עבור לתוכן

מחפש מחשב לסטודנט

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בגדול אינטרנט ואופיס, כי זה בעיקר מה שצריך ללימודים אבל חוץ מזה צפיה בסרטים וספורט, ומשחקים קלים יחסית

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני לא יודע בדיוק עדיפות שלא יהיה גדול מדי או קטן מדי קשה לי להגדיר ממש

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף FHD

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?

* משקל רצוי? שלא יהיה כבד.. קשה לי לשים לב ממש להבדלים במספרים כל עוד אני לא מנסה להרים את זה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי, בגדול שלא תהיה בעיה להתעסק איתו במצב שלא תהיה בכיתה נקודת חשמל

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רצוי HDMI

* Bluetooth?

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)

* כונן אופטי? לא חובה.. תלוי עד כמה זה משפיע

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מה הכוונה?

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, חשובה מאוד האחריות. שתהיה מסודרת בלי צורך לריב על כל שטות

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)

בגדול טווח המחירים שאני מעוניין בו הוא בסביבות ה2500+-

ראיתי שבאג הוציאו בחוברת שלהם עכשיו כמה מבצעים (לרוב אני מעדיף לא לקנות בחנויות כאלה אבל הפעם זה נראה סביר)

Asus X550CC-XX127H ב2772

וסמסונג np270e5e-x021IL ב2844

על שניהם אפשר לשלם ב36 תשלומים לא שזה רעיון טוב אבל חשבתי שאולי במקרה הזה המחירים יהיו יחסית סבירים אליהם..

אם לא יש הצעות למשהו אחר? וכמובן עניין האחריות מאוד חשוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים