עבור לתוכן

קניית מחשב נייד עד 3000 שקל ומסלול עד 150 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום לאבא שלי יש מחשב netbook עם מעבד אטום שיתקלקל לו המקלדת והUSB מצד ימין.

(סליחה שאני כותב את השימושים פעמיים)

אבא שלי רוצה מחשב שהדפדפן בוא עולה מהר ואפשר לעבור במחשב בין אתרים בקלות.

אבא שלי מתחבר בבית בכבל ובחוץ במודם סלולרי. אבא שלי מחפש מחשב חזק מספיק כדי לעשות את זה ומסלול אינטרנט תואם.

המחשב צריך להיות עד 13.4 בגודל מסך ו2.4 במשקל (ממש נייד לא תחליף שולחני).

שימושים: צפייה בהקלטות שכבר שודרו בערוצים השונים ובצפייה ישירה באינטרנט באיכות וידאו סבירה, שליחת קורות חיים בפורמט DOC/DOCX לאתרים, העלאת תמונות לאתרים, שימוש ביריד תעסוקה וירטואלי, צפייה בעידן פלוס בחיבור אנטנה בUSB. לא בשביל משחקים.

עכשיו יש כל כך הרבה חברות לקניית מודם סלולרי שקשה לדעת מה הכי מתאים.

אפשר גם לקנות מחשב ומודם או אינטרנט קווי בנפרד.

עכשיו ראינו מחשב: Asus X201E-KX042H בת"מ החדשה בת"א ב2,088 שקל האם זה מתאים לו?

ומה ההבדל בין

3217U ל

2367M האם שווה להשקיעה עוד 10 שקל?

פורסם

הבנתי מה אתה צריך,

תענה בכל זאת על השאלון הבא בכל סעיף כי זה חשוב:

http://hwzone.co.il/community/threads/493381-%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%91%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-(%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%9B%D7%9F-%D7%9C2013)

ה-X201E לא מתאים. אחריות לשנה בלבד, סוללה חלשה. השיפור לעומת המחשב הנוכחי יהיה זעום ותרגישו שסתם זרקתם 2100 ש"ח.

לגבי חיבור לאינטרנט - אז למה לא להשתמש בטלפון הסלולרי (אם אין אז סמארטפון בסיסי עולה החל מ-500 ש"ח), להגדיר אותו כמודם כך שהמחשב נייד יתחבר דרכו ב-WIFI לאינטרנט. ואז אבא שלך יהנה גם מטלפון וגם מגלישה דרך המכשיר. ואז גם הוא לא יצטרך תכניות או כל מיני סטיקים מוזרים שתופסים שקע USB וגם בולטים בצורה לא נוחה.

פורסם
  • מחבר

1) אין שם שאלון אבל חוץ מהסעיף "לא לפתוח שני דיונים במקביל" אני לא חושב שעברתי על עוד סעיפים מה לעשות אני לא יודע למחוק הודעות בפורום.

2) לא אמרת על איזה מחשב נייד כן הייתה ממליץ או לפחות כיוון

3) לאבא שלי היה סמרטפון כזה שהוא לא אהב או לא הבין אותו אם אני זוכר נכון הוא אמר שהסמרטפון נלחץ לו כל הזמן בלי שהוא רוצה לגעת בוא. יש לו עכשיו פלא-פון רגיל ניראה לי בלי אינטרנט. אני בספק כמה שיעורים הוא יצטרך כדי ללמוד להפעיל את הסמרטפון כמודם.

4) מה אתה לא מחבר דיסק און קי למחשב אף פעם, מה וזה לא בולט לך, נכון דיסק און קי כמעט נהרס לי פעם כשדרכתי עליו כשהיה מחובר למחשב אבל זה הוא פעם אחת למלא פעמים שחיברתי אותו או אחרים.

פורסם

השאלון:

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה:

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?

* משקל רצוי?

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)

* Bluetooth?

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)

* כונן אופטי?

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)

================================================================

לא מכיר מסלולים דרך סטיק, תפתח דיון בנפרד בפורום סלולרי, לדעתי לימוד קצר יחסוך לא מעט כסף.

http://hwzone.co.il/community/forums/97-%D7%9E%D7%A4%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA

פורסם
  • מחבר

מטרות המחשב: צפייה בסרטים באינטרנט ושליחת קורות חיים באתרים

גודל מסך: 13.4 ומעתה

רזולוציה לא משנה כך גם אמצעי קלט

משקל: 2.4 ומעתה

כן. נדרש זמן סוללה בשימושים הנ"ל ללפחות 4 שעות

דרושה יציאת USB וVDSL

כן דרוש Bluetooth לעכבר

גודל אם SSD אז 128GB ואם HDD אז מהנ"ל ל500GB

לא חייב כונן אופטי

אין לי מוסג מה זה תחנת עגינה

בתקציב לא חייב להיכנס רישיון למערכת הפעלה

אין העדפה לחברה כל שהיא

הדרישה המיוחדת: שיפעיל את מדיה סנטר לעידן+ בUSB

פורסם

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21324

+ הרחבת אחריות ל-3 שנים ב-399 ש"ח

ביקורת: http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-Thinkpad-Edge-E330-Notebook.83754.0.html

* מסך מט

* זמן סוללה ארוך של 6 שעות

* מקלדת נוחה

* אפשרות לכונן SSD בעתיד בחיבור mSATA בנוסף לקיים

* משקל 1.8 ק"ג

* איכות בנייה טובה

* מעבד i3-3110M חזק ומתאים לשימושים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים