עבור לתוכן

קניית לפטופ למתכנת/סטודנט עד 5000 שקל

Featured Replies

פורסם

אהלן,

בקרוב יוצא מהבית ועובר לדירה, המחשב הגדול שלי נשאר פה ואין שום סיבה שיעבור איתי.

נכון לשנה הקרובה הוא לא הולך לצאת הרבה מהבית, לאחר מכן אני כבר אהיה סטודנט ואני ארצה להתנייד איתו הרבה. (כלומר בלי desktop replacmentים)

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, תכנות

* גודל המסך? 14"/13.3"

* האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי

* רזולוציית המסך? כמה שיותר גדול יותר טוב, סה"כ לא קריטי

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין

* משקל רצוי? עד 2Kg

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? מניח ש4 שעות עבודה יהיה טוב

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה

* Bluetooth? לא

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) במחירים האלו אני מקווה שאפשר כבר להשיג SSD מלא, אם לא אז חצי טרה (אני אתפשר על מקום בשביל SSD)

* כונן אופטי? לא קריטי

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא קריטי (אבל עדיף שכן)

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

תודה רבה!

פורסם

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12531

לחילופין, אם תחכה לתחילת אוק' תוכל ככל הנראה לקנות דגם חדש ועדכני יותר, גם עם מעבד חדש שיאפשר גם למחשב צריכת חשמל טובה יותר וזמן סוללה ארוך יותר בהתאם. אם לא דחוף עדיף לחכות קצת

פורסם
  • מחבר

האם אוקטובר זה ETA של הפלטפורמה החדשה של אינטל או שאשכרה זמן שכבר יהיו לפטופים למכירה?

בדיוק על הדגם הזה חשבתי (העדפתי מן הסתם לראות מה אתם תגידו בלי לכוון אותכם), סמסונגים באמת טובים בימינו? (פעם אחרונה שקניתי לפטופ לא הייתי קונה שום דבר חוץ מ-IBM, DELL או HP)

פורסם

מטפטפים דגמים לאט לאט בארה"ב, השקות ככל הנראה יהיו כבר בספטמבר.

בנוגע לדגם - אז כן, סה"כ מחשב טוב. השוק משתנה ומחשבים נבחנים לפי ביקורות, ביצועים, מפרט, מחיר ואחריות. כך שלקבוע באופן גורף שלחברה X כל הדגמים "טובים" זה לא נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים