פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים יש לי כונן 1T של סייגיט , היו איתו בעבר בעיות של סקטורים ולכן תקופה ארוכה הוא משמש ככונן לאחסון בלבד, ללא בעיות.לפני יומיים בעליית הווינדוס המחשב הריץ בדיקה של הכונן , בגלל שחשבתי שזה יקח הרבה זמן ולא הייתה לי אפשרות לעצור את הסריקה כפיתי הפעלה מחדש על המחשב . לאחר מכן הפעלתי מחדש את המחשב והוא שוב ביקש להריץ את הבדיקה , הפעם הוא רשם על כל הקבצים שהם בילתי ניתנים לקריאה ולאחר שסיים את התהליך עדיין לא הייתה לי גישה לדיסק.כרגע המחשב בהרצה של תוכנת hdd regenerator , כל הלילה הוא סיים רק 1 מגה בייט (!!!) וכתב שמצא 971 סקטורים פגומים ותיקן 164 סקטורים. השאלה היא מה אני צריך לעשות עכשיו? הבדיקה יכול להמשך נצח בקצב הזה , האם ברגע שהוא יעבור את הסקטורים הפגומים הוא כבר "ירוץ" עם שאר הסריקה?יש בדיסק המון תמונות משפחתיות שרק חלקן מגובות ונורא חשוב לי להציל את הדיסק .
פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים מחבר תודה על התגובה . אני לא חושב שאקח את הדיסק לחברה המתמחה בנושא בגלל הכסף . אני אנסה לשחזר את הקבצים בעצמי במידה ואני לא אצליח להציל את הכונן . אני נורא מתבאס על אוסף השירים הגדול שהיה לי שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.