פורסם 2013 באוגוסט 212 שנים שימוש גיימינג: מחפש מחשב ולא מוכררוב חלקיו באחריות .מפרט טכני מתומצת: מעבד : INTEL CORE I7 2600 3.4Gכרטיס מסך: Gigabyte GTX680 2GB GDDR5 HDMI Windforceזיכרון ראם: g.skill 8 gigaספק כוח: chieftec 600לוח אם: asus p8h61דיסק קשיח: Hitachi 1Tכונן אופטי: LG DVD RW *22מארז: sharkoon
פורסם 2013 באוגוסט 512 שנים הי ! אם אני ליאורי אתה ויקי .ככה שזה לא ישמע טוב ..ראיתי את זה רק עכשיו ...זה די מטעה לפרסם דבר כזה בפורום שנקרא "כמה המחשב שלי שווה" , לא ?
פורסם 2013 באוגוסט 912 שנים מחבר הי ! אם אני ליאורי אתה ויקי .ככה שזה לא ישמע טוב ..ראיתי את זה רק עכשיו ...זה די מטעה לפרסם דבר כזה בפורום שנקרא "כמה המחשב שלי שווה" , לא ?כן פשוט ראיתי שהיו כאלו ששאלו בתור קונים . וזה נראה לי דיי מתאים .את האמת זה לא כל כך אקטואלי מבחינתי , אבל עדיין אשמח לקבל תשובה .ליאור אחריות יש למעבד כל החיים (ככה הוא אמר) כרטיס מסך -שנתיים זיכרונות כל החיים (ככה כתוב גם בKSP)ואולי עוד דברים אבל כרטיס מסך לשנתיים ומעבד לכל החיים זה דיי מרגיעה , אני חושב שגם ללוח אם יש אחריות . עקרונית המחשב בן שנה בערך .
פורסם 2013 באוגוסט 912 שנים שמע ,זה מחשב מעולה .רק הכרטיס ,כשהוא חדש עולה 2000+- .לכל המחשב הייתי משלם 3700 ש"ח +- ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.