עבור לתוכן

קניית לפטופ בארה"ב במחיר של עד 1000$

Featured Replies

פורסם

היי לכולם, יש לי אפשרות לקנות בארה"ב מחשב וכמובן שמחבינת מחיר זה עדיף ואולי גם מבחינת מבחר הדגמים המורחב.

השימושים שלי:

מטרות המחשב? אני סטודנט כך שאני לא רוצה מעבר לשני קילו וגם זה רצוי שיהיה פחות, השימושים יהיו בעיקר אופיס אינטרנט והרבה סרטים(גם חיבור המחשב לטלוויזיה לעיתים קרובות).

* גודל המסך? שיהיה 14'

* רזולוציית המסך? רצוי FHD 1920x1080, אבל לא קריטי.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא

* משקל רצוי?עד 2 קילו, רצוי פחות

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות ומעלה

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אני מניח שכן כדי שאוכל לחבר לטלוויזיה, HDMI ..

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 gb. לא יודע עד כמה אזדקק לSSD כי הוא יקר, אבל אם יש משהו כלול במחיר סביר, אז יאללה =)

* כונן אופטי? לא צריך

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין לי מושג מה זה אומר

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן!

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יכול להתקין לבדי, אבל אם יש אז בשמחה

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אוהב את THINKPAD אבל אני פה מן הסתם בשביל לשמוע עוד

חשבתי על הTHINKPAD T430S', אבל אני פה בשביל לשמוע עוד אופציות במידה ולדעתכם הוא לא מתאים.

תודה רבה לכולם!

פורסם
  • מחבר

מישהו בכל זאת?

פורסם
  • מחבר

כן, אבל מעבר לדילים, יש דגמים ספציפיים שיכולים להתאים לי בתקציב הזה. אני לא עד כדי כך מבין בחומרות המחשב כדי לדעת מה כן ומה לא ולכן אני מבקש פה את עזרה..

אסתכל, אבל אשמח אם תיתן לי את דגמים מסויימים שלדעתך יתאימו

תודה..!

פורסם
כן, אבל מעבר לדילים, יש דגמים ספציפיים שיכולים להתאים לי בתקציב הזה. אני לא עד כדי כך מבין בחומרות המחשב כדי לדעת מה כן ומה לא ולכן אני מבקש פה את עזרה..

אסתכל, אבל אשמח אם תיתן לי את דגמים מסויימים שלדעתך יתאימו

תודה..!

ממליץ לך על asus zenbook

אמנם מסך 13.3" אבל מדובר במחשב קליל ועם מסך full hd ופאנל IPS משובח

דגם ASUS Zenbook Prime UX31A-DB51 עולה בסביבות 800$

דגם ASUS Zenbook UX32A-DB51 אותם מחירים

ההבדלים הם שה31 מגיע עם כונן SSD של 128GB

A32 עם כונן רגיל של 500GB פלוס מטמון SSD של 32GB

ה31 טיפה דק וקל יותר וכולו אלומיניום, ה32 משולב אלומיניום ופלסטיק וטיפה עבה יותר ומכיל כ.מסך ייעודי, כניסת usb שלישית ומחבר hdmi מלא

הנה ההבדלים

ux31a-ux32a.jpg

פורסם

תחכה ל-Lenovo T440s, צריך להיות מסך FHD 14" IPS ובמשקל מתאים 1.65kg

כבר מתפרסמים המפרטים שיוצעו וזה נראה טוב :)

אם לא דחוף, שווה לחכות לדעתי.

פורסם

תפתח חשבון באתר

slickdeals.net

תירשם לעדכונים בנוגע למחשבים שאתה רוצה (פשוט להקיש את שם המחשב) ותסמן עדכונים למייל.

אני עשיתי את זה וקניתי לחברה UX31A עם FHD ב-700$.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, קודם כל באמת תודה לכולם. אתם עושים עבודה מבורכת!

אז ככה: הA31 אכן נראה נהדר, אבל אני פשוט מעדיף מסך 14', מה שמביא אותי, אני מניח אל ה

Lenovo T440s שCHEVY דיבר עליו. כבר ידועים מחירים למפרטים השונים שלו פחות או יותר? את המפרטים ראיתי בגדול ואין ספק שזה נראה מרשים עד כה, אבל לגבי המחירים לא מצאתי שום רמז וגם לגבי התאריך אנשים רק משערים..

בנוסף אל הלנובו, ישנם עוד דגמים אחרים שאני לא מכיר או לא יצא לי להיתקל בהם, אשר יענו על הצרכים שלי ולא צריך לחכות להם הרבה זמן? (אין בעיה לחכות עד סוף ספטמבר אם אין ברירה..)

פורסם

הרבה משתנים לא ידועים, רק לחכות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז אמתין עוד חודש ואקפיץ פה את העניין מחדש =) אל תשכחו אותי .. :s0817: תודההה!

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הקפצה

אהלן חברים!

כמו שאמרתי, אחכה עד שיצא והנה הרגע אוטוטו מגיע ואיתו מספר שאלות חדשות. ראיתי כבר תגובות וסקירות של הT440S והוא נשמע מרשים ביותר, אך לצערי נתקלתי בלא מעט אנשים באתרים השונים שסבורים שירידת המחירים של המקבוקים החדשים קצת הפכה ליותר משתלמת לאור המחיר המאוד יקר שמסתמן לT440S. כמובן שאם אקח את ה440s, ארצה את הfhd ips שלפי מה שראיתי יעלה 1300$ ומעלה. מישהו ראה או יודע אחרת? למישהו יש המלצה אחרת? חברה טובה שלי מגיעה ב10 בנומבר לארץ, לכן אני לחוץ בזמן וברגע שתעלה האפשרות להזמין באתר של לנובו, אצטרך להזמין באותו הרגע שהמחשב יספיק להגיע אליה.

תודה רבה!

פורסם

אני אתמול הזמנתי את זה:

lenovo yoga 2 pro 256gb + 8gb + i7 4500U = 1200$

http://www.bestbuy.com/site/ideapad-yoga-2-pro-ultrabook-2-in-1-13-3-touch-screen-laptop-8gb-memory/1817254.p?id=1219065404810&skuId=1817254&st=lenovo%20yoga%202%20pro&cp=1&lp=1

128gb + 4gb + i5 4200U = 1000$

http://www.bestbuy.com/site/ideapad-yoga-2-pro-ultrabook-2-in-1-13-3-touch-screen-laptop-4gb-memory/1817272.p?id=1219065402127&skuId=1817272&st=lenovo%20yoga%202%20pro&cp=1&lp=2

אפשר להזמין גם מלנובו אבל בהרבה יותר יקר, לי אישית היה נורא קשה להזמין אותו כיוון שהמלאי כל הזמן אוזל, כנס לאתר של BESTBUY ותנסה לתפוס זמן שהוא זמין בו, או אם חברה שלך בארה"ב אז תגיד לה שתיגש ותזמין אישית מהחנות - זה הכי טוב !

בלנובו הדגם עם ה i7 עולה 1500$

(המחירים לא כוללים מעמ)

אם הצרכים שלך מהמחשב הם גלישה ועבודה נטו שניהם יעשו את העבודה מצוין ומעבר לזה, המסך הוא TOUCH 10 POINT וגם בא עם רזולוציה מפלצתית של 3200x1800 QHD אהה והמסך מתקפל לטאבלט 360 מעלות מלא שזה טירוף !!

אם אתה גרפיקאי - לא ממליץ לך כיוון שיש דיווח על זה שהצבע הצהוב לא נראה טבעי בו - ייתכן עדכון חומרה בעתיד

פורסם
  • מחבר

כן, ראיתי אותו והוא נראה מעולה, נוסף על כך שיש ביקורות מעולות עליו. אבל אני פשוט נעול על 14' והוא לא כזה. ידוע לי שאין הבדלים משמעותיים, אבל עדיין יש. היום יצאו הt440s באתר של לנובו והטאצ' עומד על 1400 דולר שזה ממש יקר והרגיל על 1200 והוא גם לא Ips שזה ממש יורד מהפרק, יתר על כן, רשום גם שאחרי ההזמנה, הוא יגיע ב19/11 שזה אחרי שהיא כבר מגיעה לישראל. אני די חסר אונים פה. מישהו? :please:

פורסם
  • מחבר

חברים, בבקשה מישהו? היא חוזרת ב9/11 לארץ ואני בלחץ של זמן

פורסם

לדעתי אם אתה רוצה 14 אינצ' אין לך מה לעשות עם טאצ'...ובטח שלא לנובו ועוד הגרסה העסקית והמשעממת מקסימום כסף בתמורה למינימום תמורה

הרעיון במסך יותר גדול הוא בדר"כ שהוא תומך ביותר רזולוציה שזה מה שחשוב פה ...

אגב אל תשכח שהמחירים שם לא כוללים מעמ צריך להוסיף עוד 8.5%

מהאתר של לנובו אתה יכול לשכוח להזמין .. לדעתי אתה צריך לפחות שבוע עם הניהול מלאי שלהם ...

הצעתי לך אחלה לפטופ, נכון שהוא לא 14 אינצ' אבל לדעתי אתה לא תתאכזב... כנס ל BEST BUY ותראה מה זמין בשבילך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים