עבור לתוכן

וירוסים ב-S4?

Featured Replies

פורסם

במידה וצפיתי בסרטונים פורנוגרפיים במכשיר, האם זה הכניס לו וירוסים? (דרך הדפדפן)... אני שואל להתעניינות.

פורסם
  • מחבר

תעזוב את זה עכשיו, שאלתי שאלה פשוטה - אני רוצה תשובה פשוטה.

לא מסוגל? אל תגיב.

תודה.

פורסם
  • מחבר

עזרה?

פורסם
שמע, גם ככה אתה לא בידיוק גאון הדור,

אז עם צפיה בתכנים הנ"ל המצב שלך רק יתדרדר,

וזאת לאור גילך הזאטותי. ואבא שלך יודע מזה ?

הקיצר, S4 אפשר להחליף, את ראשך - קצת בעיה.

( והנה עוד דיון / טחינת מים ) מבית היוצר של .......

מה איכפת לך במה הוא צופה או לא צופה הוא שואל שאלה תענה חוץ מזה מאיפה אתה יודע את גילו בקיצור אל תיכנס לעניינים שהם לא שלך

ולעניינינו אני עדין לא ראיתי מישהו שנדבק בווירוס בפאלפון שלו אבל זה בהחלט אפשרי ולכן הייתי ממליץ לך להוריד את אחת מתוכניות

האנטי ווירוס ולסרוק את המכשיר (קישור להורדה-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antivirus )

פורסם

תלוי בסרטונים, סתם ככה אי אפשר לדעת מי הכניס מה ולאן.

פורסם

להרגיע את מה בדיוק? סך הכל אמרתי שמה שהוא צופה בו זה לא עניינך.

איך את הייתה מרגיש אם היית מבקש עזרה ובמקום לעזור לך היו מבקרים אותך? ובניגוד אלייך אני ניסית לעזור לו

פורסם

נחמד איך משתמשים חדשים עם פחות ממאה הודעות מחליטים שהם יודעים יותר טוב מכולם .. הבן אדם פותח שרשור עם שאלה מפגרת .. תת רמה שמתאימה אולי לFXP אבל פה נראת כמו בדיחה עצובה.. ויש פה מספיק מ"ילדי FXP" לספק את מנת התת רמה היומית .

פורסם

יפה שאתה מודד את רמת הידע של אנשים לפי מספר ההודעות שלהם

פורסם
  • מחבר

PC34, הלוואי וכל הפורום היה עם אנשים כמוך. יותר מחצי מהאנשים פה רק רוצים למרוח דיונים ולא מתמקדים בעזרה...

ולנושא, הורדתי AVAST לאחר מכן ולא נמצאו וירוסים.. אחרי הסריקה מחקתי אותו.

פורסם
יפה שאתה מודד את רמת הידע של אנשים לפי מספר ההודעות שלהם

לא מודד את רמת הידע שלך, אני מדבר על רמת ההיכרות של עם הפורום .. תמשיך לפרש את הדברים שכולם בצורה שמתאימה לך .. אין בעיה .

פורסם
  • מחבר

אולי דיי להספים?? תעזרו ליי

פורסם

איזה עזרה אתה מחפש ? אתה לא יכול לצפות לפתרון לבעיה שלא קיימת ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים