עבור לתוכן

שאלה לבעלי נייד THL

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות את ThL W8 Beyond ואני יודע שיש פה בפרום אנשים שרכשו כל מני דגמים שלהם.

השאלה שלי היא כמה זמן הסוללה מחזיקה. אני רואה שהרבה פעמים הנייד הזה מגיע עם שתי סוללות מה

שמגביר את החשש שלי שהיא לא מחזיקה אפילו יום שלם.

למי שיש נייד שלהם ולא חשוב כל כך איזה דגם , כמה זמן הסוללה מחזיקה לכם?

פורסם

נראה לי שתשיג יותר תשובות בפורום שלהם

iAndroid - THL

לדעתי עדיף להוסיף עוד קצת וללכת על THL W8S .

פורסם

לי יש THL W8.

הכל תלוי בשימוש, אבל אני יכול לומר לך שלפי כן היה לי גלקסי 2 (עם סוללת ANKER 1900 ולא ה1600 המקורית) והיה מחזיק לי פחות מיום.

עכשיו יום, זה אומר מ6:00 עד 22:00... הסוללה כבר על 10% בקושי..

עם ה-THL, סוללה 2000, מחזיק לי הרבה יותר.

לפעמים זה 27 שעות (לפי אפליקציה, לא הערכה), לפעמים זה 20 שעות (חישוב באפליקציה, למשל אחרי 5 שעות יש ממוצע שזה יחזיק 20 שעות).

לי יש כמה חשבונות ג'ימייל במכשיר, RSS שבודק כל כמה דקות עדכונים, כמה חשבונות מייל POP3, עובד עם שני סימים, רקע מתחלף ועוד דברים שרצים ברקע.

אני מאמין שיכלו אם רצו לשים סוללה יותר חזקה, אולי 2500, אבל סוללה 2000 זה לא מעט גם כן.

אם אתה תשחק כל היום או תדבר כמה שעות כל יום אני די בטוח שהסוללה תיגמר יחסית מהר, כמו בכל מכשיר..

הם מביאים את המכשיר עם 2 סוללות כי מבחינתם זה הכי אידיאלי למשתמש.

החברות המוכרות התרגלו לשים סוללה אחת ולמכור אחת נוספת במחיר מופקע.

אגב, בחלק מהאתרים אתה תקבל גם מגן מסך חינם ולפעמים גם כיסוי/נרתיק.

פורסם

חברת THL שמה באמת סוללה 2000 פחות או יותר..

יש חברות אחרות שכותבות 2500 או 3000 אבל בפועל זה הרבה פחות

אם 2500 אז בפועל 2300 או 2200 למשל...

אני לא יודע לגבי האחרות, לא בדקתי אף אחד, אבל זה מה שקראתי פה ושם עם הזמן כשבחנתי מה לקחת.

אילו שימושים יהיו לך בעיקר ?

פורסם
  • מחבר

בעיקרון זה בעיקר לשיחות ו GPS. אני לא אחד שמדבר הרבה אבל בגלל שאני הולך להשתמש במכשיר גם לעבודה , אז יש ימים

שלא מפסיקים להתקשר אלי , מצד שני אני עובד במשרד אז אין בעיה להטעין כשצריך במהלך היום.

אם אני יצטרך להטעין כל 3-4 שעות בשימוש סביר זה יהיה באסה, ההיתי רוצה שזה יחזיק יום שלם. בו נגיד שביום רגיל השימוש

הוא שעה עד שתיים שיחות, אולי מפעיל קצת את ה GPS ומתעדכן קצת במיילים וחדשות

פורסם

בוא נגיד ככה, אם אתה מתחיל יום עבודה 8 בבוקר, לדעתי תהיה ב15:00 עם 60%, אולי 50% אם ממש תשתמש בו..

ואז אתה יכול להטעין לחצי שעה-שעה וקנית לעצמך עוד כמה שעות במכשיר בלי שהוא יירד מ30%...

זו הערכה שלי על בסיס הניסיון שלי עם הסוללה בTHL אבל דברים יכולים להשתנות...

עם זאת, לא מאמין שתצטרך להטעין כל 3-4 שעות עם כל מכשיר..

איזה מכשיר יש לך עכשיו ועם איזו סוללה שזה לא מספיק לך?

