עבור לתוכן

איזה ספק כח אני צריך למפרט הזה

Featured Replies

פורסם

שלום,

איזה ספק כח נדרש עבור מערכת כזו?

[TABLE=width: 400, align: right]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]‏Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box‎[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]‏Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI‎[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]‏G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600‎[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]‏Western Digital Red WD10EFRX 1TB Sata III‎[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]‏Samsung 840 Series MZ-7TD120BW 120GB SSD SATA III‎[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

בלי כרטיס מסך יספיק אפילו ספק 300W איכותי. הייתי משקיע טיפה יותר ולוקח את ה-S12II 430W של סיסוניק.

פורסם

ללא קשר לספק, לקחת לוח Z ללא מעבד K זה בזבוז כסף.

קח לוח H87. בשבילך יהיה אותו דבר בול. שום הבדל בשום צורה שהיא חוץ מחסכון של כמה שקלים

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,

בהמשך להערה של shgec, המערכת הזו בעקרון מיועדת לביצוע סימולציות ממוחשבות ז"א שצריך שהמעבד והזכרון יעבודו כמה שיותר מהר, ללוח Z אין עדיפות על לוח H במקרה הזה? האם למעבד K תהיה עדיפות על מעבד רגיל במקרה הזה?

פורסם

זה המעבד שלך ‏ Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box מעבד כזה לא צריך לוח Z, אפשר H או B

כדי לעשות המהרה (OC) אתה צריך כזה ‏Intel Core i7 4770K Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box. איתו צריך לוח Z.

אני לא יודע אם מישהו עושה OC לזכרונות ללא מעבד ולמה, אבל אני בטוח שזה לא מה שאתה רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים