פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים במידה וצפיתי בסרטונים פורנוגרפיים במכשיר, האם זה הכניס לו וירוסים? (דרך הדפדפן)... אני שואל להתעניינות.
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים מחבר תעזוב את זה עכשיו, שאלתי שאלה פשוטה - אני רוצה תשובה פשוטה.לא מסוגל? אל תגיב.תודה.
פורסם 2013 באוגוסט 2112 שנים שמע, גם ככה אתה לא בידיוק גאון הדור,אז עם צפיה בתכנים הנ"ל המצב שלך רק יתדרדר,וזאת לאור גילך הזאטותי. ואבא שלך יודע מזה ?הקיצר, S4 אפשר להחליף, את ראשך - קצת בעיה.( והנה עוד דיון / טחינת מים ) מבית היוצר של .......מה איכפת לך במה הוא צופה או לא צופה הוא שואל שאלה תענה חוץ מזה מאיפה אתה יודע את גילו בקיצור אל תיכנס לעניינים שהם לא שלךולעניינינו אני עדין לא ראיתי מישהו שנדבק בווירוס בפאלפון שלו אבל זה בהחלט אפשרי ולכן הייתי ממליץ לך להוריד את אחת מתוכניות האנטי ווירוס ולסרוק את המכשיר (קישור להורדה-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antivirus )
פורסם 2013 באוגוסט 2112 שנים להרגיע את מה בדיוק? סך הכל אמרתי שמה שהוא צופה בו זה לא עניינך. איך את הייתה מרגיש אם היית מבקש עזרה ובמקום לעזור לך היו מבקרים אותך? ובניגוד אלייך אני ניסית לעזור לו
פורסם 2013 באוגוסט 2112 שנים נחמד איך משתמשים חדשים עם פחות ממאה הודעות מחליטים שהם יודעים יותר טוב מכולם .. הבן אדם פותח שרשור עם שאלה מפגרת .. תת רמה שמתאימה אולי לFXP אבל פה נראת כמו בדיחה עצובה.. ויש פה מספיק מ"ילדי FXP" לספק את מנת התת רמה היומית .
פורסם 2013 באוגוסט 2112 שנים מחבר PC34, הלוואי וכל הפורום היה עם אנשים כמוך. יותר מחצי מהאנשים פה רק רוצים למרוח דיונים ולא מתמקדים בעזרה...ולנושא, הורדתי AVAST לאחר מכן ולא נמצאו וירוסים.. אחרי הסריקה מחקתי אותו.
פורסם 2013 באוגוסט 2112 שנים יפה שאתה מודד את רמת הידע של אנשים לפי מספר ההודעות שלהםלא מודד את רמת הידע שלך, אני מדבר על רמת ההיכרות של עם הפורום .. תמשיך לפרש את הדברים שכולם בצורה שמתאימה לך .. אין בעיה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.