עבור לתוכן

חשבון משתמש חדש יש מאין

Featured Replies

פורסם

היום בערב הגעתי לבית של ההורים שלי, מדליק את המחשב וחשכו עיניי...

מדובר במערכת הפעלה Win XP Pro והיה עליה רק חשבון משתמש אחד - Administrator שהיה מוגן בסיסמא.

אני מעלה את המחשב ובמסך הפתיחה מופיע משתמש אחד בלבד בשם CCLOGIN (בלי ה-Administrator המקורי...) מוגן בסיסמא ואני לא מצליח להכנס...

נכנסתי בSAFE MODE דרך ה-Administrator שלי והורדתי למשתמש החדש את הסיסמא אבל לא הצלחתי למחוק אותו.

שאלה ראשונה:כעיקרון, האם administrator אחד לא יכול למחוק אחר???

אחר כך הדלקתי את המחשב ומשום מה ברירת המחדל שלו היא הUSER החדש ה-"CCLOGIN" ובגלל שהורדתי לו את הסיסמא הוא נכנס ישר לחשבון שלו (דסקטופ נקי לחלוטין, כמו אחרי התקנה של WINDOWS). אז שוב עליתי בSAFE MODE והחזרתי לו את הסיסמא ועכשיו כל פעם שהמחשב עולה רק הUSER הזה מופיע ואני חייב לעשות Alt+Ctrl+Del כדי להיכנס עם ה-Administrator שלי...

אין לכם מושג כמה זה מעצבן...

שאלה שנייה: איך אני מוחק את הUSER הזה?

שאלה שלישית:אם אני לא יכול למחוק אותו (ואני אחליט שלא להתקין מחדש) איך לפחות אני מגדיר ככה שהוא לא יהיה ברירת המחדל כשמעלים את המחשב? ז'תומרת, שתהיה לי אופציה לבחור בין הUSER הזה לAdministrator הרגיל?

תודה מראש לעוזרים...

ואגב- יכול להיות שזה וירוס ולא האקר שעשה את זה?

פורסם

אתה בטוח שהחשבון הזה לא היה שם?

לא ניתן להתקין מערכת XP בלי להגדיר עוד חשבון משתמש חוץ מהADMIN, כלומר, בטוח שהיה עוד משתמש גם לפני זה.

אולי הוא היה שם ולא היתה לו סיסמה ומישהו בטעות הגדיר לו סיסמה?

בכל מקרה, חיפוש בגוגל הניב את המסמך הזה -

http://www.giac.org/practical/GSEC/Gene_Burton_GSEC.pdf

למרות שיש לי הרגשה שזה לא המקרה, אלא אם מישהו השתמש במסמך הזה בדיוק כדי ליצור את שם המשתמש הזה ולחסום גישה אליו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים