פורסם 2013 באוגוסט 212 שנים כבר שנתיים וחצי עם אותו טלפון שבקושי מתפקד כבראני רוצה לקנות טלפון אנדרואיד מהשורה הראשונה, וכנראה שאני גם יוכל להביא אותו מארה"בהשאלה אם לחכות עוד כמה חודשים לדבר הבא שיצא , או שכבר לקנות עכשיו משהו ולסגור עינייןמה הייתם ממליצים?
פורסם 2013 באוגוסט 212 שנים אם אתה מחפש טלפון מהשורה הראשונה וזה בתקציב אז כדאי לך ללכת על הגלקסי אס 4, אם אתה מעוניין לחסוך כמה מאות שקלים ולקבל פלוס מינוס אותה תמורה, לך על הגלקסי אס 3.
פורסם 2013 באוגוסט 212 שנים מחבר הקטע שאני רוצה שזה יהיה גם מכשיר מאוד חדש בשוק ככה שגלקסי 3 ונקסוס 4 לא באים בחשבון
פורסם 2013 באוגוסט 212 שנים מכשיר חדש בשוק זה הגלקסי 4 ו ה htc oneעכשיו בגלל המחירים ושבגלקסי יש חריץ זיכרון ואפשרות להחליף סוללה אין התלבטות גודלה, הייתי הולך על הגלקסי.למרות שאני מהחסידים של HTC
פורסם 2013 באוגוסט 212 שנים לדעתי WP זה הימור לא קטן לך תדע את מדיניות השדרוגים שלהם, וגם מס' האפליקציות מצומצם יחסית
פורסם 2013 באוגוסט 212 שנים הקטע שאני רוצה שזה יהיה גם מכשיר מאוד חדש בשוק ככה שגלקסי 3 ונקסוס 4 לא באים בחשבוןפשוט שטות מוחלטת.אין בגלקסי 4 (גרסה אמריקאית) או ב HTC 1 שום דבר חדיש יותר מהנקסוס 4. המעבדים הם מאותו דגם, רק טיפה פחות מהיר.אפשר להגיד המכשירים "החדשים" יצאו באיחור לאחר הנקסוס 4, כאשר מדובר באותו דור של מכשירים.בנוסף, הנקסוס 4 יחזיק יותר מעמד מאשר המתחרים, נטו בגלל שגוגל תומכת ישירות במערכת ההפעלה.אז יש עוד שיקולים איזה מכשיר לקנות. אבל "חדש בשוק" זהו שיקול ממש לא חכם.- - - תגובה אוחדה: - - -אגב, המצב כרגע זה שהנקסוס 4 "יותר חדש" מהמתחרים שיצאו אחריו. הוא עודכן לפני מספר ימים אל אנדרואיד 4.3 ע"י גוגל. המתחרים היקרים הרבה יותר, עדיין ב 4.22 וישארו שם לפחות עוד כמה חודשים - חצי שנה, ואף יותר.
פורסם 2013 באוגוסט 212 שנים עוד פעם השטות של "גוגל מעדכנת מכשירים" - זה ממש לא רלוונטי , כשאנדרואיד היא מערכת הפעלה בקוד פתוח , ואם אתה מסתפק במערכת סטוק , אז אין בעיה לתקין רום ממגוון הרומים שמוצעים.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2382573ובקרוב גם רשמי (cm כמובן).גם ככה , גם כאלה שיש להם מכשיר נקסוס מעדיפים להתקין רום מקוסטם , בגלל היתרונות הרבים.
פורסם 2013 באוגוסט 212 שנים לא, השטות היא לסמוך על רומים אלטרטיביים כאשר בהמון מכשירים אותם רומים אלטרטיביים לא מספקים מכשיר יציב, או כאשר תכונות שונות לא עובדות, או צירוף של ה2.- - - תגובה אוחדה: - - -אני למשל בסמארטפון שלי עם אותו CM כמו בלינק שצירפת, והוא לא מספק חוויה שמזכירה את הנקסוס 7 שלי. לא בגרסה הנוכחית, ולא בגרסאות קודמות.אפליקציות מערכת כגון הטלפון קורסות מדי פעם וחייבים להפעיל מכשיר מחדש.הרינגטון כל הזמן מתאפס. (ולא, אני לא מחבר את המכשיר למחשב)מדי פעם המכשיר נתקע.ניסיתי גם AOKP. נוסף על אלו שלמעלה, המסך לפעמים גם לא התעורר משינה ונשאר שחור, והייתי צריך לבצע hard reset.אני לא אומר שאין מכשירים ש CM עובד כמו שצריך. אך בדר"כ זה רק כאשר יש חומרה מאוד ספציפית במכשיר, כאשר היצרנים של הרכיבים משתפים פעולה עם קהילת הקוד הפתוח.במקרים אחרים המצב הוא רחוק מלהשביע רצון. נערך 2013 באוגוסט 212 שנים על-ידי Roger That
פורסם 2013 באוגוסט 212 שנים אני אוהב את הגרסה של סמסונג והתוספות שהיא מביאה , ולכן אני מעדיף להישאר עם גרסה שמבוססת על 4.2.2 של סמסונג , בעיקר בגלל שהגרסה החדשה לא מוסיפה מספיק בשביל שאני אוותר על זה , אבל הבעיות שאתה מתאר לא מוכרות לי , ברובם , כשמתקינים רום מקוסטם לא בגרסאות הראשוניות שלו...גם אם אני מתקין גרסה לילית , אני בדרך כלל מחכה שבוע + לתיקון הבעיות בגרסה החדשה.
פורסם 2013 באוגוסט 212 שנים אפילו אתה לא מתקין CM, וכנראה בצדק. ל i9300 יש את המעבד של סמסונג, ובגלל זה החוויה היא לא משהו ברומים מבוססי AOSP, לפי מה שקראתי.שוב, במכשירים שונים החוויה שונה. ואפילו אם היא מוצלחת, היא עלולה להשתנות בעתיד. אתה בטוח שתהיה גרסה יציבה רשמית או לא רשמית של האנדרואיד 5 ל S3 שלך? אם כן, אתה נביא... (ואתה יודע מי הם הנביאים כיום)לגבי הנקסוס 4, הסיכויים הם 99% שכן. כי אם גוגל תפסיק לתמוך במכשיר הדגל שלה כל כך מהר, זו תהיה הפעם הראשונה שהיא עושה זאת. נערך 2013 באוגוסט 212 שנים על-ידי Roger That
פורסם 2013 באוגוסט 212 שנים תסתכל על הגלקסי נקסוס ואנדרויד 4.3. יש לו תמיכה בבלוטות' LE אבל גוגל לא הוסיפו לו תמיכה בגרסא החדשה..ומי יודע, אולי זו תהיה הגרסא האחרונה למכשיר.
פורסם 2013 באוגוסט 212 שנים לא הייתי הולך על מכשיר סמסונג בגלל 2 סיבות:1. סמסונג עושים טובה שהם מוציאים עדכונים למכשיר. אחרי שנה וחצי בערך תדבר ללמפה..2. החומרה של המכשיר זהה פחות או יותר למכשירים סיניים בחצי מחיר, כשמה שמעלה את המחיר של הסמסונג זה המותג וכל מיני פיצ'רים לא הכרחיים.אבל אם אני מבין את החשיבה שלך נכון, אתה רק רוצה את המוצר הכי חם וחדש ביד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.