עבור לתוכן

רוצה להחליף את הגלקסי S1 , לא יודע אם לחכות עוד טיפה או לא

Featured Replies

פורסם

הנקסוס 4 מתנהג בצורה חלקה יותר מהגלקסי S4 כך שמי בא קודם לשוק לא רלוונטי.

פורסם
תסתכל על הגלקסי נקסוס ואנדרויד 4.3. יש לו תמיכה בבלוטות' LE אבל גוגל לא הוסיפו לו תמיכה בגרסא החדשה..ומי יודע, אולי זו תהיה הגרסא האחרונה למכשיר.

אכן מי יודע... אולי גוגל תמשיך לעדכן אותו ואולי לא.

אבל אפילו אם 4.3 תהיה הגרסה הרשמית האחרונה מגוגל, עדיין הגלקסי נקסוס נהנה מתקופת חיים יותר ארוכה מאשר כל מתחריו, כאשר מתייחסים לעדכוני תוכנה רשמיים.

מעבר לזה, הוא היה לאורך רוב תקופת חייו יותר מעודכן ממתחריו. הוא הגיע עם אנדרואיד 4 בזמן שהמתחרים היו עם 2.3. כאשר המתחרים עדכנו ל 4, הוא כבר עודכן ל 4.1.

פורסם

הגלקסי נקסוס עובד בצורה לא פחות חלקה מהגלקסי S3.

פורסם

וזה למרות שהוא נחשב דור קודם, עם מעבד הרבה יותר נחות.

פורסם

תסתכל קצת אחורה בפורום סמארטפונים , ותראה דיון שאני פתחתי בקשר לזה שסמסונג הודיעה שהיא תעדכן את גלקסי s3 לאנדרואיד 5 , והיא תעמוד במילה שלה במקרה הזה.

ואתה "קצת" מעוות את מה שאמרתי - אני עם רום מקוסטם , זאת אומרת לא רישמי , שמבוסס על הגרסה של סמסונג , לא בגלל אי יציבות ברומים של cm , אלא בגלל שלסמסונג יש מגוון פונקציות ותוכנות שאני אוהב ולא מעוניין לוותר עליהם בשביל שיפור קטן בין גירסאת 4.2.2 ל 4.3.

אני הייתי עם cm , והתקנתי cm על s1 s2 של סמסונג (ועוד מכשירים), והם עובדים מצוין , בלי תקלות.

הרומים של cm מאד נחמדים , וזה נכון שבחלק מהגרסאות הראשוניות יש באגים , אבל הם מתקנים את הבאגים , והם מספקים באופן כללי גירסאות מצוינות.

cm מרגיש בפעולות "רגילות " טוב יותר מגירסאות של סמסונג , בעיקר בגלל כל הפונקציות שסמסונג מוסיפים , אז זה עניין של העדפה...

ואומנם הגלקסי נקסוס עובד בצורה "חלקה" , אבל בתור מכשיר ששוחרר "רק" חצי שנה לפני הs3 , ואחרי הs2 , תנסה להפעיל עליו משחקים כבדים , ותראה שזה לא הכי נחמד...

פורסם

במקרה יש לי נסיון עבר עם S1 ו CM.... עובד טוב ? עובד פשוט רע. אלא אם אתה מתכוון ל CM עתיק שמבוסס על אנדרואיד 2.3.

יש לי נסיון גם עם רייזר. אני ממתין כבר חצי שנה ויותר לתיקון התקלות שציינתי קודם, והם לא מתוקנות.

פורסם
תסתכל קצת אחורה בפורום סמארטפונים , ותראה דיון שאני פתחתי בקשר לזה שסמסונג הודיעה שהיא תעדכן את גלקסי s3 לאנדרואיד 5 , והיא תעמוד במילה שלה במקרה הזה.

ומה יהיה הלאה?

פורסם

Nexus S כבר לא מעודכן על ידי גוגל - פחות מ3 שנים מהיציאה שלו.

גלקסי 3 יצא לפני שנה ושלושה חודשים - עד שיצא אנדרואיד 5 זה יהיה באזור השנה וחצי , אז נראה מה גוגל יביאו בהמשך ומה סמסונג יעשו...

חוץ מזה , שאחרי אנדרואיד 5 אני לא יודע כמה זה ישנה העדכון.

ותמיד יש עדכונים צד שלישי , אז אני לא דואג...

כשאני ארגיש שאני רוצה להתקדם , זה בטוח לא יהיה בגלל עדכון כזה או אחר...

ואני לא יודע איזה ניסיון יש לך ומה בדיוק אתה מתקין , אבל אני התקנתי על s1 את cm 10.1 , ועובד מצוין , בטח שיותר טוב מ2.6 הגרוע.

זכותך להחליט מה שאתה רוצה , אבל העובדה היא שאנשים שיש להם אפשרות להיות עם הגרסה החדשה ביותר של אנדרואיד מהיצרן , בכל זאת בוחרים ברום צד שלישי , גיל ואחרים יכול להעיד על זה...

סמסונג , htc וגם lg , הם יצרנים שמוסיפים ערך מוסף לתוכנה , מעבר למה שגוגל עושים (אממ , השלמה אוטומטית בחייגן...) , אז יש סיבות למה להעדיף את הגרסאות שלהם , במידה ואין שדרוג רציני בתוכנה , כמו במקרה הזה.

פורסם

נקסוס S לא מתעדכן כי חומרתית הוא חלש מידי מכדי לתמוך בגרסאות החדשות. בתור בעלים של אחד כזה, אני יכול לומר לך שהוא מקרטע ב-4.1.2 ושהתקנתי עליו רום מקוסטם 4.2.2 הוא פשוט לא זז. ה-XDA הרבה אנשים מספרים שהם חוזרים ל-2.3 כי זה בלתי נסבל. אז אולי גוגל יכולים להמשיך לעדכן.. אבל מה זה יתן להם אם המכשיר לא יהיה שמיש..

זה לא כמו אפל שמשדרגת 7 דורות אחורה אבל פרקטית השרוג הוא שינוי מספר הגרסה ו...זהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים