עבור לתוכן

Z87X-UD4H ב 67$ !!!

Featured Replies

פורסם

http://www.amazon.com/Gigabyte-1150-Intel-Motherboard-GA-Z87X-UD4H/dp/B00CB2B3WE/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1375966807&sr=8-5&keywords=ud4h

זה היה עוד פחות לפני זמן קצר... מחיר מדהים. מי שרוצה לבנות מחשב מבוסס הזוואל, שיקנה בלי לחשוב פעמיים...

הזמנה עם BUY2... משלוח בערך 20-30$.. לדעתי זה יוצא גם בלי מע"מ !

פורסם

איך המחיר כזה, אני דרך האייפון?

פורסם

משהו חשוד כאן. זה הITEM MODEL NUMBER:

GA-H61M-USB3H

פורסם

אני חושב שיש שם טעות.Item model number: GA-H61M-USB3H

פורסם
  • מחבר

כן ראיתי עכשיו גם.. בכל מקרה, תעקבו באשכול.. יש אנשים שהזמינו ושונה להם סטטוס לנשלח. אם דרך BUY2, הייתי מתקשר לשם ומוודא שאכן הגיע מה שבתמונה, אם לא שיעוף חזרה לאמאזון (החזרה חינם).

If anyone is interested I've contacted 2 Amazon support agents and they confirmed that I should recieve a GA-Z87X-UD4H. However, today the item description and price have changed, I've wrote to the third one and he told me that he will search into this issue and let their catalogue team check it and then contact me.

זה לוח אדיר אגב.. התקנתי כזה לפני כמה ימים (במחשב של מישהו אחר).

נערך על-ידי adi518

פורסם

אם אכן זה הלוח שבתמונה.יתאים לי שדרוג כזה ממעבד דו ליבות :lol:מישהו הזמין והגיע לו הלוח הזה?

פורסם

אני מת להזמין, מה אתם אומרים לקחת את הריזיקה?

פורסם
  • מחבר

לדעתי שווה הזמנה.. זה מגיע לביי 2 או לדוד בארה"ב, אתה מוודא איתו שזה מה שהגיע, אם לא, מתאם החזרה לאמאזון ודורש את הלוח שבתמונה \ החזר כספי.

פורסם

לא נותן להזמין מbay2, רושם שלא זמין במלאי

פורסם
  • מחבר

לא חייב דרך האתר שלהם.. תכניס את הכתובת שלהם באמאזון ותזמין ישירות משם.

פורסם

עזוב זו חרטא רשום שם דגם ישן למטה בעמוד..

פורסם

זו סתם טעות.. המערכת שם ערבבה שני לוחות שונים.

לוח ב67$ זה הH61 והוא זה שיישלח וגם כתוב שזה הלוח הזה אם נכנסים לרשימת המוכרים/מחירים...

הלוח הנכון Z87 מתחיל מ200$ לפחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים