עבור לתוכן

יש לי התלבטות בין נקסוס 4 לבין גלאקסי 3

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות סמארטפון חדש אחרי הרבה זמן עם נוקיה 5800 אלו המועמדים העיקריים אם למישהו יש חוות דעת או משהו כזה אני ישמח.

פורסם

היתרונות של כ"א:

נקסוס 4 - מהיר יותר, בנוי איכותי יותר, מקבל עדכונים ראשון ישירות מגוגל, קהילת פיתוח עצומה

גלקסי S3 - סוללה נשלפת, כרטיס הרחבה

פורסם
  • מחבר

העניין של הסוללה לא כל כך מפריע לי כי אני יכול להשתמש בסוללה חיצונית שנטענת עם כבל USB השאלה אם ה16 GB בנקסוס יספיקו לי אני רואה קצת סרטים משחק ברמה סבירה וקצת מצלם

פורסם

אני אגיד לך מה... גם אני חשבתי על זה ובסוף קניתי את הנקסוס.. דבר ראשון הוא יותר זול ויותר אמין, כרגע רץ עליו ה-JB 4.3 ואם לא מפריע לך סוללה ואתה משחק ברמה סבירה אז זה יספיק לך.

לפי דעתי לך על הנקסוס 16gb זה מספיק או שתחכה לנקסוס חמש שאמור לצאת בעוד כחודשיים שזה מה שאני הולך לקנות

בכל מקרה בהצלחה..

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שאני ילך על נקסוס 5 כי אין לי כוח לחכות וגם הוא יעלה בטח בטווח מחירים של 2500 שח לעומת 1800.

האם יצא לנקסוס 4 אנדואיד 4.3 (רשמי)?

מה אתה אומר על הנקסוס 4 האם הוא לוקח את הגלאקסי 3?

פורסם
  • מחבר

אם מישהו התנסה בשתיהם ויש לו מה להגיד בנושא אני ישמח.

פורסם

אני לא יכול להגיד לך שהתנסיתי בשניהם אמנם יש לי חברים שמשתמשים בגלקסי אס 3 ויצא לי להיות איתו הנקסוס זז הרבה יטתר חלק הוא יותר מהיר וכן יצא כבר רשמי 4.3 לי יש אותו עכשיו בנקסוס שלי

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכל מי שעזר נראה לי שאני ילך על נקסוס 4.

פורסם

תתחדש, אחלה מכשיר אתה לא תתחרט

פורסם
  • מחבר

אני מקווה...

חבר שלי קנה גלאקסי 3 אני יעשה מולו השוואה...

פורסם

לי יש נקסוס 4 וגם לחבר שלי יש גלקסי 3, לדעתי שני המכשירים טובים אם יודעים להפיק מהם את המיטב

פורסם
  • מחבר

השאלה מה יותר טוב??

פורסם

אם אתה חייב סוללה נשלפת וכרטיס זיכרון חיצוני אז אין שאלה ולך על הגלקסי 3.

במידה ואתה יכול להסתדר בלי ורוצה לקבל עדכונים ישירים מגוגל ומפרט טוב יותר לך על הנקסוס 4.

אבל אם אין לך בעיה לצרוב רומים לא הייתי לוקח את זה כגורם מכריע

וכמובן שיש את הפן העיצובי

פורסם
השאלה מה יותר טוב??

אם להתעלם מחוסר ה SD, אז הנקסוס 4 בלי שום ספק. הפער רק יגדל עם הזמן, כאשר ישוחרר אנדרואיד 5 והנקסוס יקבלו מיידית.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני החלטתי על נקסוס 4 הוא עולה באילת 1800.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים