עבור לתוכן

עדכון ל-CM 10.2 לגלקסי 2 נותן assert failed getprop("ro.product.device")

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי גלקסי S2 שנקנה בחנות בארץ לפני כשנתיים.

במשך כמה חודשים הייתי עם רום ישראלי שמכונה BestBean.

החלטתי לעבור ל-CM האחרון. מאחר שאין 10.2 רשמי הורדתי nightly מכאן: http://download.cyanogenmod.org/?type=nightly&device=i9100

העתקתי את הרום למכשיר, עשיתי בוט לריקברי, Wipe Data/Factory Reset, ואז Install zip (מ-internal sdcard), אבל אני מקבל:

assert failed getprop("ro.product.device") == "galaxy2s") ||

והרבה ערכים אחרים, חלק תחת ro.product.device, וחלק תחת ro.build.product.

בין השאר יש שם getprop("ro.product.device") == i19100

S2 זה i9100, לא? כל מקום שבדקתי במכשיר זה מה שהיה כתוב. זה הרום השלישי שאני מתקין ועד עכשיו בכל היה בסדר.

מה לעשות?

תודה

* אם זה משנה, בריקברי למעלה כתוב CWM-based Recovery v6.0.2.7

ויש שם PhilZ Settings ו-Jeboo Kernel Tweaks

נערך על-ידי Wolwali

פורסם

אני מציע לך בחום לא להתקין CM10.2 עדיין

יש המון באגים והמערכת הזאת ממש לא יציבה על מכשירים שהם לא נקסוס

תוריד את הגרסא האחרונה של CM10.1 שהיא מהתאריך 13082013 ותחכה לפחות חודש שCM10.2 תבשיל

פורסם
  • מחבר

ראיתי באיזה פורום טענה ש-10.2 כבר עובד לא רע, לכן הלכתי עליו... אבל סבבה, אני אלך על 10.1 לבינתיים. אני יכול לחכות חודש. אחרי הכל בן אדם לא יכול להתיימר להיות cutting edge ועדיין להסתובב עם S2 ;)

אתה מדבר על cm-10.1-20130813-NIGHTLY-i9100.zip, נכון?

ועדיין, אני רוצה להבין: מה הייתה הבעיה במה שניסיתי? מילא היו באגים בעבודה שוטפת, אבל למה הוא התעקש שהמכשיר שלי לא נכון כבר בהתקנה? זה נראה קיצוני מדי מכדי להיות סתם תקלת בשלות.

- - - תגובה אוחדה: - - -

ניסיתי את 10.1 (cm-10.1-20130813-NIGHTLY-i9100.zip) וקיבלתי בדיוק את אותה בעיה... יכול להיות שהורדתי את הרום הלא נכון?

פורסם

תיקח את התשובה שלי בערבון מוגבל,

יכול להיות שזה בגלל שהרקוברי לא עדכני תנסה לעדכן אותו ובעיקרון זה אמור לעבוד..

פורסם

הייתי בודק את AOKP , או CarbonRom (אם יש לך לS2) .. נותנים הרבה יותר אופציות מCM10.1 .

בנוגע לבעיה שלך, יש לי תאוריה , יש ברום הנוכחי שורה שאומרת איזה מכשיר יש לך,יכול להיות שיש שם ערך אחר שהוא לא I9100 , ובגלל זה הריקוברי לא מאפשר את ההתקנה שלו.. תנסה לצרוב Stock ואז לנסות להתקין את CM10.1 .

תיקח את התשובה שלי בערבון מוגבל,

יכול להיות שזה בגלל שהרקוברי לא עדכני תנסה לעדכן אותו ובעיקרון זה אמור לעבוד..

יכול להיות שזה גם בעיה ,כדי לצרוב רום מבוסס 4.2.2 חייבים ריקובי עדכני .

נערך על-ידי David_K

פורסם

אתה בטוח שאתה על I9100?

הריקוברי שלך ממש לא ישן (אתה מריץ SIYAH)

עריכה-ראיתי שזה לא הפעם הראשונה שאתה מתקין רום

בוא נעשה משהו כזה

תוריד את הקרנל הזה http://dorimanx.shine.sk/kernels-jb-new-mali/Kernel_Dorimanx-V8.37v1-[13-22]-[15-08]-JB-SGII-PWR-CORE.zip ותתקין

עכשיו תנסה להתקין את הרום ולראות מה קורה

נערך על-ידי Diabetus

פורסם

חיפשתי טיפה באינטרנט ,ונראה שכמו שחשבתי סך הכל בBuild.Prop כתוב דגם שגוי , זה לא עובר את הבדיקה שמבצע הScript של CM , בגלל זה אמרתי לצרוב רום אחר ,כמו סטוק .. שם לא יהיה את השגיאה הזאת וזה צריך יהיה לעבוד .

TheReaper ,אין קשר לKernel , יש שורה שגויה בBuild.prop בזיהוי של המכשיר .

נערך על-ידי David_K

פורסם

לא צריך להסתבך עכשיו עם רום סטוק אם פשוט אפשר לערוך את הקובץ ידנית

פורסם
  • מחבר

או קיי, נראה שהבעיה נפתרה - היה לי ריקברי ישן מדי.

בזמנו כשהתקנתי את BestBean (נראה לי באפריל) עדכנתי את הקרנל ל-Jeboo 2.1 (אחרי שעה של נסיונות ליצור TAR נכון, בחירה אקראית של תוצאה ופחד אלוהים בהתקנה ;) ).

בעקבות חלק מהתגובות פה (וגם זה) חיפשתי ובסוף גם מצאתי (כאן) את גרסה 2.2 של Jeboo, גם בגרסת zip.

העתקתי אותה למכשיר ועשיתי install from zip (אחרי כל המחיקות שצריך).

אחר כך הפעלתי את המשיר מחדש ועשיתי install from zip ל-CM 10.1 - ונראה שהוא עובד בסדר. (למעשה קודם ניסיתי להתקין את רום לפני הבוט והוא לא הסכים)

תודה לכולם!

- - - תגובה אוחדה: - - -

אגב, מעבר לבעיית ההתקנה, משנה באיזה קרנל אני משתמש? גם Reaper וגם זה ממליצים על dorimanx. לעבור אליו או שחבל על המאמץ?

פורסם

זה לא ממש משנה. בעיקרון DORIMANX הוא הCUTTING EDGE של הקרנלים, מצד שני הסיכוי להתקל בקריסות או דברים אחרים עולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים