רומים לא הייתי לוקח את זה כגורם מכריעוכמובן שיש את הפן העיצובי
פורסם 2013 באוגוסט 2212 שנים השאלה מה יותר טוב??אם להתעלם מחוסר ה SD, אז הנקסוס 4 בלי שום ספק. הפער רק יגדל עם הזמן, כאשר ישוחרר אנדרואיד 5 והנקסוס יקבלו מיידית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.