עבור לתוכן

התייעצות לגבי מחשב נייד Asus G750JW

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לדעת עם המחשב הבא Asus G750JW-T4012H יוכל לסחוב משחקים ברמה סבירה עד גבוהה שבאמת יהיה כיף לשחק בו כולל משחקים כבדים המפרט של המחשב ובנוסף לגרפיקה כי זו העבודה שלי ,,,

תודה מראש כל חו"ד תבו בברכה

פורסם

כן, יוכל. אבל מה התקציב שלך ?

פורסם
  • מחבר
כן, יוכל. אבל מה התקציב שלך ?

7K

פורסם

הנה טבלת ביצועים של מגוון רחב של משחקים עם הכרטיס מסך הזה, חשוב שתכיר את המגבלות שלו:

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-765M.92907.0.html

אם זה מתאים לך - סבבה.

שים לב שאפילו כדאי לנסוע לאילת או לבקש ממישהו שיקנה לך את המחשב. אתה יכול פוטנציאלית לחסוך כ-1000 ש"ח (5,500). זה סכום רציני מאד, אפילו טיסה הלוך ושוב לדוגמא תעלה לך פחות מזה.

פורסם
  • מחבר
הנה טבלת ביצועים של מגוון רחב של משחקים עם הכרטיס מסך הזה, חשוב שתכיר את המגבלות שלו:

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-765M.92907.0.html

אם זה מתאים לך - סבבה.

שים לב שאפילו כדאי לנסוע לאילת או לבקש ממישהו שיקנה לך את המחשב. אתה יכול פוטנציאלית לחסוך כ-1000 ש"ח (5,500). זה סכום רציני מאד, אפילו טיסה הלוך ושוב לדוגמא תעלה לך פחות מזה.

סלח לי אך אני קורא אנגלית ומבין אנגלית אבל נתונים אני מבין אך פחות,

ראיתי שהכרטיס במשחקים ברמת איכות נמוכה הוא על הירוק ושברמה גבוהה לרוב הוא על האדום זה אומר שהוא קורס או לא לא מתפקד או פועל בצורה איטית יותר ?

פורסם

זה אומר שלא כל משחק אתה חייב לשחק על ההגדרות הכי גבוהות ואפשר להסתפק ב"High" בלבד.

משחק שתגדיר על Ultra ומופיע באדום יעבוד על המחשב רק קצב הפריימים יהיה איטי ולא נוח.

פורסם
  • מחבר
ירוק= טוב (זה מה שצריך למשחקי יריות ברשת- ז"א 30-60 פריימים לשניה )

צהוב = PLAYABLE, ז"א אפשר לשחק בצורה סבירה (~30 פריימים לשניה)

אדום = אי אפשר לשחק - מעט מדי פריימים לשניה, התנועות לא יהיו חלקות ויהיה קשה לשחק באופן כללי בגלל זמני תגובה ארוכים.

זה אומר שלא כל משחק אתה חייב לשחק על ההגדרות הכי גבוהות ואפשר להסתפק ב"High" בלבד.

משחק שתגדיר על Ultra ומופיע באדום יעבוד על המחשב רק קצב הפריימים יהיה איטי ולא נוח.

תודה על העזרה שלכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים