פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים לקראת שנת הלימודים החלטתי לשדרג ולהיפרד מה-HP Pavilion ששירת אותי נאמנה ב 6 השנים האחרונותמכיוון שמאז (שנת 2007) לא התעדכנתי כלל בכל הקשור לעולם הניידים - אפשר לומר שאני די חסר אונים בקשר לבחירת נייד חדש...הבנתי שחברת Intel טבעה את המושג "UltraBook" על מנת לעודד את היצרניות לייצר מחשבים העונים על הקריטריונים:מבוססי מעבדי אינטל בעלי צריכה נמוכה של חשמל, וכתוצאה מכאן חיי סוללה ארוכיםמשקל נמוךעיצוב דקועוד...טוב... אז החלטתי שאני רוצה לקנות "UltraBook"!מסך בגודל 13.3, מתוך מבחר האולטרא-בוקים הקיימים העיניים שלי נתפסו על ה- Asus Zenbook UX32VDראיתי שתמורת כ-5,500 ש"ח אקבל מחשב עם סקס-אפיל מטורף, במשקל של 1.4 ק"ג, עם מעבד i7, מסך full-hd ועוד...אפשר לומר שכבר הייתי בדרכי לרכוש את המחשב...אבל אז בשיחת הטלפון לחנות שדרכה אני קונה בשנים האחרונות, נאמר לי כי אין באפשרותם להשיג את הדגם המבוקש... "לא מיוצר יותר" ועוד שלל תירוצים.גם בשתי החנויות הנוספות בהן בדקתי קיבלתי תשובות דומות...אייבורי הם היחידים שבשיחת טלפון אמרו לי שיש להם את הדגם הנ"ל... אבל אני באופן אישי לא הייתי קונה מאייבורי אפילו סוללות נטענות.כמו שזה נראה עכשיו, ZenBook כבר לא יהיה לי...אבל אשמח לקבל מכם הצעות למחשבים ניידים העונים על הקריטריונים הבאים:כ-5000 ש"חמסך בגודל 13.3 (antiglare)משקל - 1.5 ק"ג מקסימוםחיי סוללה ארוכיםמעבד i7 (או אולי i5?, מה ההבדלים בפועל? מה ההבדל בין המעבדים המתחילים באות U? באות M?)עדיפות לכונן SSD אך מוכן להתפשר גם על כונן מכאני רגיל*אין צורך במערכת הפעלהתודה רבה!
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים סמסונג סדרה 9dell xps13ויש לzenbook עוד דגם UX31 (יותר דק אפילו), יש אותו להרבה חנויות בזאפ.U-מעבדים חסכוניים בחשמל, בעלי מהירות מוחלשת לעומת הרגילים=Mבכל האולטרה-בוקים אתה תמצא מעבדי מסדרה U, לטובת זמן סוללה ארוך.
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים מה קשור אייבורי לזה שתקנה שם?ממילא כל שירות/פניה/בעיה לאחר הקנייה אם יש בעיה במחשב אתה פונה ליבואן ונותן השירות מטעמם. אתה לא מתקרב לאייבורי.כך שעצם זה שאתה מוותר על הרכישה משם קצת תמוהה.
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים מחבר Wallalon - תודה על ההמלצות... אבדוק זאת... בקשר לאייבורי - ברור לי שלאחר הקנייה אני מתנהל מובן היבואן/נותן השירות... אבל בכל זאת, תמיד יש לי ניסיון רע עם כל מה שקשור לאייבורי... אני ממש מרגיש כאילו המוצרים שהם מוכרים "מקוללים"
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים החלטה שלך או שתחכה לדגמים חדשים שכנראה יגיעו אחרי החגים וזה בדיוק לקראת תחילת הלימודים כך שאתה לא ממש מפסיד פה משהו. ובקנייה בתקציב גבוה כזה יהיו כנראה גם הרבה אפשרויות.
פורסם 2013 באוגוסט 1912 שנים מחבר כשייצאו הדגמים החדשים בטח המחירים שלהם יהיו גבוהים יותר... לא?- - - תגובה אוחדה: - - -לגבי ה UX31 - הוא מגיע במקסימום עם מעבד i5... וכמו שאמרת, אלו מעבדים U - מוחלשים... ככה שאני קצת חושש לקנות i5
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.