פורסם

יצא רום GM2 למכשיר הbeyond וזה שביצע סיקור למכשיר בפורום אנדרואיד הגיע למצב של

"היום בשימוש רגיל המכשיר לקח משעה 8 בבוקר ועד 6 וחצי רק 53%."

שימוש רגיל כלומר משחקים,GPS,שיחות ועוד' ובעצם המכשיר יכול להחזיק אולי יותר מיום גם.

הזמנתי את הbeyond ב7 לחודש בערך והגיע לי היום לעיר לדואר(כך שמגיע מהר בדרך כלל אם תזמין מחוץ לארץ)

פורסם
  • מחבר

היום יש לי 2 נידיים ,ככה שהשימוש מתחלק בין שניהם.

בכל מקרה אני מקבל את ממך את הרושם שבשימוש רגיל לא תיהיה לי בעיה.

בו נשאל ככה ,אם אתה צריך לבחור בין ה THL ל MUI כשההבדל היחידי בינהם הוא בעצם גודל הסוללה,היית

שוב בוחר ב THL או שהיית חושב ללכת על ה MUI

אלכס - אפשר לינק ל ROM ולסיקור בבקשה

פורסם

אצלי זו הגרסה הרגילה אז קשה להשוות.. אבל אם כבר התנסיתי עם THL אלך עליהם שוב בעיניים עצומות.

וזה UMI... לא הבנתי על מה דיברת בהתחלה :)

אתה יכול לחפש אולי ברשת לגבי UMI והסוללה, כמה זמן מחזיקה לאנשים, אם היא באמת 2500 וכו'

בטוח אנשים כתבו על זה, אפילו אולי ביוטיוב סרטונים...

שכחתי לציין שאני עובד עם WIFI + בלוטוס' דלוקים 24/7... יש לי דיבורית ברכב בבלוטוס' וגם בבית ולא אתחיל לכבות ולהדליק כל פעם

כנ"ל WIFI... גם בעבודה וגם בבית.

פורסם
  • מחבר

לפעמים חושבים יותר מהר ממה שמקלידים.:)

אני רואה שאתה מרוצה מהמכשיר ואתה כבר כמה זמן איתו , אם לא איכפת לך יש לי כמה נקודות

שאני רוצה לשאול עליהם.

איך הקליטה של ה WIFI? הקליטה של ה GPS? איכות השיחה ? ואיכות הרמקול?

פורסם

אני אישית מרוצה מעלות-תמורה. בהחלט.

היה לי גלקסי2 שלא היו בו בעיות כלל אבל המסך היה לי קטן מדי והרזולוציה בכלל לא היתה נוחה

אני יותר מתכתב במיילים/הודעות מאשר מדבר ולכן חשוב לי מסך גדול ורזולוציה איכותית.

הגלקסי בזמנו עלה לי 2200 שקלים והיה לו אותו פחות משנתיים..

חיפשתי מכשיר חזק וטוב שלא יעלה לי כמה אלפיות כי זה כבר לא שווה אם אתה מחליף כל שנה וחצי מכשיר...

תשובות:

1. WIFI מעולה. קולט לי 20 מטר מחוץ לבית (הראוטר בבית - ראוטר רגיל..).

עבדתי איתו לא מעט גם כנקודת גישה, שיעבוד כמו ראוטר ואז גלשתי עם הטאבלט שלי באינטרנט ממש מהר ובלי בעיות.

2. GPS - אני לא ממש משתמש בו, אולי פעם בכמה חודשים אם אני נוסע למקום שאינני מכיר.

עם זאת, שמתי לב שהקליטה היתה טובה יותר מהגלקסי2 שהיה לי.

3. רמקול - אם אתה מתכוון לרמקול עצמו בשיחה, הוא בסדר. הוא לא חזק ברמה מטורפת... אם אתה במקום שקט הוא יהיה מצוין.

במקום רועש זה כבר קצת בעייתי (אבל שוב,לא תשים ברמקול במקום רועש..).

מבחינת האוזניה (שיחה רגילה), הוא גם כן קצת נמוך. אבל עם שינויים בהגדרות החומרה הגברתי את הרמקול והאוזניה גם כן. עכשיו הרבה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

חברה , תודה על התגובות עזרתם לי מאד.יחליט בקרוב מה להזמין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים