עבור לתוכן

vהטבה ב 012 עומדת להסתים יש טעם להתנייד ליופון?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרתתת

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא. 012 היא החברה היחידה שמאפשרת ללקוחות לשנות את החבילה דרך האינטרנט. תוכל להחליף לעוד חצי שנה של הטבה ( כרגע - 59 שח כולל 3 gb) בלי לאיים בניתוק או לצעוק בטלפון על השירות.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

דווקא גולן הם אלה שהכניסו את האופציה לשנות חבילה דרך האינטרנט. רק מתקן.

פורסם

יש טעם? תלוי רק בך וברצון שלך לשנות שוב.

בגולן יש כרגע 3 חודשים חינם בחבילה המלאה.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

גם אצלי עוד חודש ההטבה ב-012 עומדת להסתיים, ואני מעוניין לעזוב אותם.. מאוד לא מרוצה ממהירות האינטרנט, ציפיתי ל"מהירויות המטורפות" של הרשת החדשה של אורנג', וקיבלתי קדחת. אותה מהירות איטית שהיתה לי באורנג' לפני שנה. לפחות פה באיזור חיפה והצפון, לא יודע איך זה במרכז.

המהירות בגולן היתה בסדר גמור, כשהייתי עם הרשת שלהם. ברשת של סלקום זה לא היה נחמד במיוחד. מה גם שההטבה של גולן היא רק ללקוחות חדשים כך שאני לא יכול להצטרף אליה, ולא בא לי לשלם 99 ש"ח.

יופון, כמו 012, מתבססת על אורנג' כך שהם לא ממש אופציה כי אני אשאר באותה מהירות מחורבנת.

שוקל לנסות את הוט מובייל...

פורסם
גם אצלי עוד חודש ההטבה ב-012 עומדת להסתיים, ואני מעוניין לעזוב אותם.. מאוד לא מרוצה ממהירות האינטרנט, ציפיתי ל"מהירויות המטורפות" של הרשת החדשה של אורנג', וקיבלתי קדחת. אותה מהירות איטית שהיתה לי באורנג' לפני שנה. לפחות פה באיזור חיפה והצפון, לא יודע איך זה במרכז.

המהירות בגולן היתה בסדר גמור, כשהייתי עם הרשת שלהם. ברשת של סלקום זה לא היה נחמד במיוחד. מה גם שההטבה של גולן היא רק ללקוחות חדשים כך שאני לא יכול להצטרף אליה, ולא בא לי לשלם 99 ש"ח.

יופון, כמו 012, מתבססת על אורנג' כך שהם לא ממש אופציה כי אני אשאר באותה מהירות מחורבנת.

שוקל לנסות את הוט מובייל...

אתה נחשב ללקוח חדש אחרי חצי שנה נראה לי.

בכל אופן האסאםאסים של האימות של פייסבוק עדיין לא עובדים ולאחרונה גם דרופבוקס היה בעייתי , שאאל"ט זו הסיבה שעברת בזמנו ל012

פורסם

נכון, אבל מצד שני החשבון שלי כבר מאומת..

בכל אופן אני לא נחשב לקוח חדש.

" "מנוי חדש" לצורך המבצע הוא: מי שלא היה רשום כבעל מנוי בגולן טלקום עד ליום 17.7.13 כולל " (זה תאריך תחילת המבצע - כלמר, מי שלא היה רשום מעולם כבעל מנוי)

פורסם

הו..

ואתה עדיין צריך את הSMS האלו בשביל כל מחשב חדש שאתה מתחבר אליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים