עבור לתוכן

מה עדיף S4 9500 או S4 9505

Featured Replies

פורסם

ראיתי שיש להם מעבדים שונים ומאיצים גראפים שונים איני יודע מי עדיף חוץ מהעובדה של9505 יש LTE דור 4. אודה מאוד לעוזרים.

• תגובות 49
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בנוסף לlte, הגרסה האמריקאית i9505 נותנת לך גם תמיכה עתידית בגרסאות אנדרואיד כי עומדת לצאת גרסת ונילה על i9505, וגרסאות אנדרואיד עתידיות יותאמו לחומרה הזו.

I9500 יותר מהיר במאמץ, יש לו gpu חזק יותר ואחריות יבואן רשמי.

הבעיה-באופן שוטף תעבוד בעיקר עם המעבד האיטי ויש גם הרבה תקיעות.

אני ממליץ לא להתרגש מה״8״ ליבות.

סמסונג מימשו את הארכיטקטורה החדשה big.little בצורה הכי פשוטה, כך שבכל רגע נתון עובדות רק הליבות של המעבד האיטי או רק הליבות של המעבד המהיר (כלומר, בכל מקרה מדובר רק במעבד 4 ליבות).

בנוסף לכך, המימוש של הארכיטקטורה הוא גם לקוי כי הcache שם לא עובד ומידע מועבר דרך הזיכרון.

אתה מוזמן לקרוא על הcci lag ועל הרמאות של סמסונג בבאנצ׳ים בגרסת הocta (העלאת תדר gpu רק בבאנצ׳ים).

לסיכום, לאור כל הכתוב לעיל, אני ממליץ לך להתרחק מהגרסה i9500.

היא אמנם יותר מהירה במאמץ, אבל לא יציבה והבאנצ׳ים עליה גם לא אמינים.

לכן, אני ממליץ על הגרסה i9505 האיטית במקצת אך יציבה ומלוטשת יותר שתתן לך חוויה עדיפה.

פורסם

יש לי I9505 והוא עובד מצויין

ממליץ בחום

פורסם

המציאות מראה ש-I9500 הולך בדר"כ למדינות עולם שלישי וה-I9505 למתורבתים.

פורסם

לא בדיוק, הI9500 הולך למדינות מפגרות טכנולוגית שבהן השקת הLTE מתעכבת ב4 שנים או יותר, והI9505 הולך לשאר המדינות.

פורסם

השרשור הזה ממש עזר לי, בפורומים האחרים מדברים אחרת...

מעכשיו אחפש i9505, האם מה שדובר פה נתון לויכוח או שכולם מסכימים עם זה?

פורסם
בנוסף לlte, הגרסה האמריקאית i9505 נותנת לך גם תמיכה עתידית בגרסאות אנדרואיד כי עומדת לצאת גרסת ונילה על i9505, וגרסאות אנדרואיד עתידיות יותאמו לחומרה הזו.

I9500 יותר מהיר במאמץ, יש לו gpu חזק יותר ואחריות יבואן רשמי.

הבעיה-באופן שוטף תעבוד בעיקר עם המעבד האיטי ויש גם הרבה תקיעות.

אני ממליץ לא להתרגש מה״8״ ליבות.

סמסונג מימשו את הארכיטקטורה החדשה big.little בצורה הכי פשוטה, כך שבכל רגע נתון עובדות רק הליבות של המעבד האיטי או רק הליבות של המעבד המהיר (כלומר, בכל מקרה מדובר רק במעבד 4 ליבות).

בנוסף לכך, המימוש של הארכיטקטורה הוא גם לקוי כי הcache שם לא עובד ומידע מועבר דרך הזיכרון.

אתה מוזמן לקרוא על הcci lag ועל הרמאות של סמסונג בבאנצ׳ים בגרסת הocta (העלאת תדר gpu רק בבאנצ׳ים).

לסיכום, לאור כל הכתוב לעיל, אני ממליץ לך להתרחק מהגרסה i9500.

היא אמנם יותר מהירה במאמץ, אבל לא יציבה והבאנצ׳ים עליה גם לא אמינים.

לכן, אני ממליץ על הגרסה i9505 האיטית במקצת אך יציבה ומלוטשת יותר שתתן לך חוויה עדיפה.

למען האמת התדר הגבוהה גם נמצא בשימוש בחלק מהאפלקציות של סמסונג, כמו המצלמה לדוג' ,לא רק בכמה באנצ'ים ,אבל כן ..הכל פחות או יותר נכון .

פורסם

וסתם שאלה את הI9505 אפשר להשיג בחניות בארץ?

פורסם

אם אתה באזור ר"ג אני יכול להמליץ על מישהו טוב

פורסם

מחזק בקשר ל I9505.

בנוסף יש לו גם ביצועי סוללה טובים יותר.

פורסם

חיישן המצלמה ב9500 מעט טוב יותר, Exmor RS לעומת Exmor R שנמצא ב 9505.

ה DAC(המרה של אות דיגיטלי לאנלוגי או בקיצור הצליל שאתה שומע באוזניות) איכותי יותר ב9500.

לא הבדלים משמעותיים, גם אני הייתי הולך על ה 9505 גם בגלל ה BIG LITTLE שלדעתי פשוט מיותר נכון לעכשיו, וגם בגלל קהילת הפיתוח שגדולה משמעותית ב 9505.

נערך על-ידי Mentos

פורסם

עד כמה שאני יודע חיישן המצלמה זהה, מה שמביא להבדלים בתמונות זה הISP היעודי של כל אחד מהמעבדים .

פורסם

אגב, ה 9505 תומך בתפריטים מלאים בעברית מהקופסה? לצורך העניין Morelocale 2 זה מהקופסה.

פורסם

שניהם טלפונים טובים מאוד, כמו שאמרו קודם יהיה לך הרבה יותר מבחר של firmawares עם ה9505. ה-BIG.LITTLE עדיין לא בשל ב9500, ומהווה גימיק יותר מכל דבר אחר.

סתם לספורט, שקלת טלפם סיניים? בחצי שנה האחרונה יצאו כמה דגמים לא רעים במחירים מצחיקים, לדוגמא:

http://www.engadget.com/2013/07/31/xiaomi-unveils-the-red-rice-smartphone/

זה לא המיינסטרים HTC\SAMSUNG אבל עלות\תועלת הם עדיפים בהרבה (-:

נאור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים