עבור לתוכן

צריך המלצה לשני מחשבים בתקציב 3700-4400 (כל אחד) - פירוט נרחב בפנים.

Featured Replies

פורסם

המחשב הראשון: (תקציב 3700-4400 בערך)

מחשב לסטודנטית למדעי המחשב

מטרות- תכנות (כתיבה והרצת קודים וכו'), אינטרנט, עבודות משרדיות, וצפיה בסרטים (לא ברמה מטורפת- רמה ממוצעת)

גודל מסך - אין העדפה מיוחד למט או רגיל. משומה היא החליטה ש13.3 קטן לה והיא רוצה 14 אינטש (15.6 גדול מידי) - אני אישית לא מבין כל כך את הדרישה אבל בכל זאת אני מעדיף המלצות

על 14 אינטש אבל אם יש דגם שהוא מומלץ במיוחד בגודל של 13.3 אני מאמין שאני אוכל להוריד אותה מהדרישה הזאת של 14 אינטש.

רזולוציה - אין דרישות מיוחדות, שיהיה משהו טוב ביחס למחיר.

משקל רצוי - מדובר במחשב של סטודנטית שמידי פעם תקח אותו לאוניברסיטה אז נדרש משקל סביר, עם זאת- רוב השימוש יהיה ביתי אז אין צורך להשתגע עם הקלות.

זמן סוללה - אני לא יודע בדיוק מה נחשב ארוך אבל בגלל שמדובר במחשב לסטודנטית שתקח אותו לשיעורים שאין בהם תמיד שקע עדיף שהזמן סוללה יהיה מעל הממוצע בקטגוריה.

אין דרישות מיוחדות לכונן קשיח, יציאות מיוחות (למעט HDMI שחשוב שיהיה).

כונן אופטי - אין צורך מיוחד. אם יש יש ואם אין אין.

בתקציב צריך להכנס רישיון למערכת הפעלה.

העדפה לחברה מסוימת - בגדול אני מעדיף ASUS בגלל האחריות שלהם שאני מאוד מרוצה מהנסיון איתם. ועדיפות לחברות שידועות באיכות חומרים טובה כמו ASUS DELL

אבל אני פתוח לאופציות אם יש דגם שהוא באמת בולט וטוב ביחס לקטגוריה הזאת.

אין דרישות מיוחדות לגבי מסכי מגע וכו'...

אבל יש דרישה שלא יתחמם יותר מידי.

ראיתי שאוהבים להמליץ פה על סמסונג NP530U4E-S01IL - אבל קראתי ביקורות באינטרנט שלא מתלהבות יותר מידי ומציינות בעיות בהקשר לסוללה שלו ולזוויות הצפייה בו

מה אתם חושבים על הביקורות הללו?

המחשב השני: (גם תקציב של 3700-4400 בערך)

מטרות- עבודות משרדיות, אינטרנט, סרטים, עריכה גרפית קלה (דו מימד)

גודל מסך 15.6 - אין העדפה מיוחדת למט או רגיל.

רזולוציה - לא מבין בזה אז שיהיה משהו סביר ביחס לקטגוריה.

משקל רצוי - בעקרון לא מדובר בקריטריון חשוב מידי כי לרוב המחשב ינויד בעזרת רכב אבל בואו לא נגזים עם 5 קילו חח

זמן סוללה ארוך - פחות קריטי מבמחשב הראשון אבל אני מעדיף שלא ירד מהממוצע בקטגוריה, כלומר שתהיה סוללה סבירה, טובה ובעיקר אמינה).

אין דרישה מיוחדת לכונן אופטי - אם יש יש אם אין אין.

יציאות מיוחדות - אין דרישה למעט HDMI שאני רוצה.

גם לגבי כונן קשיח אין דרישה מיוחדת מעדיף שיהיה לפחות 500 גיגה אם יש SSD אז מה טוב, אם אין - אז לא נורא (נכון גם לגבי המחשב הראשון).

בתקציב צריך להיכנס גם רשיון למערכת הפעלה.

העדפה לחברה מסוימת- בדומה לעיל - מעדיף את ASUS ובאופן עקרוני חברות עם איכות חומרים טובה (HP לדוגמא אני לא רוצה) - אבל פתוח להצעות

הבחירה של החברה תלויה בעיקר באיכות האחריות שהיא מספקת- אני יודע שASUS וDELL מציעות אחריות ממש טובה.

אין דרישות מיוחדות נוספות למעט דרישה מאוד חשובה שהמחשב לא יתחמם יותר מידי - זה מאוד חשוב במחשב הזה.

אני יודע שבקטגוריה הזו אתם אוהבים להמליץ על Asus N56VB-S4022H אבל לא מצאתי לגביו ביקורות ברשת.

הדבר היחיד שמצאתי זה http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N56VB-S4050H-Notebook.91072.0.html

אבל אני חושב שמדובר על דגם שונה (S4050 ולא S4022) תקנו אותי אם אני טועה.

גם אני רואה שהמחשב הזה מאוד מאוד חזק ואני מפחד שהוא יהרוג את הסוללה ויתחמם יותר מידי.

תודה רבה מראש!

פורסם
המחשב הראשון: (תקציב 3700-4400 בערך)

מחשב לסטודנטית למדעי המחשב

מטרות- תכנות (כתיבה והרצת קודים וכו'), אינטרנט, עבודות משרדיות, וצפיה בסרטים (לא ברמה מטורפת- רמה ממוצעת)

גודל מסך - אין העדפה מיוחד למט או רגיל. משומה היא החליטה ש13.3 קטן לה והיא רוצה 14 אינטש (15.6 גדול מידי) - אני אישית לא מבין כל כך את הדרישה אבל בכל זאת אני מעדיף המלצות

על 14 אינטש אבל אם יש דגם שהוא מומלץ במיוחד בגודל של 13.3 אני מאמין שאני אוכל להוריד אותה מהדרישה הזאת של 14 אינטש.

רזולוציה - אין דרישות מיוחדות, שיהיה משהו טוב ביחס למחיר.

משקל רצוי - מדובר במחשב של סטודנטית שמידי פעם תקח אותו לאוניברסיטה אז נדרש משקל סביר, עם זאת- רוב השימוש יהיה ביתי אז אין צורך להשתגע עם הקלות.

זמן סוללה - אני לא יודע בדיוק מה נחשב ארוך אבל בגלל שמדובר במחשב לסטודנטית שתקח אותו לשיעורים שאין בהם תמיד שקע עדיף שהזמן סוללה יהיה מעל הממוצע בקטגוריה.

אין דרישות מיוחדות לכונן קשיח, יציאות מיוחות (למעט HDMI שחשוב שיהיה).

כונן אופטי - אין צורך מיוחד. אם יש יש ואם אין אין.

בתקציב צריך להכנס רישיון למערכת הפעלה.

העדפה לחברה מסוימת - בגדול אני מעדיף ASUS בגלל האחריות שלהם שאני מאוד מרוצה מהנסיון איתם. ועדיפות לחברות שידועות באיכות חומרים טובה כמו ASUS DELL

אבל אני פתוח לאופציות אם יש דגם שהוא באמת בולט וטוב ביחס לקטגוריה הזאת.

אין דרישות מיוחדות לגבי מסכי מגע וכו'...

אבל יש דרישה שלא יתחמם יותר מידי.

ראיתי שאוהבים להמליץ פה על סמסונג NP530U4E-S01IL - אבל קראתי ביקורות באינטרנט שלא מתלהבות יותר מידי ומציינות בעיות בהקשר לסוללה שלו ולזוויות הצפייה בו

מה אתם חושבים על הביקורות הללו?

תודה רבה מראש!

רוב הביקורות שאני קראתי על הסמסונג היו דווקא מפרגנות ולכן קניתי אותו לאחותי והיא מאוד מרוצה.

המסך סה"כ טוב ביחס לכל מיני לפטופים בתקציב הזה שיצא לי לראות.

זוויות הצפייה זו מחלה של כל הלפטופים חוץ מאלה שיש להם מסך IPS כזה אתה יכול למצוא בזנבוק של asus

לגבי הסוללה - תקבל יותר מ-5 שעות עבודה של גלישה באינטרנט שזה סבבה לגמרי ועד 11 שעות לעבודה מינימלית.

הנה ביקורת מקצועית

http://www.notebookcheck.net/Review-Samsung-Series-5-530U4E-S02DE-Ultrabook.90162.0.html

13.3" אכן יהיה יותר קל,קטן ונייד במקצת, אבל גם הסמסונג הזה שוקל 1.8 קילו שזה לא נוראי בשביל "מדי פעם לקחת לאונ'" והוא דק ומשתחל לכל תיק.

אני מסכים איתה, שלשבת שלוש-ארבע שעות לתכנת משהו, על 13.3 יכול להיות מציק.

- - - תגובה אוחדה: - - -

המחשב השני: (גם תקציב של 3700-4400 בערך)

מטרות- עבודות משרדיות, אינטרנט, סרטים, עריכה גרפית קלה (דו מימד)

גודל מסך 15.6 - אין העדפה מיוחדת למט או רגיל.

רזולוציה - לא מבין בזה אז שיהיה משהו סביר ביחס לקטגוריה.

משקל רצוי - בעקרון לא מדובר בקריטריון חשוב מידי כי לרוב המחשב ינויד בעזרת רכב אבל בואו לא נגזים עם 5 קילו חח

זמן סוללה ארוך - פחות קריטי מבמחשב הראשון אבל אני מעדיף שלא ירד מהממוצע בקטגוריה, כלומר שתהיה סוללה סבירה, טובה ובעיקר אמינה).

אין דרישה מיוחדת לכונן אופטי - אם יש יש אם אין אין.

יציאות מיוחדות - אין דרישה למעט HDMI שאני רוצה.

גם לגבי כונן קשיח אין דרישה מיוחדת מעדיף שיהיה לפחות 500 גיגה אם יש SSD אז מה טוב, אם אין - אז לא נורא (נכון גם לגבי המחשב הראשון).

בתקציב צריך להיכנס גם רשיון למערכת הפעלה.

העדפה לחברה מסוימת- בדומה לעיל - מעדיף את ASUS ובאופן עקרוני חברות עם איכות חומרים טובה (HP לדוגמא אני לא רוצה) - אבל פתוח להצעות

הבחירה של החברה תלויה בעיקר באיכות האחריות שהיא מספקת- אני יודע שASUS וDELL מציעות אחריות ממש טובה.

אין דרישות מיוחדות נוספות למעט דרישה מאוד חשובה שהמחשב לא יתחמם יותר מידי - זה מאוד חשוב במחשב הזה.

אני יודע שבקטגוריה הזו אתם אוהבים להמליץ על Asus N56VB-S4022H אבל לא מצאתי לגביו ביקורות ברשת.

הדבר היחיד שמצאתי זה http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N56VB-S4050H-Notebook.91072.0.html

אבל אני חושב שמדובר על דגם שונה (S4050 ולא S4022) תקנו אותי אם אני טועה.

גם אני רואה שהמחשב הזה מאוד מאוד חזק ואני מפחד שהוא יהרוג את הסוללה ויתחמם יותר מידי.

תודה רבה מראש!

נו עשית כבר את העבודה בשבילנו וקראת אחלה המלצות!

הביקורות שמצאת היא על אותו מחשב, יש דגמי מישנה שבהם המפרט הפנימי טיפה שונה, אבל בסה"כ הביקורת מאוד רלוונטית.

זה מחשב 15.6" - זמן סוללה זה לא משהו שהם מצטיינים בו, ולדבריך יהיה מדובר במחשב די ביתי, אתה הולך להיות מחובר לקיר כמעט תמיד.

SSD זה לא משהו שתקבל בתקציב הזה, תקנה את המחשב ותשדרג כשיהיה לך תקציב נוסף (עד אז גם המחירים של SSD ירדו בעוד טיפה)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה.

עוד כמה שאלות:

1) אתה יכול להמליץ לי על עוד דגם מתחרה מול כל דגם שאמרתי? אני רוצה לבדוק אותם ביחס אחד לשני

2) אתה יכול להצביע על חסרונות משמעותיים בכל דגם?

3) מה אתה אומר על הפחד שלי שהמחשב השני (ה15.6) חזק מידי? אני מפחד שזה יגרום לבעיות סוללה וחימום.

4) בשורה התחתונה אתה ממליץ על שני הדגמים שכתבתי? אתה במקומי גם היית קונה אותם?

5) יש לך מושג איך האחריות של סמסונג? (אני יודע ששל ASUS מאוד טובה, הם לא עושים בעיות ולרוב מחליפים את המכשיר).

עריכה:

6) חיפשתי עכשיו את ה ASUS N56VB-S4022H בכמה חנויות בארץ

וראיתי שהוא מגיע עם מעבד i5 - הוא לא אמור להגיע עם i7?

תודה רבה מראש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים