פורסם 2013 באוגוסט 612 שנים שלום,אני מעוניין לרכוש לעצמי מוצרים ב-ebay (יש כבר חשבון) אך לפני זה רציתי לדעת איפה יש מדריך?ועוד שאלה ספציפית, אם אני לוחץ על קניה אך ועוד לא שלמתי מה קורה אם אני רוצה לבטל? האם צריך לשלוח הודעה למוכר ולבקש שיבטל?תודה מראש
פורסם 2013 באוגוסט 712 שנים אני גם מתעניין בשאלה השנייה שלו, ולא מצאתי מענה במדריך.מה קורה אם לוחצים על כפתור הקנייה, אך לא מאשרים התשלום?
פורסם 2013 באוגוסט 712 שנים לחיצה על buy it now כולל הגדרת הכמות ואיזור המשלוח, אך מבלי לאשר את התשלום.אם זה אוטומטית מוסיף לcart לאחר הלחיצה-את זה אני לא יודע כרגע..הסיבה שאני שואל היא שקרה לי שהמחיר ממש קסם, ואז גיליתי שהמשלוח לארץ יקר משמעותית.אני פשוט חושש שזה גורם לנקודות רעות..
פורסם 2013 באוגוסט 712 שנים טוב בדקתי קצת בשבילך, אחרי שאתה לוחץ על buy it now אתה צריך לאשר את זה, אם לא לחצת לא קרא כלום.ואם איכשהו בטעות לחצת פעמיים אז עדיף שתדבר עם המוכר שיבטל לך את ההזמנה אחרת רוב הסיכויים שהוא ימלא טופס (UPI (unpaid item claim.ואם זה יקרא כמה פעמים אז יש מצב שישהו את החשבון שלך.
פורסם 2013 באוגוסט 712 שנים תודה רבה.אז בעיקרון מותר לי ללחוץ כמה פעמים שאני רוצה על buy it now, אבל אם אני לא מאשר את הרכישה-לא קורה כלום?ולמה הכוונה ב״לחצת פעמיים״? אם אני מקליק מהר בעכבר על אישור הרכישה יכולות להיווצר מספר הזמנות או שהכוונה שאני נניח הזמנתי משהו ואז החלטתי שאני לא מעוניין בו?
פורסם 2013 באוגוסט 712 שנים אחרי שאתה לוחץ על buy it now אתה צריך לאשר את ההזמנה נכון? לא אישרת לא קרה כלום, אישרת תדבר עם המוכר(לחצת פעמיים התכוונתי שאתה לוחץ על buy it now ואז מאשר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.