עבור לתוכן

האם נגמרו הימים הטובים של התמקחות על מחירי תשתית אינטרנט ?

Featured Replies

פורסם
א. אני מעדיף לקפוץ ראש (לקיר) מאשר לעשות עסקה עם הדבר הזה שקוראים לו הוט.

מרגיש ממש כמוך.

הם תמיד ינסו לדפוק אותך. החלטתי לפני 3 פעמים שאני בחיים לא חוזר להוט (שכחתי בין לבין), אבל לפני 3 שנים זו הייתה הפעם האחרונה, ואני יותר בחיים לא נוגע בחברה הזו.

אבל זה אומר שאני חייב לעשות מה שבזק אומרים לי. :-(

מקווה שגוגל יגיעו עוד כמה שנים עם מיזם הסיבים שלהם גם לישראל, ויציגו אלטרנטיבה לדואופול. (בתכל'ס, אני לא מאמין שזה יקרה עד מינימום 2020)

פורסם
  • מחבר
מרגיש ממש כמוך.

הם תמיד ינסו לדפוק אותך. החלטתי לפני 3 פעמים שאני בחיים לא חוזר להוט (שכחתי בין לבין), אבל לפני 3 שנים זו הייתה הפעם האחרונה, ואני יותר בחיים לא נוגע בחברה הזו.

אבל זה אומר שאני חייב לעשות מה שבזק אומרים לי. :-(

מקווה שגוגל יגיעו עוד כמה שנים עם מיזם הסיבים שלהם גם לישראל, ויציגו אלטרנטיבה לדואופול. (בתכל'ס, אני לא מאמין שזה יקרה עד מינימום 2020)

בזק כבר פרסה תשתית נרחבה של סיבים אופטיים, ונראה לי שגם חברת החשמל החלה. עכשיו נשאר רק לעשות מה שעשו בשוק הסלולארי ולתת מפעילים ורטואלים לתשתית, המחירים יצנחו.

- - - תגובה אוחדה: - - -

יש להם מאה במאה, דבר עם קשרי לקוחות. אם אתה צריך - http://www.hot.net.il/Handlers/Takanon.ashx?TakanonId=10201334055952701

ואני עם הוט כבר קצת יותר משנה ואני לא יכול להגיד שיש בהם משהו פחות טוב מבזק.

יש, קוראים לזה חוסר תודעת שירות. הוט משתינים בקשת על לקוחות פוטנציאלים ולכן אותי הם לא יראו.

פורסם
  • מחבר

רק למען הסדר הטוב, אציין שבסוף סגרתי איתם על 3 חודשים נוספים ב 15 מגה באותו מחיר שאני משלם כיום, 65 ש"ח.

מה שמצחיק שכל פעם שמתקשרים אליהם הם מציעים דיל אחר (ולפעמים לא מציעים בכלל) ולרוב בשיחה אחרי זה עם נציג אחר הם מתכחשים לזה (לפעמים באותה שיחה).

וכן, יש להם מחלקת קשרי לקוחות למרות ששירות לקוחות לא ששים להעביר אותך...

פורסם

יש להם גם מחלקה שבודקת כמה בדיוק אפשר לשקר ללקוח מבלי שהדבר יהיה קביל משפטית מצידו.

פורסם

גם הוט וגם בזק מודעות לכוחן בתור דואפול ועשות צחוק מהצרכנים. הן מודעות שאין אלטרנטיבה אמיתית לאינטרנט ביתי מהיר ומעודדות משחק פינג פונג של הצרכן בין שתיהן. הרבה לקוחות עוברים כל שנה מחברה לחברה בתום ה"מבצע". דמי ההתקנה הם קנס יציאה הפוך שמונע תחרות ומאלץ את הצרכן להשאר מחובר לפחות שנה.

גם לי בזק עשו תרגיל מסריח. לאחר ששילמתי במשך שנה 65 שקלים על 15 מגה, החליטו שנגמר לי המבצע והעלו את המחיר ל100 שח. לא עזרו צעקות, תחנונים ואיומים - זה המחיר, אמרו, ואם אתה לא רוצה תתנתק. אז רציתי לשדרג ל100 מגה - אין בעיה, תוסיף עוד 25 שקלים בחודש לשנתיים על מודם שמאפשר גלישה במהירות מסחררת שכזאת. 25 שקלים, בדיוק הסכום שמשרד התקשורת ביטל בגין גבית "קו קל" שבזק גנבו מהלקוחות במשך שנים.

מהוט כבר נכוונתי בעבר אך לא היתה לי ברירה ונאלצתי בבושת פנים לעבור אליהם. לשלם דמי התקנה בסך 250 שח לא היתי מוכן בשום פנים ואופן

אז ניגשתי לדוכן של הוט מובייל בקניון, שבין היתר משווק גם חבילות טלוויזיה ואינטרנט ולאחר שיחה קצרה עם המנהלת קיבלתי התקנה חינם. באופן לא מפתיע, לדוכני המכירה יש כלים ל"סגירת מכירה" דוגמת התקנה חינם והנחות על מספר חודשים.

אמרתי שלום לבזק וקיבלתי בברכה את הוט שסיפקו לי מודם עם ראוטר - ללא עלות והתקנה בחינם.

פורסם
  • מחבר

לגבי הוט, כבר קיבלת את החשבון הראשון ? ומה בדיוק לקחת מהם ? רק אינטרנט דרך הקניון ? באיזה מחיר ?

פורסם

לקחתי טריפל עם כל הערוצים, כולל כל ערוצי HD ללא ערוצי הספורט + אינטרנט 100 מגה + טלפון ללא הגבלה ב280 שח.

באותה מידה ניתן להתחבר רק לאינטרנט או רק לטלפון או רק לטלוויזיה ועדיין לקבל התקנה חינם.

צריך רק לדבר עם מנהל דוכן המכירה כדי שיאשר את ההנחות.

פורסם

לא היית צריך ללכת לקניון. גם בטלפון היית מקבל טריפל עם התקנה חינם.

לגבי רק אינטרנט עם התקנה חינם בקניון? אולי אפשר, אבל לא ניסית זאת.

- - - תגובה אוחדה: - - -

חלק מהקובינה שאנשים עושים זה להזמין טריפל , ומיד אח"כ לבטל את הטריפל ולהשאיר רק את האינטרנט. וזאת כדי לחסוך בעלות ההתקנה.

לא בטוח שזה שווה את זה. בהתחשב בכך שיש סיכוי לא קטן שהוט "יטעו" ותמשיך להיות מחויב על הטריפל תקופה. כמובן, לאחר שיחות חוזרות והמתנות ממושכות בטלפון, בסוף תקבל את הכסף חזרה. אבל הכאב ראש והזמן שווים את זה?

פורסם

עם החוק החדש בו הוט יהיו חייבים בריבית והצמדה על גביית יתר - כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים