עבור לתוכן

מחפש נייד ללימודי מדעי המחשב + משחקים [תקציב עד 4500]

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

* מטרות המחשב? מתחיל לימודי מדעי המחשב אבל מתכנן להשתמש בו גם כמחשב ראשי בבית, כלומר גם משחקים כבדים.

* גודל המסך? עדיפות למסך קטן מ15 בגלל הלימודים.

* משקל רצוי? מפורט למטה.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמובן כמה שיותר בגלל הלימודים

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא

* Bluetooth? לא

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500G SSD עדיפות ל1T

* כונן אופטי? כן

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אני אשמח אם תיהיה לו יעודית לשימוש הביתי (יתחבר למסך ורמקולים חיצוניים)

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אם יש אפשרות אז לנובו

בעיקרון מצאתי את המחשב הזה

http://ksp.co.il/?uin=19934

שדיי עומד בקריטריונים שלי, אני מחפש מעבד לא פחות מI5 עם זיכרון לפחות 4G (עדיפות ל8), כונן קשיח כמו שמצויין למעלה, כרטיס מסך ברמה טובה (לא כל הזבל שמגיע כברירת מחדל ב90% מהניידים).

המחשב הנ"ל עומד בקריטיונים האלו, הבעיה היחידה שלי איתו זה שהוא יחסית גדול, השאלה שלי אם יש מחשב שעונה על הדרישות שלי וגם בעל מסך קטן יותר?

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

אבל מלבד העובדה שהוא אחריות של 3 שנים שזה באמת חשוב, הוא נופל כמעט בכל פרמטר אחר מהמחשב שציינתי..

פורסם

מסך מגע = מסך מבריק

אמנם בלנובו הכרטיס מסך טוב יותר מאשר בסמסונג במעט.

אך יש שיקולים אחרים שכדאי לקחת כפי שרשמו לך.

אם הקנייה לא דחופה, תחכה לאחרי החגים ותקנה לפני תחילת הלימודים - אולי יהיה לך מבחר טוב יותר ו"עדכני" יותר.

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על זה?

http://ksp.co.il/?uin=19805

אותו כרטיס מסך, I7 שעולה בכמה רמות על הI5, נגיד ואני מוסיף עוד זכרון 4G 1600 זה יוצא שאני צריך להוסיף רק 150 +- שקל ומקבל עם זה אחריות לארבע שנים (!!!) תיק, עכבר, ונורטון שאפשר לזרוק ישר לזבל.

בעיקרון זה נשמע לי דיי טוב, לוותר על המסך מגע של הלנובו שגם ככה אני לא צריך

ולקבל I7 בתופסת קטנה מאוד (ה250G של הדיסק קשיח לא קריטים לי בכלל ושמתי לב לגבי הזכרון שהוא 1333 ולא 1600 (רק אחד מבין ה2 שיהיו)

מה דעתכם?

עריכה: שמתי לב שהדיסק קשיח לא SATA אפילו.. כנראה שזה משמעותי מאוד, אשמח לדעתכם בכל מקרה

פורסם
  • מחבר

השאלה היא בסופו של דבר כמה משמעותי ה

Hybrid 1TB SATA (5400RPM) + SSHD 8GB

ממה שקראתי הוא דיי משמעותית יותר טוב מסתם SATA של 5400, אז אני מוסיף ליבות וגורע מהמהירות שהדיסק קשיח ידוע לקרוא ולכתוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים