פורסם 2013 באוגוסט 1512 שנים לא. 012 היא החברה היחידה שמאפשרת ללקוחות לשנות את החבילה דרך האינטרנט. תוכל להחליף לעוד חצי שנה של הטבה ( כרגע - 59 שח כולל 3 gb) בלי לאיים בניתוק או לצעוק בטלפון על השירות.
פורסם 2013 בספטמבר 412 שנים יש טעם? תלוי רק בך וברצון שלך לשנות שוב.בגולן יש כרגע 3 חודשים חינם בחבילה המלאה.
פורסם 2013 באוקטובר 1812 שנים גם אצלי עוד חודש ההטבה ב-012 עומדת להסתיים, ואני מעוניין לעזוב אותם.. מאוד לא מרוצה ממהירות האינטרנט, ציפיתי ל"מהירויות המטורפות" של הרשת החדשה של אורנג', וקיבלתי קדחת. אותה מהירות איטית שהיתה לי באורנג' לפני שנה. לפחות פה באיזור חיפה והצפון, לא יודע איך זה במרכז.המהירות בגולן היתה בסדר גמור, כשהייתי עם הרשת שלהם. ברשת של סלקום זה לא היה נחמד במיוחד. מה גם שההטבה של גולן היא רק ללקוחות חדשים כך שאני לא יכול להצטרף אליה, ולא בא לי לשלם 99 ש"ח.יופון, כמו 012, מתבססת על אורנג' כך שהם לא ממש אופציה כי אני אשאר באותה מהירות מחורבנת.שוקל לנסות את הוט מובייל...
פורסם 2013 באוקטובר 1812 שנים גם אצלי עוד חודש ההטבה ב-012 עומדת להסתיים, ואני מעוניין לעזוב אותם.. מאוד לא מרוצה ממהירות האינטרנט, ציפיתי ל"מהירויות המטורפות" של הרשת החדשה של אורנג', וקיבלתי קדחת. אותה מהירות איטית שהיתה לי באורנג' לפני שנה. לפחות פה באיזור חיפה והצפון, לא יודע איך זה במרכז.המהירות בגולן היתה בסדר גמור, כשהייתי עם הרשת שלהם. ברשת של סלקום זה לא היה נחמד במיוחד. מה גם שההטבה של גולן היא רק ללקוחות חדשים כך שאני לא יכול להצטרף אליה, ולא בא לי לשלם 99 ש"ח.יופון, כמו 012, מתבססת על אורנג' כך שהם לא ממש אופציה כי אני אשאר באותה מהירות מחורבנת.שוקל לנסות את הוט מובייל...אתה נחשב ללקוח חדש אחרי חצי שנה נראה לי.בכל אופן האסאםאסים של האימות של פייסבוק עדיין לא עובדים ולאחרונה גם דרופבוקס היה בעייתי , שאאל"ט זו הסיבה שעברת בזמנו ל012
פורסם 2013 באוקטובר 1812 שנים נכון, אבל מצד שני החשבון שלי כבר מאומת..בכל אופן אני לא נחשב לקוח חדש." "מנוי חדש" לצורך המבצע הוא: מי שלא היה רשום כבעל מנוי בגולן טלקום עד ליום 17.7.13 כולל " (זה תאריך תחילת המבצע - כלמר, מי שלא היה רשום מעולם כבעל מנוי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.