עבור לתוכן

האם שווה לשדרג i7 930@3.8Ghz ?

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה אני חושב על לשדרג את המחשב שלי אך אני עדיין לא בטוח אם זה שווה לעשות כרגע.

המערכת שלי היא:

I7 930 @ 3.8ghz

Gigabyte x58-ud3r

12gb DDR3

Nvidia GTX 680

Corsair TX750

Patriot wildfire 120gb SSD

Western Digital 1TB Black

Seagate Barracuda 500gb

חשבתי לשדרג לתושבת 2011 מכיוון שאני עובד הרבה עם גרפיקה תלת ממדית וגם מריץ שרת קטן + שרת דואר.

תודה לכל הממליצים והעונים

פורסם

אם אתה עשיר, תשדרג.

אם לא, אז לך תבזבז את הכסף שלך על דברים יותר חשובים.

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שאני מתכוון ל i7 3820 כי אני אכן בעל תקציב מוגבל

פורסם

רחמנות על התקציב המוגבל שלך.

פורסם
  • מחבר
רחמנות על התקציב המוגבל שלך.

עם כל הכבוד אליך, אם אין לך משהוא מועיל להגיד אז אנא ממך תמנע מלהגיב. תודה.

פורסם

הנה משהו מועיל - לך תעשה משהו נורמלי לעשות עם הכסף שלך במקום לשדרג את המחשב. תטוס לחול. תעשה קורס. במה השדרוג הזה יתרום לך בחיים? יש לך מחשב סופר חזק. אוקיי, אז יהיה לך מחשב מהיר יותר ב 10%. 20%. אז?

שאלת? עניתי.

נ"ב

זה גם דיי חסר טעם לשדרג לפלטפורמה שכבר יש לה פלטפורמה מחליפה, בטח ובטח כשאתה משדרג ממחשב מאוד חזק ואין לך איזשהו צורך דחוף.

פורסם
  • מחבר
הנה משהו מועיל - לך תעשה משהו נורמלי לעשות עם הכסף שלך במקום לשדרג את המחשב. תטוס לחול. תעשה קורס. במה השדרוג הזה יתרום לך בחיים? יש לך מחשב סופר חזק. אוקיי, אז יהיה לך מחשב מהיר יותר ב 10%. 20%. אז?

שאלת? עניתי.

נ"ב

זה גם דיי חסר טעם לשדרג לפלטפורמה שכבר יש לה פלטפורמה מחליפה, בטח ובטח כשאתה משדרג ממחשב מאוד חזק ואין לך איזשהו צורך דחוף.

עכשיו ענית על השאלה שלי מלפני כן רק הבאת תגובות שלא ענו על כלום.

בגדול אתה אומר ששדרוג כרגע לא ייתן הרבה הבדל.

סבבה לגמרי שאלתי מכיוון שזה מחשב בן כמעט 3 שנים אז חשבתי שהשיפור יורגש הרבה יותר מ 10/20%

פורסם

10% היתה קצת הגזמה. משהו ברמת ה 20% יותר.

נכון שהמחשב בן שלוש שנים, אבל המעבד שלך ב OC דיי רציני. אם הוא לא היה ב OC הזה, זה היה סיפור אחר.

פורסם

המחשב שלך אכן חיית ביצועים...

לגבי עיבודים גרפיים תלת ממדיים צברתי ניסיון לא מועט,

מרכישת מחשב לפי מפרט מותאם לאחייניתי סטודנטית לאדריכלות,

כולל תמיכה בתוכנות עיבוד גפיקה דו ותלת מימדייות.

כפי שגם אתה יודע (אני מניח), תוכנות שונות משתמשות בחומרה שונה

כדי למטב את הרינדור.

חלק מהתוכנות כגון Sketchup מסתמכות על כמות מעבדים (כולל ריבוי נימים) וזיכרון.

ככל שיש יותר ליבות ויותר זיכרון הרינדור יהיה מהיר יותר - לגבי כרטיס גרפי הדרישה היא בסיסית.

לגבי תוכנה כמו LUMION כרטיס המסך עושה את ההבדל,

במחשב שלי שהוא בגילו של המחשב שלך ודומה לו במפרט אך עם מעבד i7 860 וכרטיס מסך HD 6850

הרינדור מתבצע מהר יותר מאשר במחשב החזק של האחיינית שלי בן השנה עם מעבד i7 בעל 6 ליבות ו 12 נימים

אך עם כרטיס מסך בסיסי שהספיק בזמנו עד ל LUMION בחודש האחרון.

לא נראה לי ששדרוג המחשב שלך כעת ישפר את הביצועים שלך אפילו ב 20%.

כמו שנאמר ברישא, יש לך חיית ביצועים עם מעבד חזק ומומהר וכרטיס מסך מעולה - חבל על הכסף...

פורסם

i7 3820 זה לדעתי בזבזוז הכסף הגדול ביותר של אינטל ..אתה קונה את הi7 4770K ומקבל מעבד חזק יותר .. בכל מקרה, יש לך אחלה מעבד, לא ממש רואה טעם לשדרג אותו בדחיפות.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל החבר'ה על שהרגעתם אותי :)

ואני עובד בתוכנת 3D Studio Max שבעיקר אוהבת מעבד מהיר ,הרבה זיכרון וכמובן כרטיס מסך ייעודי (quadro), שזה דרך אגב אחת הסיבות ללמה חשבתי על 3820 בגלל ש2011 עובד על 4 ערוצי זיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים