עבור לתוכן

מחשב מחו"ל לסטודנט, עד 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני סטודנט למדעי המחשב ומעוניין לקנות נייד לעבודה השוטפת.

אני רוצה רק להגיד שנכון שאומרים שלצורכי סטודנט אפשר לקנות הכי פשוט, והמחשב שיש לי כרגע הוא באמת פשוט אבל ממש לא נוח לעבודה - אין תוכנות כבדות שאני מריץ, אבל אני תמיד פותח במקביל מלא תוכנות - סביבות עבודה, אינטרנט, טרמינלים, סימולטורים וכו', ככה הכי נוח לעבוד, אבל המחשב שלי כרגע (נקנה לפני שנתיים) לא סוחב את זה,מספיק אני פותח כמה תוכנות וכמה לשוניות דפדפן ונתקע, לכן כן חשוב לי לפחות במולטיטסקינג במחשב הבא.

רשמתי פה את ההעדפות לפי סדר חשיבות,מה שלא מצויין (רזולוצייה, כונן אופטי..) פשוט לא חשוב כל כך ולא מהווה קריטריון:

* תקציב? סביבות 3K, רצוי לא לחרוג

* מטרות המחשב? תוכנות פשוטות (כמו שצויין), אבל שיהיה מסוגל להריץ הרבה במקביל, לכן חשוב שיהיה מספיק זכרון

* גודל המסך? 15.4 או גדול יותר

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת גדולה ונוחה!

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני ארצה לחבר אולי למסך LCD אז יציאת HDMI נראה לי

* משקל רצוי? קל כמה שאפשר בהתאם לדרישות מלמעלה...

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל...

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ממש אין צורך בהרבה מקום אפילו 160 זה טוב

* קנייה: אז ככה יש מישהו בחול שיכול לקנות ולהביא לפה פיזית, אני פשוט לא יודע אם כדאי - לא יודע מה הפרשי המחירים בתקציב הזה, אם זה שווה את המס שצריך לשלם בכניסה, אם אין בעיה אם האחריות וכו'.

כן חשוב לי שתיהיה אחריות של איזה שנתיים לפחות.

בכל אופן תגידו אתם אם אתם יודעים, מה כדאי - מארהב (ניו יורק בעיקר) או מהארץ, בהתאם לדרישות

תודה לכולם.

נערך על-ידי slimshady21

פורסם

בארה"ב הכי זול, אבל לא תמיד יש אחריות תקפה לישראל, ואם יש אז היא לשנה אחת.

אם זה דחוף כדאי לחכות חודשיים ככה כדי שיצאו עוד מחשבים עם המעבד דור 4 של אינטל

דוגמא ב700$ של טושיבה

i5 דור 4

12GB RAM

מסך full hd

http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cdetland.to?poid=2000099418&src=MAKX&cm_mmc=Affiliates-_-Linkshare&siteID=dZCX6Je2w8Q-HmSiS2qRkTgsVUf0thAteA

פורסם

איזה מחשב יש לך כרגע? מחשב שנקנה מלפני שנתיים צריך להיות טוב סה"כ. אולי כדאי להוסיף לו זיכרון פנימי, להתקין מחדש מע' הפעלה (לריענון).

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

Chevy, האמת המחשב שיש לי כרגע זה נטבוק 12 אינץ', (aspire one 753), הוא גם היה מחשב פשוט בזמנו, ובכל מקרה כבר אחרי שנה בערך הוא ניהיה גרוע ונתקע כל הזמן. פירמוט לא עוזר הרבה. ואין טעם לשפר אותו כי פשוט המסך שלו קטן לי כבר מדי, בכל מקרה אני רוצה מסך גדול יותר.

wallalon, לגבי לחכות זה לא אופציה כל כך כי קודם כל זה כן דחוף, ודבר שני הבן אדם שם חוזר עוד איזה שלושה שבועות אני חייב להודיע לו עכשיו כבר. תודה על העצה בכל אופן.

אחריות שנה זה בסדר אם אין משהו אחר, אבל חובה שתיהיה אחריות.

עוד עצות או כיוונים כלליים יתקבלו בברכה.

פורסם

מרבית ה-15.6" כבדים יחסית וסביב ה-2.5~ ק"ג. כך שאם אתה רוצה מחשב קל תצטרך לרדת מעט בגודל המסך נניח ל-14" או לחפש מחשב ללא צורך מה שיקטין את המשקל של המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים