עבור לתוכן

עזרה בבחירת סמארטפון עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

דווקא עכשיו תפסו, מה קורה עם מה שתפסו האנשים יקבלו את זה?

ואם אני מזמין את זה לארה"ב יש מיסים כשזה מגיע לשם?

• תגובות 45
  • צפיות 11.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
מעבד, ראם, זיכרון, עיצוב.

לגבי ראם וזיכרון יש את גרסאות ה - 1/16 וה - 2/32 (נראה לי לכל אלה). מעבד יש אותו מעבד לכולם חוץ מה "+8" אז נוציא אותו מההשוואה.

חוץ ממצלמה קדמית גדולה יותר ל - W11 לא שמתי לב לשום הבדל בינו ל - W8S ול - W8 Beyond.

נערך על-ידי dennis14

פורסם
לא מכיר את האתר. לרוב החבילה תעבור בלי בעיה את המכס, במקרה הגרוע תשלם כ-35% מס קנייה + מע"מ.

מדובר ב 35.7% כולל מע"מ.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אבל כדאי עכשיו להזמין אחרי הפשיטה של המכס? וגם מה קורה אם הטלפון נתפס?

פורסם

לדעתי אין הבדל בין אם היתה 'פשיטה' או לא. זה נטו להפחיד.

כל המכשירים נתפסו כי הם פתחו כל חבילה חשודה או העבירו אותן במכונת שיקוף.. ברגיל לא כולם נתפסים.אולי 1%..

אם נתפס, תקבל מכתב הביתה שאומר לך שהמכשיר במכס ותצטרך להגיע לתל אביב ולשחרר אותו.

לפעמים זה מגיע לסניף הקרוב לבית ששם אתה משלם.

בכל מקרה תצטרך לשלם כ35% מס משווי המכשיר.. עדיף ללכת עם קבלה מודפסת כדי שהם לא יחליטו מאיזה מחיר לחייב אותך (כי בטוח שהמוכר לא הצהיר מחיר אמיתי).

פורסם
  • מחבר

בטוח שאין קנס? ואם אני לא רוצה לקבל את המכשיר במידה והוא נתפס (ואם יש קנס) אני יקבל את הכסף חזרה?

פורסם
מדובר ב 35.7% כולל מע"מ.

ידוע.

לגבי ראם וזיכרון יש את גרסאות ה - 1/16 וה - 2/32 (נראה לי לכל אלה). מעבד יש אותו מעבד לכולם חוץ מה "+8" אז נוציא אותו מההשוואה.

חוץ ממצלמה קדמית גדולה יותר ל - W11 לא שמתי לב לשום הבדל בינו ל - W8S ול - W8 Beyond.

עיצוב.

פורסם

אין שום קנס, אתה לא אחראי על מה שהמוכר מחליט לרשום על החבילה.

כל הכתבות שעשו על זה בטלוויזיה זה בולשיט טהור ומלא בשקרים והפחדות.

פורסם
  • מחבר

הם הצליחו ותודה

פורסם

ל W8S יש 2GB RAM! ויש מסך OGS עם GORILLA GLASS!

והוא FULL HD ויש גם 32GB זיכרון פנימי!

פורסם

אז כנראה התבלבלתי, ה - W8 BEYOND מגיע רק בגרסה עם 1GB RAM ו - 16GB אכסון, אז הזיכרון ונפח האכסון הכפול זה ההבדל בינו ל - W8S.

פורסם
אז כנראה התבלבלתי, ה - W8 BEYOND מגיע רק בגרסה עם 1GB RAM ו - 16GB אכסון, אז הזיכרון ונפח האכסון הכפול זה ההבדל בינו ל - W8S.

לא רק. יש לו גם GORILLA GLASS 3

פורסם

עקבת אחרי הדיון בכלל ? או שסתם באת להספים פה עם פרסומות לחנות שלך ?

פורסם

^ סתם מספים, כל ההודעות שלו כוללות קישור ל-KSP בדרך זו או אחרת...

פורסם

אם עדיין לא קנית, יש לך את המכשיר הזה:

http://ksp.co.il/?store=KSPGahash&uin=17895

מחיר סופר אטרקטיבי למכשיר הרמה הזו דרך יבואן רשמי. יש לי אותו ואשמח לענות על שאלות אם זה באמת יעניין אותך.

כמובן שיש חסרונות ל WP8.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים