עבור לתוכן

משהו קצת יותר טוב מ-ZENBOOK UX51VZ-DH71 של Asus?

Featured Replies

פורסם

היי, הסתכלתי על המפרט הזה:

http://www.memoryexpress.com/Products/MX43707

והוא נראה לי דיי מתאים (כל הצרכים המשרדיים + עבודות בינוניות של עריכת וידאו ותלת מימד) רק שהמליצו לי ללכת על מעבד יותר טוב (ה-Intel® Core™ i7 3632QM לדוגמא) ואפילו להרחיב ל-16GB זיכרון.

מה אתם אומרים?

יש דגם טיפה יותר מתקדם שיכול לענות לי על הדרישות?

(אין הגבלת תקציב אבל אני כן מחפש משהו באיזור של המחשב הנ"ל ולא מעבר)

תודה!

פורסם

1. מאיפה אתה יכול לקנות בארה"ב?

2. איזה תכנות תלת מימד \ וידאו בדיוק.

3. ה UX51VZ הוא לא שווה את המחיר שלו מבחינת ביצועים. הוא יותר נועד להיות יפה ודק והוא שייך גם לדור קודם.

פורסם

המחשב הזה יותר בכיוון של 1700$

אין עוד מחשב מעוצב ויפה כמוהו עם ביצועים כאלה (מלבד המקבוק פרו בו הוא מנסה להתחרות) .

אם זה מה שאתה מחפש אז מצאת...

הפלוס שלו זה מערך RAID SSD

יש מתחרים עם ביצועים דומים ובהרבה פחות כסף (dell xps15 - 1200$),

אבל מדובר במחשבים פחות "מגניבים" , חיה אחרת בעצם, כמו המחשבים העסקיים החזקים (Dell Latitude E6540, HP)

פורסם

העיצוב זה חמוד אבל זה לא עד כדי כך משמעותי. גם מגניבות זה לא כזה חשוב - שישים כובע הפוך ויהיה מגניב

יש מחשבים חזקים משמעותית ממנו ולא רק זה - המסך שלו הוא לא יותר טוב מהמסכים של מחשבים יותר זולים

פורסם
העיצוב זה חמוד אבל זה לא עד כדי כך משמעותי. גם מגניבות זה לא כזה חשוב - שישים כובע הפוך ויהיה מגניב

יש מחשבים חזקים משמעותית ממנו ולא רק זה - המסך שלו הוא לא יותר טוב מהמסכים של מחשבים יותר זולים

שהוא יחליט מה חשוב לו. זה מחשב מוצלח והסברתי לו שמשלמים פרימיום על העיצוב.

apple היא חברה מצליחה לא רק בזכות מוצרים מעולים , אלא גם בגלל שהם מעוצבים ומגניבים.

העולם בנוי היום על רושם,

נניח ואני איש שיווק למוצר חדשני ומתקדם, איך אני אראה יותר רלוונטי ומעודכן בפגישה מול לקוחות:

כך:

asus-zenbook-ux51vz-review-lid-angle-800x600.jpg

או כך:

Dell-E6430-atg.jpg

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן לקנות אותו בקנדה ולשימוש בתוכנות כמו After Effects/NUKE/Maya..

ועיצוב ודקות זה משהו דיי חשוב אבל השאלה שלי שוב היא אם יש מחשב אולי יותר מתקדם מאותה סדרה או של חברה אחרת, עם אפשרות ליותר זיכרון RAM ומעבד טיפה יותר מתקדם?

פורסם
אני מתכנן לקנות אותו בקנדה ולשימוש בתוכנות כמו After Effects/NUKE/Maya..

ועיצוב ודקות זה משהו דיי חשוב אבל השאלה שלי שוב היא אם יש מחשב אולי יותר מתקדם מאותה סדרה או של חברה אחרת, עם אפשרות ליותר זיכרון RAM ומעבד טיפה יותר מתקדם?

ברור- הדל לטיטיוד . ram ניתן לשדרג ל16GB (2X8) עם מעבד אינטל דור 4

אבל אין פה מערך כפול של דיסקים קשיחים ,זה נדיר יותר

וזה מחשב עבה וכבד יותר, אבל כולל כונן אופטי

http://www.logicbuy.com/deals/dell-latitude-e6540/45598.aspx

לאסוס יש 4GB שמולחם על הלוח, ככה שאפשר להכניס עוד אחד של 8 ולהגיע ל-12GB

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה, אני אשקול גם אותו..

שאלה אחרונה - מה עם סדרת ה-Alienware של Dell? אין משהו מומלץ? (בתקציב של עד 1500-1700 דולר)

פורסם
אחלה תודה, אני אשקול גם אותו..

שאלה אחרונה - מה עם סדרת ה-Alienware של Dell? אין משהו מומלץ? (בתקציב של עד 1500-1700 דולר)

יש ל-HP מתחרה ישיר ל Dell Latitude העסקי, אבל טרם יצא עם מעבד haswell

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים