פורסם 2013 באוגוסט 912 שנים אנדרואיד V2, לא מצליח להקליט שיחות.אני בימים הקרובים מחליף לבלאקברי מהישנים או נוקיה מהישנים בשביל הקלטת שיחות אוטומטיתחבל לי אבל אין בררהעריכה:איך אני מוצא איזה פלאפונים יש לנוקיה, כמה שיותר ישנים שאפשר להקליט שיחות אוטומטית? נערך 2013 באוגוסט 912 שנים על-ידי borissl500
פורסם 2013 באוגוסט 912 שנים תוריד את האפליקציה MP3 InCall Recorder & Voice , או כל אפליקציה אחרת להקלטת שיחות
פורסם 2013 באוגוסט 912 שנים מה זה אנדרואיד V2? יש הבדל משמעותי בין גרסאות 2.1, 2.2 או 2.3 למשל. התוכנה שהזכיר זה שמעלי עובדת רק ב2.3 ומעלה.יכולת ההקלטה (דו כיוונית, ובכלל) תלויה גם במכשיר עצמו, לא בהכרח רק בגרסת האנדרואיד. צריכה להיות תמיכה בהקלטת שיחות בחומרה, וגם דרייבר מתאים בקרנל.
פורסם 2013 באוגוסט 912 שנים מחבר היה לי בהתחלה2.3.4אחי החליף לי למשהו אחר אבל גם שם לא עובד לי.לכל המשפחה שלי יש פלאפונים עם אנדרואיד ובאפילו לא אחד אנחנו לא מצליחים להקליט שיחות בכלל.
פורסם 2013 באוגוסט 912 שנים כמו שהסברתי, זה תלוי גם בדגם הטלפון. אתה יכול להמשיך להגיד שהטלפונים "עם אנדרואיד" אבל אם לא תגיד באילו מכשירים מדובר, זה לא יעזור.כמו כן, מן הסתם יעזור אם תסביר מה זה "לא מצליחים", באיזה שלב זה נכשל ומה קורה בדיוק.
פורסם 2013 באוגוסט 912 שנים מחבר חברה אני מאוד מודה לכם על העזרה! סוף סוף הצלחתי.. הפלאפון צריך להיות על ספיקר בשביל שזה יעבוד עריכה: שמחתי מוקדם מדי, אני חייב למצוא פלאפון אחר דחוף רצוי כמה שיותר ישן שאפשר להקליט בו שיחות אוטומטית. נעלם לבד קובץ מאוד חשוב שהיה שמור בפלאפון. גם לא מצליח לשחזר אותו. נערך 2013 באוגוסט 912 שנים על-ידי borissl500
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.