פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים לחבר שלי היה רעיון כלשהוא בקשר לסורק ...(אני כבר לא זוכר מה) ואז חשבתי על זה שיש שם מנורה ממש מגניבה !! פירקתי חיברתי ביחד עם התרנספורמתור שלה ל12V של הספק וזה יוצה ממש ממש מגניב !! כמובן שסמתי נייר צלופן מיוחד של תאורה (עמיד בחום). וזה ממש יפה ! כחה שעם יש לכם סורק ישן שלא עובד אנה נצלו את המנורה שלו !! אני מצתער על החוסר בתמונות אבל אין לי מצלמה דיגיתלית היו לי 4 סורקים ישנים ולא תקינים אז עכשו בתוך המחשב שלי זרוקות 2 מנורות עוד 1 חבר שלי חיבר לאופנוע שלו ואת הרביעית הוא שבר ... זהוא !
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים יפה שחשבת על זה לבד אבל זה רעיון ישןבעיקרון יש איזה שלושה סוגים של מנורות לסורק שההבדל העיקרי מבחינתך אמור להיות כמה חום נוצר (זה לא הכי חכם להכניס מנורות חמות לתוך מארז)אבל אם הטמפרטורה לא עלתה יותר מדיי אז זה בסדר בכל מקרה תתחדש!
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=52268;start=0
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים אני בהחלט חשבתי על הת'רד הזה כשכתבתי את התגובה פשוט לא היה לי כוח לחפש אותו...
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים מחבר טוב אז לא המצאתי את הגלגל ...(חבל)אצלי כל 4 הסורקים היו AVISION 260 261 אני לא יודע איזה מנורה זה בדיוק אבל היא לא מתחממת ומאחורי צלופן לא מסנוורת !אבל לא משנה אז תשקחו מיזה
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים עשיתי את זה עם הסורק הישן שלי, עם צלופן אדוםיצא מאוד נחמד.. היא קצת קצת התחממה והבקר שלה גם לא התחמם יותר מידיאבל בסוף מישהו שבר את המנורה לא בכוונה..
פורסם 2004 בפברואר 1721 שנים במקומך הייתי מצטער על שגיאות הכתיב ולא על זה שאין לי דיגיטלית....מנורה של סורק היא בעצם קתודה לכל דבר, רק שיש דגמים שמשתמשים בקוטר 3.5 ו-4 מ"מ ולא 3.0 מ"מ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.