עבור לתוכן

רוצה להחליף את הגלקסי S1 , לא יודע אם לחכות עוד טיפה או לא

Featured Replies

פורסם

כבר שנתיים וחצי עם אותו טלפון שבקושי מתפקד כבר

אני רוצה לקנות טלפון אנדרואיד מהשורה הראשונה, וכנראה שאני גם יוכל להביא אותו מארה"ב

השאלה אם לחכות עוד כמה חודשים לדבר הבא שיצא , או שכבר לקנות עכשיו משהו ולסגור עיניין

מה הייתם ממליצים?

פורסם

אם אתה מחפש טלפון מהשורה הראשונה וזה בתקציב אז כדאי לך ללכת על הגלקסי אס 4, אם אתה מעוניין לחסוך כמה מאות שקלים ולקבל פלוס מינוס אותה תמורה, לך על הגלקסי אס 3.

פורסם
  • מחבר

הקטע שאני רוצה שזה יהיה גם מכשיר מאוד חדש בשוק

ככה שגלקסי 3 ונקסוס 4 לא באים בחשבון

פורסם

מכשיר חדש בשוק זה הגלקסי 4 ו ה htc one

עכשיו בגלל המחירים ושבגלקסי יש חריץ זיכרון ואפשרות להחליף סוללה אין התלבטות גודלה, הייתי הולך על הגלקסי.

למרות שאני מהחסידים של HTC

פורסם

מוכרים עכשיו את ה Samsung Ativ S במחיר מאוד אטרקטיבי לדעתי (אבל זה WP8).

פורסם

לדעתי WP זה הימור לא קטן לך תדע את מדיניות השדרוגים שלהם, וגם מס' האפליקציות מצומצם יחסית

פורסם
הקטע שאני רוצה שזה יהיה גם מכשיר מאוד חדש בשוק

ככה שגלקסי 3 ונקסוס 4 לא באים בחשבון

פשוט שטות מוחלטת.

אין בגלקסי 4 (גרסה אמריקאית) או ב HTC 1 שום דבר חדיש יותר מהנקסוס 4. המעבדים הם מאותו דגם, רק טיפה פחות מהיר.

אפשר להגיד המכשירים "החדשים" יצאו באיחור לאחר הנקסוס 4, כאשר מדובר באותו דור של מכשירים.

בנוסף, הנקסוס 4 יחזיק יותר מעמד מאשר המתחרים, נטו בגלל שגוגל תומכת ישירות במערכת ההפעלה.

אז יש עוד שיקולים איזה מכשיר לקנות. אבל "חדש בשוק" זהו שיקול ממש לא חכם.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אגב, המצב כרגע זה שהנקסוס 4 "יותר חדש" מהמתחרים שיצאו אחריו. הוא עודכן לפני מספר ימים אל אנדרואיד 4.3 ע"י גוגל. המתחרים היקרים הרבה יותר, עדיין ב 4.22 וישארו שם לפחות עוד כמה חודשים - חצי שנה, ואף יותר.

פורסם

עוד פעם השטות של "גוגל מעדכנת מכשירים" - זה ממש לא רלוונטי , כשאנדרואיד היא מערכת הפעלה בקוד פתוח , ואם אתה מסתפק במערכת סטוק , אז אין בעיה לתקין רום ממגוון הרומים שמוצעים.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2382573

ובקרוב גם רשמי (cm כמובן).

גם ככה , גם כאלה שיש להם מכשיר נקסוס מעדיפים להתקין רום מקוסטם , בגלל היתרונות הרבים.

פורסם

לא, השטות היא לסמוך על רומים אלטרטיביים כאשר בהמון מכשירים אותם רומים אלטרטיביים לא מספקים מכשיר יציב, או כאשר תכונות שונות לא עובדות, או צירוף של ה2.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני למשל בסמארטפון שלי עם אותו CM כמו בלינק שצירפת, והוא לא מספק חוויה שמזכירה את הנקסוס 7 שלי. לא בגרסה הנוכחית, ולא בגרסאות קודמות.

אפליקציות מערכת כגון הטלפון קורסות מדי פעם וחייבים להפעיל מכשיר מחדש.

הרינגטון כל הזמן מתאפס. (ולא, אני לא מחבר את המכשיר למחשב)

מדי פעם המכשיר נתקע.

ניסיתי גם AOKP. נוסף על אלו שלמעלה, המסך לפעמים גם לא התעורר משינה ונשאר שחור, והייתי צריך לבצע hard reset.

אני לא אומר שאין מכשירים ש CM עובד כמו שצריך. אך בדר"כ זה רק כאשר יש חומרה מאוד ספציפית במכשיר, כאשר היצרנים של הרכיבים משתפים פעולה עם קהילת הקוד הפתוח.

במקרים אחרים המצב הוא רחוק מלהשביע רצון.

פורסם

אני אוהב את הגרסה של סמסונג והתוספות שהיא מביאה , ולכן אני מעדיף להישאר עם גרסה שמבוססת על 4.2.2 של סמסונג , בעיקר בגלל שהגרסה החדשה לא מוסיפה מספיק בשביל שאני אוותר על זה , אבל הבעיות שאתה מתאר לא מוכרות לי , ברובם , כשמתקינים רום מקוסטם לא בגרסאות הראשוניות שלו...

גם אם אני מתקין גרסה לילית , אני בדרך כלל מחכה שבוע + לתיקון הבעיות בגרסה החדשה.

פורסם

אפילו אתה לא מתקין CM, וכנראה בצדק. ל i9300 יש את המעבד של סמסונג, ובגלל זה החוויה היא לא משהו ברומים מבוססי AOSP, לפי מה שקראתי.

שוב, במכשירים שונים החוויה שונה. ואפילו אם היא מוצלחת, היא עלולה להשתנות בעתיד. אתה בטוח שתהיה גרסה יציבה רשמית או לא רשמית של האנדרואיד 5 ל S3 שלך? אם כן, אתה נביא... (ואתה יודע מי הם הנביאים כיום)

לגבי הנקסוס 4, הסיכויים הם 99% שכן. כי אם גוגל תפסיק לתמוך במכשיר הדגל שלה כל כך מהר, זו תהיה הפעם הראשונה שהיא עושה זאת.

פורסם

תסתכל על הגלקסי נקסוס ואנדרויד 4.3. יש לו תמיכה בבלוטות' LE אבל גוגל לא הוסיפו לו תמיכה בגרסא החדשה..ומי יודע, אולי זו תהיה הגרסא האחרונה למכשיר.

פורסם

לא הייתי הולך על מכשיר סמסונג בגלל 2 סיבות:

1. סמסונג עושים טובה שהם מוציאים עדכונים למכשיר. אחרי שנה וחצי בערך תדבר ללמפה..

2. החומרה של המכשיר זהה פחות או יותר למכשירים סיניים בחצי מחיר, כשמה שמעלה את המחיר של הסמסונג זה המותג וכל מיני פיצ'רים לא הכרחיים.

אבל אם אני מבין את החשיבה שלך נכון, אתה רק רוצה את המוצר הכי חם וחדש ביד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים