עבור לתוכן

שכחתי איך מתקינים אקס פי פרופשנלס!

Featured Replies

פורסם

שלום, אני שכחתי איך מתקינים אקס פי ישר אחרי פירמוט!

אני זוכר שצריך להכנס לביוס ולשנות את הבוט לסידי שיקרא ראשון אבל צריך לעשות עוד כמה דברים... בבקשה זה חשוב!

פורסם

מה יש עוד לעשות???

תגדיר לו שיקרא מהCD בביוס ותעקוב אחרי ההוראות... זהו...

אלא אם כן יש לך גם SATA ואתה רוצה לעבוד בRAID ואז אתה צריך ללחוץ F6 בהתחלה ולספק את הדרייברים המתאימים... חוצמזה - אין שום דבר מיוחד, לפחות לא עד כמה שידוע לי... אם יש - אני אשמח לשמוע.

פורסם

מה יש לעשות? הגדרות עברית.

אחרי שמתחילים את ההתקנה, בהנחה שעברת את המסכים הראשוניים של ההגדרת/יצירת מחיצות, הפעם הראשונה שההתקנה תעצור תהיה בשביל הגדרות העברית.

הנה הסבר מדוייק:

השלב הראשון הוא ללחוץ על הכפתור Customize ולבחור את הלשונית Language:

סמן את הריבוע ליד Install files for complex script and right-to-left languages

ולחץ על Apply.

עבור אל הלשונית Regional Options:

שנה את Standards and Formats ל Hebrew ואתLocation ל Israel.

לחץ על Apply.

עבור ללשונית Advanced:

שנה את השפה בחלק העליון לHebrew ולחץ Apply.

מסיבה כלשהי כל הפונטים של העברית מסומנים חוץ מאחד 20424-IBM EBCDIC-Hebrew, גלול את הרשימה עד שתגיע אליו וסמן גם אותו.

לחץ על Apply.

אם תחזור ללשוניתLanguage ותלחץ עלDetails תגיע להגדרות קלט (מקלדת):

אין חובה לבצע שינויים בחלון הזה אלא אם אתה רוצה להוסיף תמיכה גם בשפה שלישית (רוסית למשל)

ההוספה נעשית דרך הכפתור Add.

ניתן גם לשנות את שפת הקלט שXP ישתמש בה בברירת מחדל (כלומר, השפה שאליה תהיה מכוונת המקלדת באתחול של Windows), ההתקנה מגדירה את שפת ברירת המחדל לאנגלית, אם אתה רוצה שהמחשב יאתחל ושפת ברירת המחדל תהיה עברית (או כל שפה מותקנת אחרת) שנה את זה בחלק העליון, איפה שרשום Default Input Language.

לחץ על OK וגם בחלון השני לחץ על OK.

תגיע חזרה לחלון הגדרות שפה:

לחץ על Next.

כל דבר אחר בהתקנה הוא די אלמנטרי, ומה שאתה לא מבין בו (למשל - הגדרות רשת) פשוט דלג עליו.

פורסם

ניתן ליצור מחיצות בדיסק גם בתהליך ההתקנה וגם בעזרת Fdisk.

במהלך ההתקנה ניתן למחוק מחיצות קיימות וליצור מחדש מחיצות כרצונך.

במידה ותיצור מחיצות שגדולות מ 32gb תצטרך לפרמט אותן במהלך הההתקנה ב מערכת קבצים Ntfs .

כדי להתחיל את ההתקנה יש להכניס את דיסק ההתקנה של Windows Xp לכונן התקליטורים.יש להגדיר עלייה מכונן התקליטורים (Boot From CD).

ייתכן ויופיע המשפט "Press any key to boot from CD" ואז יש להקיש על מקש כלשהו.

יופיע המשפט

Setup is inspecting your computers hardware configuration

המתן עד שיופיע המסך הבא

*To set up Windows XP now, press ENTER

*To repair a Windows XP installation using Recovery Console, press R.

*To quit Setup without installing Windows XP, press F3.

לחץ על Enter ולאחר מכן על F8 לקבל את ההסכם.

בחלון הבא יש לבחור את המחיצה בה ברצונך להתקין את מערכת ההפעלה וללחוץ על מקש Enter או לחילופין ליצור את המחיצות שברצונך ליצור.

למחיקת מחיצה לחץ על מקש D וליצירת מחיצה לחץ על C.

לאחר בחירת המחיצה הרצויה ולחיצה על מקש Enter יש לבחור את סוג האתחול שברצונך לבצע. FAT / NTFS .

לאחר הבחירה יש ללחוץ על מקש Enter.

לאחר בחירת סוג הפרמוט שתקבע המחשב יתחיל לפרמט את המחשב ולהעתיק קבצים למחשב. לאחר תהליך זה המחשב יופעל מחדש לבד ואשף ההתקנה ימשיך לבד. במהלך ההתקנה יופיעו מספר שאלות בניהן תתבקש להכניס את קוד ההתקנה את שם המשתמש השעה הנוכחית והמדינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים